forum.gif
Meistarklase ! Kā sarunāt meitenes uz kailfoto !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Meistarklase ! Kā sarunāt meitenes uz kailfoto !?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.09 10:47 labots
 citēt
Lunis:MONO ... gan parādīsies pēc laika ar nixu Stereo vai Kvadro :):)
man ir teorija par to, kādēļ Kvadro nav tikpat ļoti labāks par Stereo, kā Stereo par MONO - ausis ta mums 2-vas.
Publicēts: 21.02.09 15:13
 citēt
A vot kapēc putnu fotogrāfētāju vidū tādas kaislības nebango?:D:D:D Man jau liekas, ka tramīgu putnu jēdzīgi nobildēt kudiš grūtāk kā pliku sievišķi...
Publicēts: 23.02.09 01:10
 citēt
Karlis70:A vot kapēc putnu fotogrāfētāju vidū tādas kaislības nebango?:D:D:D Man jau liekas, ka tramīgu putnu jēdzīgi nobildēt kudiš grūtāk kā pliku sievišķi...
-pilnigi piekritu!!! Te laikam ir vairakuma fotografi no kuriem meitenes muuk..talak neka putni...:face-grin:
Publicēts: 24.02.09 14:34
 citēt
Karlis70:A vot kapēc putnu fotogrāfētāju vidū tādas kaislības nebango?:D:D:D Man jau liekas, ka tramīgu putnu jēdzīgi nobildēt kudiš grūtāk kā pliku sievišķi...

Kārlis70, uztaisi meistarklasi par to, kā tramīgu putnu pierunāt uz bildēšanos! :face-devil-grin:
Publicēts: 25.03.09 13:59
 citēt
Publicēts: 26.03.09 07:47
 citēt
Par naudu jau var pierunāt uz jeb ko...:D
Publicēts: 26.03.09 09:12 labots
 citēt
Karlis70:Par naudu jau var pierunāt uz jeb ko...:D

vot te ir muļķibas
idejas vārda uz jebko,
bet runājot par naudu, jāpieliek vārds LIELU (par lielu naudu un relatīvā nozīmē)
Publicēts: 26.03.09 09:20
 citēt
jā - ''pierunāt nowilkt apenes'' ir fantastiski dziļa un orģināla ideja :face-grin:
Publicēts: 26.03.09 09:29
 citēt
tas ir kaa - jo daargaakas apenes jo vairaak jaamaksaa?????
jaaiet skatiities kaadas haiduka meiteneem apenes :D
Publicēts: 26.03.09 10:05
 citēt
Maris:jā - ''pierunāt nowilkt apenes'' ir fantastiski dziļa un orģināla ideja :face-grin:

slima cilvēka murgi:face-devil-grin:
Publicēts: 26.03.09 10:12
 citēt
Annirs:tas ir kaa - jo daargaakas apenes jo vairaak jaamaksaa?????
jaaiet skatiities kaadas haiduka meiteneem apenes :D

skatoties svešas, pielaidīsi savējās :face-devil-grin:
...un kāds sakars idejai ar apenēm... bet kam jaf kas trūkst tajā jomā, tiem arī uzreiz apenes asociacējās.. jums abiem acu priekšā uzreiz pat pāris apeņu parādījās, lai labāk kaifu ķertu... padalieties sajūtās pēc kaifošanas :face-monkey:
Publicēts: 26.03.09 10:16
 citēt
haiduk - beidz njemties! jokus nesaproti? kaut kaa ar humora izjuutu peedeejaa laikaa pieklibo... peace
Publicēts: 26.03.09 11:06
 citēt
Annir - beidz njemties! jokus nesaproti? kaut kaa ar humora izjuutu peedeejaa laikaa pieklibo... peace
Publicēts: 27.03.09 06:59
 citēt
Karoče, jātāsa meistarklase - izmaksu optimizācija finansējot apakšveļas novilkšanu modelēm. SWOT analīze, alternatīvie ceļi. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 27.03.09 08:11
 citēt
makslinieks Haiduks par apenem nekad nejoko :D
Publicēts: 28.03.09 23:28
 citēt
Maris:makslinieks Haiduks par apenem nekad nejoko :D

...toties mākslinieks Maris ar tām kaifo ... :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2