NilsS:es varu ieteikt fīču, kas tiešām nones ja nu kāds grib izbaudīt ko ekstrēmu vajag iešņaukt absintu. Tik, cik var saliet otrādi apgrieztā 20 gr stopkā.
khe. nu gan paspīdēji! vai tad ir vēl kāds, kas to nav darījis?!
Meistarklase ir tad kad otrā rītā,pie savādas apkārtnes dekorācijas meiģina veikt kino montāžu,bet bez filmas!A kā to kino pazaudēt tā nu naf problēma!:face-monkey:
VulisR:Pieļauju, ka pēc alvila meistarklases varēs divreiz dārgāk izpārdot meistarklasi no sērijas "kefīra terapija, jeb kā trīsdienu mocības - pēckodiena paģiru efektu, pārvērst baudāmā atputā"
Pilnīgi noteikti būs arī meistarklase: "FOTOgrāfa 10 baušļi veiksmīgai paģiru pārdzīvošanai". Man pat šķiet, ka šitā varētu būt FOR FREE visiem meistarklašu dalībniekiem, kas pirms tam būs bijuši vismaz divās citās MŪSU (es nu jau komantā skaitu arī NilsS) meistarklasēs. Pēc principa "pēc divus, trešais būs bez maksas"!
VulisR:Pieļauju, ka pēc alvila meistarklases varēs divreiz dārgāk izpārdot meistarklasi no sērijas "kefīra terapija, jeb kā trīsdienu mocības - pēckodiena paģiru efektu, pārvērst baudāmā atputā"
Pilnīgi noteikti būs arī meistarklase: "FOTOgrāfa 10 baušļi veiksmīgai paģiru pārdzīvošanai". Man pat šķiet, ka šitā varētu būt FOR FREE visiem meistarklašu dalībniekiem, kas pirms tam būs bijuši vismaz divās citās MŪSU (es nu jau komantā skaitu arī NilsS) meistarklasēs. Pēc principa "pēc divus, trešais būs bez maksas"!
man jau šķiet, ka pagaidām neaug... jāaplaista (te vajadzētu spameri, un tagad jau arī pirtnieku Portreti), jāapmēslo (to var FOTOdurnis, viņam padodas šādas štelles), tad mož augs arī!
Lutums:Pa pīčuku, es parakstītos, bet pa 150..... bļin, dārgi
Nu vispār jau daudz kas pa gadu ir mainījies. Var pārskatīt gan programmu, gan cenu, gan lektorus... Izskatās, ka NilsS diez gan neaktīvs palicis... Laikam meistarklase viņu aiznesusi citā superguru pasaulē, līdz iesācēju līmenim vairs nespēj nolaisties (pat lai tos apmācītu), es nezinu... Vienkārši sen nav manīts.
Un tomēr, pīčuks toč būs par maz. Dvacārs jau būtu normāli (tas tāpat lētāk, nekā Gudra sviests par meiču dīdīšanu). Bet ir doma personām, kuras uz meistarklasi mēro ceļu, kas ir lielāks par 1000 km, dot 75% atlaidi, un tas tad arī sanāks pīčuks. Daudz ko nosaka lokācijas vieta šai sakarā. Lutums, Tevi pierakstīt?
Cenā iekļauta: - nogādāšana mājās ar lētāko taksometru Rīgas robežās, - 3 stundu lekcija par tēmu, - īru kafijas pauze, - 12 stundu praktiskās nodarbības, - 3 stundu sarkastiskas diskusijas par fotoblog, īpaši par lietotājiem (ko šie lieto gan nepateikšu)... uz vietas konstatēsim, par kuriem ir interse. - suvenīrs: burģakmens no Vecrīgas.
Cena: 5,- Ls (plus litrs viskija un paciņa kafijas, priekš kafijas pauzēm)
Raksti iekšā Vienīgi man jāmēro 5000 km man atlaide -375% - tobiš Tu man vēl piemaksā?
alvils: - 3 stundu sarkastiskas diskusijas par fotoblog, īpaši par lietotājiem (ko šie lieto gan nepateikšu)... uz vietas konstatēsim, par kuriem ir interse.
p.s. domājams, ka meistarklase notiks aprīļa pirmajā pusē. vēlāk sekos info.
Laiks sogad nereals - tu biezo sniegu neesi pamanijis? Un kas siltaja aprili par sedesanu telpas? Tatad tam janotiek ka sezonas atklasanai. Un sogad aprili naksies tupet udeni pat Gaizina gala.
Uvazhajesh vai pa purnu paraugdemonstrejums ieklauts cena?
Sakara ar nenobriedosu kungju interesi par pasakumu vemjamtraukiem iesaku izmantot plastmasas spainus - klusaka skana. Apsver visu kartigi. Vecakiem labsirdigakiem kungiem lekciju par prostamol un alus nesavietojamibu ari vajadzetu.