Noskatījos, pshihoterapeite labi pateica, un es uzreiz acu priekšā redzu savu "draugu" , precīzi raksturoja viņu, un viņa dubulto morāli Man patika. Aptauja par kailfoto bildējušies 38% bildēsies 14% nemūžam 48% un šie procenti labi atbilst sieviešu vecumam un korpulentumam, bet no sižetā redzamiem aptaujātajiem 60 gadīgā vienīga bija kategoriski pret!!!
Nu un kā , ko es teicu Visās `tās dumības un primitīvismus ko par aktu un plikņu foto propagandē Mono , Dreef un līzdīgi akīvi iesācēji un diletanti ir tīrākais murgs lai neteiktu debīlisms kas pirmkārt jau degradē žanru un tracina sabiedrību KAILFOTO fani var tasīt "MONO_grafijas" , pārējie kas attiecas pret Modeļiem un sievuetēm kā saviem radosīem partneriem TĀ NEKAD NEDARA
Luni , visā es tev piekrītu, izņemot vienā ne... ja nebūs slikto darbu, nebūs fona uz kā izcelties labajiem darbiem. Nebūs augsnes izaugsmei!!! Dabīgais atbirums (Annir!!!)
Mono:...Deināts gan kaut kāds nedaudz "dīvains" tipiņš izskatījas
A tu Jāni personiski pazīsti? Esi bijis viņa studijā? Esi redzējis kā viņš strādā? Neesi! Vot i tad neizsakies par "dīvainiem" tipiņiem, ka tevi pašu kāds par dīvainu nenosauc!
Beedarts : Tas parasti šād tipa lūzeriem raksturīgi "Deināts dīvains Bindem tik dažas labas bildes" bet PAŠIEM ot tass gan ir "Man BAIG KRUTA ZAJEBIS visi darbi!" Domāju čto Binde čto Šina šitiem dzekiem vins pīpis A tā darbņīca kas Jankam 11 gadus bija arī mana
Mono:...Deināts gan kaut kāds nedaudz "dīvains" tipiņš izskatījas
A tu Jāni personiski pazīsti? Esi bijis viņa studijā? Esi redzējis kā viņš strādā? Neesi! Vot i tad neizsakies par "dīvainiem" tipiņiem, ka tevi pašu kāds par dīvainu nenosauc!
Šeit nedrīkst pārprast viņas darbu ar modeli un galaiznākumu, un viņa runas sniegumu TV pārraidē. Es arī pirms pārraides paskatīju viņa darbus, mājas lapu neatradu, bet to ko redzēju- LAPS!!! bet viņa vieta studijā nebija laba, bet 70 % pie tā vainīga bija raidījuma vadītāja, kura liekās absoluti nebija iedziļinājusies tēmā. Un tauta!!! kas skatījās raidījumu dzirdēja vārdus, ne viņa darbus. Poiša, cepuri nost... bet Binde noliedza profesionālās modeles ? ? ,
Mmmm jāāāāāāāāāāāāāāā, gribējās man arī pastātīt par Jāņa "cehu" , par viņa dzīves skatījumu no viņa mutes, par maniem iespaidiem no redzētā , kā viņš strādā , gribējās arī savu domu pateikt par Bindi , kuru atceros no savas agras jaunības, kad Liepājā skrēju uz izstādēm paskatīt ko tas meistars taisa !!!!! Ax , jā pat Ainu atminu ka savu kaimiņieni no Liepājas, ux smuks meitietis bija , tad jau mums puišeļiem patika tās slaidās , figūrīgās .............................. , bet palasot kā te veči tā kā tādas bābas, kolxoza kartupeļu lauka malā ķengājās Ex tā tikai turpiniet , forši palasīt un jo sulīgāk , ja smieklīgāk, ka tik uzdirst , ka tik apdirst viens otru
Lunis:Beedarts : Tas parasti šād tipa lūzeriem raksturīgi "Deināts dīvains Bindem tik dažas labas bildes" bet PAŠIEM ot tass gan ir "Man BAIG KRUTA ZAJEBIS visi darbi!" Domāju čto Binde čto Šina šitiem dzekiem vins pīpis A tā darbņīca kas Jankam 11 gadus bija arī mana
Tad jau es tevi arīdzan kaut kur agrākajā dzīvē esu manījusi Jāni zinu nu kādus gadus 13... tik daudz reklāmfoto saražots
Mono es arī nesaprotu, bet visgrūtāk ir pierādīt un dabūt spravku , ka neesi kamielis. Bet atbilde ir sekojoša- vai tu ciestu, ja pie katra raksta, ko uzraksti tevi pataisa par "kamieli". Bet es nekad neiesāku