Sveiki! Man intrēse tēma , kur var aizbraukt, ja gribās bildēt un neparāk tālu no rīgas, Manas favorītākās vietas ir mangaļsala un boldērājas mols! ko jūs varat ieteikt?
tādām vietam katram jābūt savām, jāmeklē, jāpiemet, kad tur vēlams būt - no rīta, vai vakarpusē ut.t.. tas ir viens no variantiem, ar ko mēs atšķiramies viens no otra...................braukāt pa vispāratzītām "labajām" vietām, vēl lielā barā - cirks un garlaicība, apvienoti vienā vārdā - SKUMJAS...
es kad braucu bildet lielu baru nemaz netaisu, braucu viens vai ar maksimums 2 cilviekiem, paša rīga nav vairs ko redzēt, vismaz man uz ielas makslu nevelk Vismaz kadu rajonu, novadu vai pilsetu varat ieteikt? jo nu brivā laika ir maz bet bildes gribās, par rītu vai vaikaru gan es pats izdomašu, ja radīsies plāns šai sesdoienai un svēdienai! vel laba vieta ir ķemeri mana uzverē. varbut kads zin kauko līdzigu? intresantu jūras krastu , vai kādu molu? atskaitot tas populārakas fabrikas pamaestās ka sloka un tada garāa!
Paņem makro objektīvi, nokrīti uz ceļiem un baudi - CITU PASAULI! Bieži vien pat uz plika asfalta ir ko redzēt
Ir jau divu veidu skaistas lietas: - visiem atzītas (atbilst kaut kādiem skaistuma standartiem) - vieta, kurā esi pirmo reiz un to ko citi redz katru dienu tu uztver savādāk.
Ja laucinieks atbrauks uz Rīgu, viņam te fočēt būs ui cik daudz ko. Zinu tik to, ka kolkas ragā īpaši ko fočēt nav, atskaitot pašu jūru un krastmalu.., bet tur arī, kā paveicas.
aizbrauc uz Zaubi[dzimtais miests].pirms nedēļas braucu cauri, tur vēl ir ziema[sniega izteiksmē], ir arī, ko bildēt. man fotoaparāta nebija līdz, tā kā viss mierīgi
esmu dzimis vecpiebalga, cesu raj. tur braukšu atkal kad bus atvalinājums, tur ir skaisti visu laiku, bet pagaidam meiginu kauktko brivdienam intresantu atrst, kur var aizbraukt no rita un vakara būt mājās!
Var aizbraukt uz Siguldas pusi. Daudz ļoti skaistu vietu. No rīta tur un līdz vakaram kājas jau līkas. Tikai jārēķinās ,ka katrs pirmais fotogrāfs tur jau ir bildējis. Ja loti patīk jūra, var uz Vidzemes jūrmalu. Klasiskākā vieta -veczemju (vai kā viņas tur) klintis. Tikai tas ir patālu - vismaz 70km vienā virzienā. Ja negrib tik tālu braukt, var sākt bildēt jau tūlīt aiz Skultes.Vai arī Pabažos pie baltās kāpas. Tad vēl ir n-tās purvu laipas - Kaņieris, Slokas ezers... Katra piektā bilde te ir no Bigauņciema mola Tērvete. Pilsrundāle. Ideālas vietas ,kur aizbraukt ar meiteni un pie reizes pazīmēties ar fotoaparātu.
Visiem nemaz nevar teikt tās skaistākās vietas, vēl izspārdīs un izmīcīs! Īstenībā, ja galva uz pleciem un draudzējies ar veco labo latviešu tanti Gūgeli, tad jamā noteikti pat kartē ar pirkstu iebakstīs, kurā vietā kas meklējams, ja grib kautko no dabas bildēt, a ja notikumus gribās, vajag ieblenst tik attiecīgajā kalendārā un aiziet. Sūdīgāk, ja feiskontroli neiztur.
KEPKE:Paņem makro objektīvi, nokrīti uz ceļiem un baudi - CITU PASAULI! Bieži vien pat uz plika asfalta ir ko redzēt
Ir jau divu veidu skaistas lietas: - visiem atzītas (atbilst kaut kādiem skaistuma standartiem) - vieta, kurā esi pirmo reiz un to ko citi redz katru dienu tu uztver savādāk.
Ja laucinieks atbrauks uz Rīgu, viņam te fočēt būs ui cik daudz ko. Zinu tik to, ka kolkas ragā īpaši ko fočēt nav, atskaitot pašu jūru un krastmalu.., bet tur arī, kā paveicas.
Kolkas ragā ir foršas šupoles un..., ar skatu uz līci sagaāztie priežu stumbru sanesumi... ilgi to vairs nebūs. un kad līča vēja viļņi kaujās ar jūras vēja viļniem, tad gan skaņa, gan skats superīgākais. Vienīgā vieta, kur var saullēktu un saulrietu redzēt
Walking directions to Pulkveža Brieža iela 213 km – about 1 day 19 hours
Riga Latvia 1. Head southeast on 11. novembra krastmala toward Latviešu strēlnieku laukums 16 m 2. Turn right to stay on 11. novembra krastmala 22 m 3. Continue on A7 0.6 km 4. Continue on Uzvaras bulvāris 0.5 km 5. Turn right at Slokas iela 2.3 km 6. Turn left to stay on Slokas iela 0.6 km 7. Continue on Jūrmalas gatve 6.1 km 8. Continue on A5 0.4 km 9. Turn right toward A5 17 m 10. Turn left at A5 2.9 km 11. Slight right toward A9 (signs for Piņķi) 4.6 km 12. Turn right at A9 34.7 km 13. Slight right to stay on A9 22.0 km 14. Slight right to stay on A9 15.3 km 15. Slight right to stay on A9 20.2 km 16. Slight right to stay on A9 5.4 km 17. Slight right at Apvedceļš Go through 1 roundabout
1.2 km 18. Continue on A9 92.0 km 19. Turn right at Cukura iela Go through 1 roundabout
2.1 km 20. Continue on Ģenerāļa Baloža iela 1.6 km 21. Turn left toward Pulkveža Brieža iela 0.2 km 22. Turn right toward Pulkveža Brieža iela 0.3 km 23. Turn left at Pulkveža Brieža iela 0.2 km
parasti esmu redzējis otrādāk, ka skaistās vietas pielāčo , un pirms bildēšanas jauzkopj
līdzīgi ir gadījies, no kadra jāizvāc pudeles, maisiņi. tāpēc, atkārtošos, katram pašam jāmeklē tās skaistās vietas. kas vienam der, citam garlaicīgi. vismazāk piedrazotas ir grūti piebraucamas, pus aizmirstas vietas. vietu apmeklēšana atkal tīri individuāla padarīšana - laika apstākļi, saules stāvoklis. tūlīt braukšu [darba dar.] pa vienu labu maršrutu, bet aparātu atstāšu mājās, nepatīk šodienas gaismas apstākļi