TnXs!, apgaismoji. kautko tjipa togo jau laikam biju redzējis, takš prātā nenāca, ka uz SHITādiem varētu nopietni domāt. vēl jau ar apaļiem caurumiem krūtīm ir - excuse mois, bildes nav pa rokai!
haralds, nu, ja man piešķirtu vīrieša tipa t-kreklu, diezvai to vilktu. Varbūt pidžamas vietā gultā. IR sieviešu formas t-krekli. Līdzīgi Maris peidāvātie un citādi. Ir 2009. gads.
nu, ja mazliet pēc citas formas piegriezti, OK, tur nekā nedabistiska neredzu. bikses šujot, lai, pamanīju, ka džekiem pietiek ar 1 iešuvi uz pakaļu, zaķiem gadās, ka prasās 2.
SL:Ir 2009. gads.
paldies par INFO, bet man kāds jau ziņoja!
Maris:jā Harald ir 2009 gads tik redzot Tevis ieteikto modeli daži te toč nopietni nevarēs padomāt
man acīs stāvēja ar +/- pavisam regulāriem 2-iem (tāpat kā krūtis) apaļiem caurumiem.
Mjā,Dienvidaustrumāzijas tīģeris bijis saudzīgs,saplēsis tikai maiku. Vai novilkta citai? Sieviešu T-kreklis?Tāda ciešaka kā večiem un ar V-veida kakla izgriezumu!
forelljjanka, bet krūtis?! maikai (sieviešu) jābūt tādai, kas IZCEĻ (nevis noslēpj) krūtis! :face-angel: Jo jau sen ir noskaidrots, ka spēks ir krūtīs!