forum.gif
Fotoblog patriots ImkaSm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotoblog patriots ImkaSm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 14:51
 citēt
Eliks:O nu vot jau sākas sakarīgs bazars :) Tik vēl cenas jāsaprot. Davaj sūtiet man uz e-pastu vai PM konkrētus apdrukas piedāvājumus ņemot vērā augstākminēto, lai varu pa nedēļas nogali smuki sazīmēt piedāvājumu blogeriem - krekli, krūzītes, apakšveļa, uzlīmes, karodziņi.. viss kas arsenālā ir.

NilsS krūšturi gribēja. Bet tas jau laikam pie apakšveļas.
Publicēts: 04.02.09 14:53
 citēt
lukass:
Eliks:O nu vot jau sākas sakarīgs bazars :) Tik vēl cenas jāsaprot. Davaj sūtiet man uz e-pastu vai PM konkrētus apdrukas piedāvājumus ņemot vērā augstākminēto, lai varu pa nedēļas nogali smuki sazīmēt piedāvājumu blogeriem - krekli, krūzītes, apakšveļa, uzlīmes, karodziņi.. viss kas arsenālā ir.

A dildo vai klizmas bumbieri ar fotOblog simboliku nevar dabūt?
Publicēts: 04.02.09 14:58
 citēt
Es tikai ceru, ka tas tiešām bija ImkaSm, jo man liekas tā bija viņa mašīna pēdējā lielajā plenērā un izskatījās pa gabalu viņš :D
Publicēts: 04.02.09 14:59
 citēt
Vairs nav svarīgi.
Publicēts: 04.02.09 15:00
 citēt
alvils:
lukass:rsenālā ir.

A dildo vai klizmas bumbieri ar fotOblog simboliku nevar dabūt?

Uz klizmaz bumbieri pieteiktos! :D :D
Nū matricai protams... :D
Publicēts: 04.02.09 15:01
 citēt
Billy, tā jau mēs visi sakam, ka MATRICAI... :face-devil-grin:
Publicēts: 04.02.09 15:13
 citēt
dansiga:es ar' , es ar' !!!!
Dans,priekš kam Tev veču apenes?Pat ar Bloga logo!!! :face-grin:
Publicēts: 04.02.09 16:34
 citēt
Eliks:mozh ir iespeeja sasuutiit man uz PM variantus par izmaksaam cik maksaa kreklu apdruka dazhaados variantos, cik maksaa uzliimes - krutaas, mazaak krutas u.t.t. lai varu apkopot piedaavaajumaa blogeriem?

Pagaidaam skatiijos T-kreklas publiskajos piedaavaajumos, cena svaarstaas no 12 liidz 20 Ls

www.uzvelckreklu.lv no 5.90 līdz 16.90
Publicēts: 04.02.09 17:24
 citēt
Par uzlīmēm avru apprasīties liepājas papīrā...
Publicēts: 04.02.09 17:32
 citēt
foreljjanka, a es fetishiste;-0))) (nu re - taa jau domaaju, ka shaadi interpretees manu komentaaru ... pie sevis pasmiiknjaaju ;-)))))
Publicēts: 04.02.09 17:35
 citēt
ox3r:Varbūt kādām ir kādi gali tiporgrāfijā...
ir. bet ja tirāža ne pārāk liela, laikam jau uz digitālo druku jādomā.
Publicēts: 04.02.09 18:13
 citēt
krekliņš, ar uzrakstu < BLACK SABBATH > arī neko, man patīk, vilkt mugurā ar fotoblog simboliku, nu nezinu. kāpēc?..., bet tas katra paša ziņā
Publicēts: 04.02.09 18:15
 citēt
labpraat arii iegadaatos vienu kreklinju. par kraasu - melna vai balta :face-kiss:
un ar to evoluucijas logo :face-grin:
Publicēts: 04.02.09 18:25
 citēt
lukass:

bikšturus ar, ja var :) tādus stilīgiņus
Publicēts: 04.02.09 18:43
 citēt
Piesakos uz uzlīmēm un vienu kreklu ar evolūciju.
Publicēts: 04.02.09 22:25
 citēt
man ir palikušas kādas20- 30 uzlīmes !
Izskatās ka kvalitāte laba, jo nav noberzusies, nodilusi no tiem laikiem , kad Eliks ielika to paraugu šeit blogā !
Laikam izmaksāja kādi ...lēti. Laikam 5-6-7 Ls m2.

Tik tur bija problēmas ar formātu .
Publicēts: 04.02.09 22:30
 citēt
Man jau likās, ka Tas biji Tu :)
Publicēts: 04.02.09 22:32
 citēt
PuikaKriss:par kraasu - melna vai balta :face-kiss:
baltiem un gaišiem OK, melnajiem cita tehnoloģija - uz balta ta baltu nedrukā. a uz melna, lai dabūtu sedzošu balto krāsu, tādu kā plēvi piepletē, ne tikai krāsu. stīvi stāv, nelāga mazgājās un melš, ka, ja labi atsperās, var arī noraut.
Publicēts: 04.02.09 22:41
 citēt
teikšu tā , ka krekliem vislabāk taisa tie kas taisīja mums hokejkreklus, kautkāds takā plastikāts, pus gumija, gadu lietoju ,regulāri mazgāju, super , neiet nost ne plēsdams.

tikai ne tie krāsainie xeroksa, ko ar karstumu spiež virsū... tas ir vienreizējs pasākums!
Publicēts: 04.02.09 23:02
 citēt
nee neee nee - tikai ne gumiju!!!!!!! man sietspiedee drukaati krekli (kaadreiz dzheki padsmit gadus atpakalj saaka sho biznesu un es vinjiem paliidzeeju ar graamatvediibu un veel no tiem laikiem krekli ir .. tik cik bishk padikushi un bishk kraasa pabaleejusi - nu bet krekliem padsimt gadu!). Tie pslatmasas krekli ir brrriesmiigi nemiilgii ;-(((((
Publicēts: 04.02.09 23:06
 citēt
pofig par krekliem, galvenais lai apakšbikses un štrumbantes būtu!
Publicēts: 04.02.09 23:08
 citēt
krekli ir no auduma, nav no gumijas :)
Publicēts: 04.02.09 23:10
 citēt
sietspiede pati no sevīm neko neizsaka, kas par krāsām ....
Publicēts: 04.02.09 23:13
 citēt
ImaKa, man peitiek, ka bilde ir gumijota!!!!!! brrr .. man no tadiem krekliem zosada metaas;-((((
Kraasa? oi neatceros ;(((( bet varu noskaidort;-) Tieshma brinos par noturiibu shos padsmit gadus .....
Publicēts: 04.02.09 23:21
 citēt
Tiem, kuri dikti diskutee par drukas tehnologijaam - to patreiz ir tik daudz, un pareiza to izveele ir atkariiga no sekojoshiem faktoriem: kaads nepiecieshams skaits, uz kaada auduma drukaas, cik grib vai var maksaat, vai pasuuta pa vienam, vai pasuuta vairumaa, tad veel drukas kraasas un no taa kaads ir izveeleetais logotips. Tad, kad buus gatavi dizaini ir veerts atgriezties pie drukas variantiem un pasuutiishanas un izgatavoshanas terminjiem. Katrai tehnologijai ir savi plusi un savi miinusi!
Publicēts: 04.02.09 23:24
 citēt
dansiga:ImaKa, man peitiek, ka bilde ir gumijota!!!!!! brrr .. man no tadiem krekliem zosada metaas;-((((
Kraasa? oi neatceros ;(((( bet varu noskaidort;-) Tieshma brinos par noturiibu shos padsmit gadus .....

Fotograafiju neviens vienaa eksemplaaraa sietspeides drukaa nedrukaas. P.s drukaat jau var bet cenas buus vismaz 30 Ls, vai pirksi?
Publicēts: 04.02.09 23:24
 citēt
ImkaSm:sietspiede pati no sevīm neko neizsaka, kas par krāsām ....
vislabākās drēbju zavodā zagtās. ūdenī šķistošas un ar karstumu fiksējamas.
Publicēts: 04.02.09 23:25
 citēt
ojaars, tas viss skaic .. bet luudzu ne pie kadiem radiitaajiem nepiedaavaat to plastmasas novelkamo bildiiti uz krekla;-(((((
Publicēts: 04.02.09 23:44
 citēt
Nu jau aizgaaja ubaa tehnologjija, turpat origo otraa staavaa, suudiigi uzdrukaatu? Vismaz experimentam var meeginaat, ne?
Vai arii tie karstie krekli ir garaam? nezinu, anyway gribu kreklu ar to evoluuciju un logo prieksha.
Publicēts: 05.02.09 21:57
 citēt
Maris:zo te mirkli atpakaļ nevarēja izdomāt ko, lai sev uztetovē...

UZ MUGURAS
Publicēts: 05.02.09 22:02
 citēt
zo:
Maris:zo te mirkli atpakaļ nevarēja izdomāt ko, lai sev uztetovē...

UZ MUGURAS

(fotOblog logo) pa visu muguru? :)
Publicēts: 09.02.09 10:44
 citēt
Šie ar var palīdzēt
www.laimeskrekls.lv
Publicēts: 09.02.09 11:09 labots
 citēt
Piedodiet, tak, ja nu shaada diskusija "panesusies". Man nezkadeelj NeLjoti Fotobloga logucis patiik.., sajuuta, ka.. taac.. vecishkjis??.. kaa viedoklis?? Varbuut es viens taac..??
Publicēts: 09.02.09 11:54
 citēt
logucis nav veiksmigs - bet nav arī traģisks - vobšem tā īpašnieku darīšana
Publicēts: 09.02.09 13:31
 citēt
visām gaumēm izpatikt nav iespējams, bet esošais ir gana neuzkrītošs, lai īpašas pretenzijas nevienam nerastos, manuprāt.
Publicēts: 09.02.09 13:40
 citēt
modernizēt, sašķūningot! O burtam ielikt diafragmu! :face-grin:
Publicēts: 09.02.09 13:40 labots
 citēt
alvils:visām gaumēm izpatikt nav iespējams, bet esošais ir gana neuzkrītošs, lai īpašas pretenzijas nevienam nerastos, manuprāt.

gana neuzkriitoshsj liidz vinjshj uzkriit uz bildes :)
Publicēts: 09.02.09 13:42
 citēt
lkz:
alvils:visām gaumēm izpatikt nav iespējams, bet esošais ir gana neuzkrītošs, lai īpašas pretenzijas nevienam nerastos, manuprāt.

gana neuzkriitoshsj liidz vinjshj uzkriit uz bildes :)

vot šis ir nepatīkamais fakts. bet jā, diemžēl - FAKTS, tātad neapstrīdams. un TIK bieži nākas lauzīt galvu, kurā punktā (no 6 piedāvātajiem) ļaut šim UZKRIST, jo tā īsti NEKUR viņam nav vietas...
Publicēts: 09.02.09 15:36
 citēt
es arii uz vienu vai diviem evoluucijas krekliem pieteiktos. JA buutu konkreets piedaavaajums.
un vel... ja nu te viss nenonaaks liidz kaadam konkreetam variantam un reaaliem kreklie, tad gribeetos no Elika to evoluuciju dabuut, lai kaut vai uz T bodi aizkaapt un uzkjiileet.
Publicēts: 09.02.09 15:57
 citēt
Jā, tikai, ja taisat kreklus, neaizmirstat par sieviešu krekliem :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas