Teicama meistarklase par trikiem, kā ieekonomēt uz dzērieniem, bet piedzerties līdz komai vai vismaz kārtīgam ķiņķim.
Cenā iekļauta: - nogādāšana mājās ar lētāko taksometru Rīgas robežās, - 3 stundu lekcija par tēmu, - īru kafijas pauze, - 12 stundu praktiskās nodarbības, - 3 stundu sarkastiskas diskusijas par fotoblog, īpaši par lietotājiem (ko šie lieto gan nepateikšu) ar nikneimiem Portreti un Mono - suvenīrs: burģakmens no Vecrīgas.
Cena: 150,- Ls (bez PNV. krīze. neviens vairs nevar atļauties maksāt nodokļus).
šņabi [ 0,5l ] prātīgi izlej uz nolīmeņota, rūpīgi notīrīta, pulēta galda virsmas. izveidojās liels plakans, plāns pilienveidīgs veidojums, kuru caur lūpām nosūc. trīs veči uz zināmu laiku komā...........* * bezmaksas recepte
nu, šī ir ievadmeistarklase. nākošā būs maijā ar nasaukumu "kā piedzirdīt (lai pierunātu uz kailfoto) modeli, iztērējot vismazāk naudas". Bet tā jau daudz nopietnāka. Uz to bez priekšzināšanām nemaz nevarēs pieteikties. Cena arī, protams, nebūs jau vairs nieka 150 lati, bet 300 kā minimums. Kā nekā jāstrādā ar modeļiem, bet modeļi mums paši elegantākie (padomā ir Portretu Juris, bet vēl nav zināms, vai spēsim viņu nopirkt).
Kautko saputrojies... ar zināšanām "kā piedzirdīt (lai pierunātu uz kailfoto) modeli, iztērējot vismazāk naudas", jau nemaz kāposts nav vajadzīgs. Pietiek kautko pa galdu izlaistīt... : )
alku:Kautko saputrojies... ar zināšanām "kā piedzirdīt (lai pierunātu uz kailfoto) modeli, iztērējot vismazāk naudas", jau nemaz kāposts nav vajadzīgs. Pietiek kautko pa galdu izlaistīt... : )
Un kāpēc blogā es vēl nekad neesmu redzējis bildes, kurās kailas modeles (vai Portretu Juris) no galda laizītu nost izlaistītu šņabi? Kad ieraudzīšu, ielikšu IZCILI, neatkarīgi no bildes kvalitātes!
varu paliidzeet zem shiis teemas paplashinaati (extras - iiru teejas pauze, piippauze un paba apmekleejums bez atminjas zudumiem (advanced&expert lvl))
nav jau obligāti galds jālaiza............, vajag improvizēt. par to galdu. to variantu redzēju savām acīm. kādreiz pirms X gadiem, džeki kojās derēja - ir tas iespējams vai nav. kāds bija it kā dzirdējis. atradās brīvprātīgie, un testa rezultāti bija pozitīvi, no 0,5l, trīs pierijās. norises vieta Rīgā Burtnieku 2/a kojās....
kokete:Bez maksas shaadi: ielej 100 g snabja blodinjaa tur izmeercee baltmaizi lai taa piesuucas mikla tad apeed un reibums lupataas garanteets 150 Ls vietaa par sho absoluuti paarbaudiito un visleetaako panemienu prasu vienu shampi balvaa
izklausās pēc zonas gudrībām kaut gan neticās, ka toč tā var piesakos par vieslektoru vēl divās tēmas Pareizas Cīņas Stratēģijas izstrāde tesiņam pālī un ar statīviem Kā arī ceļojums bezfilmā, ilgums 2h, ir opcija ar vadātāju / mani / bet tas dārgi ! PS ja bezfilmā ir ĻOTI skaista kailfoto modele, tad 50% atlaide
kokete, te jau tikai receptes, kā pagatavot. a mana meistarklase (pagatavošana gan arī nedaudz tajā iepīta, bet tiešām nedaudz) ir pavisam par kaut ko citu. redz baltmaize un 100g šņabja arī kokos neaug. :o
NilsS:piesakos par vieslektoru vēl divās tēmas Pareizas Cīņas Stratēģijas izstrāde tesiņam pālī un ar statīviem Kā arī ceļojums bezfilmā, ilgums 2h, ir opcija ar vadātāju / mani / bet tas dārgi ! PS ja bezfilmā ir ĻOTI skaista kailfoto modele, tad 50% atlaide
Otrās tēmas bonuss var sanākt zelta veltenis, jo bildes būs izcilas priekš MONO_grāfijas konkursa. Bet par pirmo tēmu, man bija doma, ka varētu uztaisīt arī kaut ko tādu kā vienu no nākošajām meistarklasēm. Varētu saukties "fotOgrāfs ķiņķī", un tajā tiks aplūkotas dažas gudrības, kā uzvesties ķīņķī, bildējot kāzas, kā uzvesties rokkoncertos taisot reportāžas utt, tai skaitā pamācības, kā šādos pasākumos saglabāt dzīvu fototehniku utt utjp Manuprāt ĻOTI noderīgi. un pieredzes arī gana (es šoreiz spiežu uz kvantitāti, nevis tākā Mono - uz kvalitāti - pieredzes iegūšanas procesā).
NilsS:piesakos par vieslektoru vēl divās tēmas Pareizas Cīņas Stratēģijas izstrāde tesiņam pālī un ar statīviem Kā arī ceļojums bezfilmā, ilgums 2h, ir opcija ar vadātāju / mani / bet tas dārgi ! PS ja bezfilmā ir ĻOTI skaista kailfoto modele, tad 50% atlaide
Otrās tēmas bonuss var sanākt zelta veltenis, jo bildes būs izcilas priekš MONO_grāfijas konkursa. Bet par pirmo tēmu, man bija doma, ka varētu uztaisīt arī kaut ko tādu kā vienu no nākošajām meistarklasēm. Varētu saukties "fotOgrāfs ķiņķī", un tajā tiks aplūkotas dažas gudrības, kā uzvesties ķīņķī, bildējot kāzas, kā uzvesties rokkoncertos taisot reportāžas utt, tai skaitā pamācības, kā šādos pasākumos saglabāt dzīvu fototehniku utt utjp Manuprāt ĻOTI noderīgi. un pieredzes arī gana (es šoreiz spiežu uz kvantitāti, nevis tākā Mono - uz kvalitāti - pieredzes iegūšanas procesā).
ei, jaunekli, NEPROVĒ atņemt man vieslektora maizi, a to ņemšu ļaunā un izaicināšu uz Titulcīņu !
Baig labi esot sakasīt galvu līdz asinīm un tad spirtā mērcētu tamponu pa virsu! Vēl jautrībai baig labā spēle-Lauva nāk!Uz galda šnabis,visi sēd pagaldē,pa kārtai nāk ārā,izdzer savu tiesu,pasaka:Lauva nāk!,un lien appakaļ.Vinnē tas kurš pēdējais ielien pagaldē,respektīvi ,pēc viņa vairs neviens lauva neiznāk!!!
NilsS:ei, jaunekli, NEPROVĒ atņemt man vieslektora maizi, a to ņemšu ļaunā un izaicināšu uz Titulcīņu !
Neuztraucies! Tiksi pieaicināts par GALVENO vieslektoru.
oi, kā akmeni novēli, da vēl tās bučas.............. par to pašu naudu nolēmu piemest vēl dažas tēmiņas 1. autofokusa izmantošanas īpatnības autopilotā 2. totālā pālī inscinējamas krutas gaismu shēmas dārkrūmā