forum.gif
Fotoblog patriots ImkaSm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotoblog patriots ImkaSm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 11:08
 citēt
Šodien vizinos pa rīgas ielām un skatos priekšā džips (marku nepateikšu) sudraba krāsā un skatos kautkāda uzlīme uz auzmugurējā bampera... Un ko es redzu :D Fotoblog :)

Prieks, ka ImkaSm mūs atbalsta!

PS. Džips glauns un tā ir vienīgā uzlīme uz viņa :)

Katram blogerim pa uzlīmei un uz mašīnas dupša, lai visi zin, kas mēs esam
Publicēts: 04.02.09 11:11
 citēt
Eliks kaut kur bija nopublicējis bloga logo liela izmeraa rastraa (piedodies ja kludos bet es isti nezinu ko saku), taka ja kads varetu noorganizet uzlimju sadruku, es butu tikai par ...

Imkam zhetons :)
Publicēts: 04.02.09 11:11
 citēt
A kāda vaina? Es uz sava dranduļeta arī uzlīmētu. Kur tādas uzlīmes var dabūt?
Publicēts: 04.02.09 11:13
 citēt
Bija, bija nopublicējis, bet jau pasen.

Žēl, ka nebija kamera līdzi :)
Publicēts: 04.02.09 11:16 labots
 citēt
es ar piesakos pie uzliimeem. vareetu iegaadaaties par nelielu fotonaudu
Publicēts: 04.02.09 11:27
 citēt
kāds uzņemots drukāšanas/izdalīšanas darbus? Dizainu un naudiņas organizāciju varētu caur blogu veikt.
Publicēts: 04.02.09 11:33
 citēt
Varbūt kādām ir kādi gali tiporgrāfijā...
Publicēts: 04.02.09 11:34
 citēt
Mashiina pieklaajiiga, labpraat taadu uzliimi lietotu:)
Publicēts: 04.02.09 11:36
 citēt
davai - cik, kaadas, pateikshu draudziigas cenas - man tipenees ir astes palikushas un moraali paraadnieki pilna pasaule :) pm, pliiz
Publicēts: 04.02.09 11:36
 citēt
Starp citu, es arii T-kreklu ar bloga logo labpraat valkaatu:)
Publicēts: 04.02.09 11:40
 citēt
Droperidol:Starp citu, es arii T-kreklu ar bloga logo labpraat valkaatu:)

Un es noteikti pasūtīšu apenes ar fotobloga logo :face-grin::face-grin::face-grin:!!!
Publicēts: 04.02.09 11:41
 citēt
es ar' , es ar' !!!!
Publicēts: 04.02.09 11:48
 citēt
Prieks, ja ne par politiku mēs varam lepoties, tad par blogu gan :)
Publicēts: 04.02.09 11:50
 citēt
traktors:
Droperidol:Starp citu, es arii T-kreklu ar bloga logo labpraat valkaatu:)

Un es noteikti pasūtīšu apenes ar fotobloga logo :face-grin::face-grin::face-grin:!!!

man, lūdzu, foršu krūšturi
Publicēts: 04.02.09 11:53
 citēt
Morgen! Kādas uzlīmes gribam - orakāļburtus? rastru uz plēves? un cik lielas. Izejot no tā varēšu pateikt arī cenas, cik uzlīmes maksās ;)
Publicēts: 04.02.09 11:56
 citēt
SUPER IDEJA , BLOGAM VAJAG ATTAISĪT SAVU SUVENĪRU TIRGOŠANU , ES PAVISAM NOPIETNI, KREKLIŅI, UZLĪMES LIELAS , MAZAS VĒL VISĀDUS SĪKUMUS , BET TIKAI AR MĒRĶI , KA DAĻA (LIELĀKĀ) PEĻŅAS PĀRIET SERVERA UZLABOŠANAI , UZLABOŠANAI , KĀ ARĪ BLOGA PROJEKTU VIRZĪŠANAI.
Publicēts: 04.02.09 12:00
 citēt
Mans piedāvājums, bloga logo būtības atspoguļošanai - caurspīdīgs ovaals valsts uzliimes izmeeraa ar sudraba logo virsuu, bez rinjkja apkaart, protams. izskataas labi uz visaam, iznjemot sudrabkraasas mashiinaam :(
Publicēts: 04.02.09 12:02
 citēt
zo te mirkli atpakaļ nevarēja izdomāt ko, lai sev uztetovē...
Publicēts: 04.02.09 12:08
 citēt
netjan :) neuztraucies uz blogu mees jau "sapelniijaam" sev 3 mercedesiem un pa Juurmalas vasaras maajai katram adminam. Tagad vareesim ieguldiit serveros :P

jox :)

par branding lietaam runaajot - jaa ideja bija taada, rokas nav liidz tam aizstiepushaas.

pat dizaininjus saaku ziimeet T-krekliem
Publicēts: 04.02.09 12:09
 citēt
shajaa nedeeljas nogalee apsolu padomaat vairaak par sho ideju
Publicēts: 04.02.09 12:10
 citēt
elik - tikai davai... bez taas gumijas uz melna t-krekla, vasaraa ta pzdc sauliitee sviedree - vajag pa kruto, shon tak i tehnologjijas
Publicēts: 04.02.09 12:12 labots
 citēt
Tas evolūcijas kreklis baigi labais :D Man patīk - labprāt tādu pirktu un valkātu :D
P.S. - patīk arī melns.
Publicēts: 04.02.09 12:27
 citēt
esmu jautru kraasu piekriteejs - kreklu dzeltenu vai oranzhu njemtu labpraat
uzliimi arii vareetu jautraaku, man mazhiina zeltainaa kraasaa:)
Publicēts: 04.02.09 12:33
 citēt
Melno ar evolūciju. XXL izmēru lūdzu.
Publicēts: 04.02.09 12:35
 citēt
mozh ir iespeeja sasuutiit man uz PM variantus par izmaksaam cik maksaa kreklu apdruka dazhaados variantos, cik maksaa uzliimes - krutaas, mazaak krutas u.t.t. lai varu apkopot piedaavaajumaa blogeriem?

Pagaidaam skatiijos T-kreklas publiskajos piedaavaajumos, cena svaarstaas no 12 liidz 20 Ls
Publicēts: 04.02.09 12:38
 citēt
starpcitu, taadiem patriotiem kā ImkaSm veelreiz links uz fotoblog logo:

izmantojiet praatiigi :)
devel.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.02.09 12:41
 citēt
Maksim - davai kautkaadus daudzumus, lai nav jaataustaas
Publicēts: 04.02.09 12:44
 citēt
annir - maksimaalais garanteetais daudzums - 1

negaranteetais atkariigs no pieprasiijuma :)
Publicēts: 04.02.09 12:50
 citēt
zini, ja cilveekiem parasa izreekjinaat iedomaatas tiraazhas - piemeeram - 10, 20, 50, 100, 200, 500 un 1000 - vinji baigi saskaabst...

varbuut vajag izdomaat kautkaadu skaitu un bloga dzimenes pasaakumaa uztaisiit mazu tirdzinju - stadarta komplekts - uzliime, t-krekls un kruuze. nu piedaavaaju variantu - izreekjinaat 20 un 50 gab. Tad var uztaisiit aptauju, kursh grib par attieciigu cenu njemt
Publicēts: 04.02.09 12:57
 citēt
nu var arii taa.. es biju vairaak domaajis - tiraazha 1 gab. Attieciigi liela cena, es saprotu, bet no otras puses, ja pasuutiijums buus uz lielaaku skaitu, tad cena logjiski kritiisies un visiem prieks un patiikams paarsteigums :) Ok. Bet lai nesarezhgjiit, tad jautaajums - cik maksaas 50 gab t-kreklu un 20 gab uzliimju. Provizoriski :)

Aaa un vai t-kreklu cena tiek reekjinaata uz konreetaa vienaadaa dizaina 50 gab. vai var buut 50 dazhaadu dizainu gab :)

Tas taa, ja kaadam ir gali un luste to noskaidrot.
Publicēts: 04.02.09 12:57
 citēt
XL melnais ar evoluuciju, 2 gab (atri novalkajas)

fotobloga pasakuma varetu ieklajut opciju - par zinamam naudinjam ieprieksh pasutit kreklu ar savu niku, tel vai ko citu - tada vienkarsha uzdruka nemaksa dargi.

kreklus ja grib riktigi pa kruto, jataisa sietspiedee.

ja interese megakruti krekli (ar ipashu dizainu, no laba materiala, unikala uzdruka (roku darbs), utt), PM. Pieejami ne atrak ka no marta.
Publicēts: 04.02.09 13:04
 citēt
Pliks krekls taču maksās kkādus 2.50-3.50 Ls - ne vairāk. Tad nu cik vēl uzdruka maksā.
Tas protams ja kreklus pērk vienā vietā un drukā citā.
Publicēts: 04.02.09 13:14
 citēt
Visos shajos jautaajumos varu visu to izgatavot!!
Gan kreklus, gan uzliimes, gan druku uz visa kaa!!! Cenas nebuus milziigas! Man var zvaniit, varu paliidzeet ar konsultaacijaam.... Ja ir gatavi dizaini varu sareekjinaat cenas un pat uztaisiit paraugus. E-pasts ojars@ttsils.lv
Publicēts: 04.02.09 13:26
 citēt
jā, jā, es ar gtibu krelu. XXL laikam...
Publicēts: 04.02.09 13:33
 citēt
T kreklam tiešām gana sakarīgs dizains, es ar uz vienu x parakstos :)
Publicēts: 04.02.09 13:34
 citēt
Mans piedaavaajums:

Tuvaako divu dienu laikaa ievietoshu blogaa dizainus - krekliem, uzliimeem un citiem suveniiriem maketus ar konkreetaam cenaam. Tad vai nu apspriezham un vienojamies par konkreetu atribuutiku vai arii varees pasuutiit individuaali , atbilstoshi katra veelmeem!!!
Publicēts: 04.02.09 13:48
 citēt
sasar:jā, jā, es ar gtibu krelu. XXL laikam...

xxl :D
Publicēts: 04.02.09 13:48
 citēt
O nu vot jau sākas sakarīgs bazars :) Tik vēl cenas jāsaprot. Davaj sūtiet man uz e-pastu vai PM konkrētus apdrukas piedāvājumus ņemot vērā augstākminēto, lai varu pa nedēļas nogali smuki sazīmēt piedāvājumu blogeriem - krekli, krūzītes, apakšveļa, uzlīmes, karodziņi.. viss kas arsenālā ir. Uztaisīšu speciāli fotoblog sadaļu, kur būs redzami pieejamās mantiņas ar cenām attiecīgi un pasutīšanas iespējām. Man tik tagad darbadienās nebūs īsti laika, tāpēc būtu labi, ja var atsūtīt apkopotā veidā, kas ir pieejams un pa cik. Iniciatīva atblastāma :)

Pagaidām redzu tādus varinatus.

- Lietotājam ir saraksts ar bildītēm, ko var dabūt un pa cik
- Pasūtīšanas forma, apmaksas un piegādēs nosacījumi
- kā savācās pasūtījumi pietiekoši daudz, lai iekļaujamies normālos apjomos, tā hops hops un visiem interesentiem vienkopus pasūtam mantiņas

Par to, ka to visu var samenedžet uz bloga dzimeni - arī laba doma, vienīgi vēl nav zināmi datumi, jo gaidam atbildi no telpām.
Publicēts: 04.02.09 14:01
 citēt
Telpas klusē. :D
Publicēts: 04.02.09 14:41
 citēt
Runājot par cenām- veikalā Ventspilī, viena T-krekla apdruka kopā ar kreklu maksā no Ls 8,50-9,50 (atkarībā no zīmējuma lieluma), bet krūzītes sākot no 5 Ls -7 Ls (atkarībā no krūzītes veida). Ir iespējams apdrukāt arī puzles, datora peļu paliktņus, somas, lādītes, mīkstās rotaļlietas(apdruka tiek veikta uz to krekliņiem). Lai būtu kaut kāds priekšstats par kvalitāti, tad krekliem tiek garantētas 60 mazgāšanas reizes un apdruku veic uz speciāliem veikalā piedāvātajiem krekliem (tāpat arī viss pārējais), jo citi var neizturēt karstumu un sakust, vai nepieņemt krāsu. Pieļauju, ka Rīgā cenas atšķiras.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas