forum.gif
Dansigas dzīvokļa jautājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dansigas dzīvokļa jautājums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 14:08 labots
 citēt
Beedarts:A moška jums sākt jaunu foruma tematu "Kā negatIvs ar Maris dansigas dzīvokli pieskatīs..."
[url=http://smiles.33b.ru/smile.99213.html]

Taisnība, ka šī tēma pie NORGE plenēra ir lieks offtopiks, bet tēma ta interesanta! :) negatIvs?! Maris?! padalīsieties ar plāniem attiecībā uz Dansigas dzīvokli?! :face-devil-grin::face-angel:
Publicēts: 04.02.09 14:12
 citēt
negatIvs:
Maris:viena ar
[url=http://smiles.33b.ru/smile.121074.html]

3 istabās

eu negativs tajau varam iet tapat kost negaidot nekādu braucienu
var jau būt, ka Dansiga nemaz netraucē

[url=http://smiles.33b.ru/smile.121074.html] gan varētu traucēt... īpaši, ja minku laiks...
Publicēts: 04.02.09 14:12 labots
 citēt
alvils;-)))))))))) ta jau man savs pedejais ieraksts arii jaapaarcelj sheit ;-)
Publicēts: 04.02.09 14:13
 citēt
atsevišķā tematā projekts pilnībā zaudē savu jēgu, projekts jāpaceļ dienas gaismā, īstajā laikā un vietā[tematā]
Publicēts: 04.02.09 14:18
 citēt
negatIvs:atsevišķā tematā projekts pilnībā zaudē savu jēgu, projekts jāpaceļ dienas gaismā, īstajā laikā un vietā[tematā]

man, piemēram, tas norge plenērs (ar detaļām par biļešu cenām, natsmītnēm un datumiem) necik neinteresē, tāpēc to tematu pavisam netīšām atvēru, a vot šitā tēma ir inčīga! Tāpēc nesaki vis, ka tam atsevišķi nav jēgas! Ir! ;)

dansiga:alvils;-)))))))))) ta jau man savs pedejais ieraksts arii jaapaarcelj sheit ;-)

labāk pārdomāti pārfrāzē un uzraksti no jauna! :face-glasses:
Publicēts: 04.02.09 14:24
 citēt
negatIvs:atsevišķā tematā projekts pilnībā zaudē savu jēgu, projekts jāpaceļ dienas gaismā, īstajā laikā un vietā[tematā]

[url=http://smiles.33b.ru/smile.128505.html]
Publicēts: 04.02.09 18:31 labots
 citēt
projekts jau saasinās katreiz, kad dansiga spamo kādā topikā kur runa par došanos (viņas) prom no dzīvokļa - attiecīgi paveras iespējas krāšņam alternatīvajam pasākumam uz laiku atbrīvotā platībā
Publicēts: 04.02.09 19:20
 citēt

a dansigai vienalga kas un kad dzīvokli demolēs! :D ka tik process iet
Publicēts: 04.02.09 20:20
 citēt
chess, nu kaa tu taa? tu tieshaam domaa, ka es tik vienaldziiga?;-p;-)
Publicēts: 04.02.09 22:35
 citēt
vot interesē jau sen, bet vienmēr neērti pajautāt ko dansiga reģistrē ar šitiem pasprucieniem:

ppppp; PPPPPppp..;;;, PPPffppppp;;-;)
Publicēts: 04.02.09 22:58
 citēt
tas ir speciālais buramvārdu kods!
Publicēts: 04.02.09 22:59
 citēt
maris, nuuu ... varbuut kadreiz pastastiishu ... kamer tas briidis nav pienaacis, vari megjinaat inetaa pamekleet "internetvalodas" apziimeejumus ;_)))
Publicēts: 05.02.09 12:21
 citēt
Maris:vot interesē jau sen, bet vienmēr neērti pajautāt ko dansiga reģistrē ar šitiem pasprucieniem:

ppppp; PPPPPppp..;;;, PPPffppppp;;-;)

es šo jautājumu uzdevu jau sen, bet ar paliku bez īstas skaidrības.......kāds čiuļu dialekts gan jau ir
Publicēts: 05.02.09 13:30 labots
 citēt
Ai labi ...... juus ja pieradushi lietot gatavos gjimiishus ..... kad es saaku lietot internetu, tad veel nebija shaadu gjiimiishu ..... tad lietoja saucamos emotikonus. Re ku ir dazhi piemeeri:

:- ) smaids
;- ) draisks smaids
:- ( sarūgtinājums,skumjas
:- p un :- b parāda mēli
:-D smejas no visas sirds
:* ) piedzēries
O:- ) eņģelis
V:- ) velns
:- x skūpstu
8- ) valkā brilles
:- Q smēķētājs
:- ? smēķē pīpi
:- 7 smēķē cigāru
:- / skeptiķis
:` ( raud
: () liela mute
:- @ kliedz
> @}->-- roze
:O ) klauns
Publicēts: 05.02.09 13:33
 citēt
dansiga, tas skaidrs par emociju apzīmējumiem interneta vidē (pārsteigums bija tikai "smēķē cigāru"). bet jautājums jau ir vairāk par to, kas ellē ir šitas te: "ppppp; PPPPPppp..;;;, PPPffppppp;;-"! :D
Publicēts: 05.02.09 13:36
 citēt
alvils, da taas manas plashaas emocijas ... ljooti gara meele;-)
Publicēts: 05.02.09 14:10
 citēt
chess:

a dansigai vienalga kas un kad dzīvokli demolēs! :D ka tik process iet
dzīvokli demolēt neviens, vismaz es, netaisās uz dzīvokļa demolēšanu. kaut kādu, pagaidām nezināmu iemeslu vadīts, demolēšanas scenāriju uzrakstīja Haiduks. dzīvokļa pieskatīšana ietver sevī daudz dažādu citu momentu, un tai lietai jāpieiet nopietni. nebūtu vēlams šeit kult tukšus salmus, ko tad rakstīsim plenēru un pirtiņu topikos.....
Publicēts: 05.02.09 14:27
 citēt
negatiivs, a man planchiku par dziivoklja pieskatiishanas aspektiem iesniegsi?;-)
Publicēts: 05.02.09 14:57
 citēt
dansiga:negatiivs, a man planchiku par dziivoklja pieskatiishanas aspektiem iesniegsi?;-)
tur ir varianti, vai pieskatām Tavā prombūtnē, vai arī Tu pieskati mūs pieskatīšanas procesā. otrajā gadījumā plāna sastādīšanā vēlams arī Tev piedalīties. šis tomēr nav tas topiks, kur apspriest šādas lietas, šis ir mākslīgs veidojums. <dzīvokļa jautājumam> tikai tad ir kāda nozīme, ja tas uzpeld negaidīti, īstajā laikā un vietā. te es vairāk nepiedalos - pārāk samāksloti, trūkst dabīgu emociju, nav nekādas nopietnības, ne scenārijā, ne tekstu izvēlē, neviens nefsiko, garlaicīgi..........
Publicēts: 05.02.09 15:34
 citēt
Dans,kāda demolēšana??? :face-surprise: Vārbūt Tu atceries arī es vienbrīd biju gatavs(tad vēl nebija krīze,pati saproti tagad aizkratīties no Saldus uz Rīgu...).Tu tak zini,mēs nopietni ,nobrieduši(gandrīz pārbrieduši)cilvēki,ja nonāks līdz vemšanai(par ko šaubos)vienalga tas notiks zolīdi,tam paredzētās(vai piemērotās)vietās,nu nejauši var kaut ko apgāzt,sasist,bet viss tiks saslaucīts(nu kaut zem paklājiņa).Bet kas tas viss salīdzinot ar to ka dzīvoklis tiks PIESKATĪTS???:face-wink:
Publicēts: 05.02.09 15:40
 citēt
foreljjanka, nee - es nesaprotu ... es tachu blondiine;-p;-)))
Publicēts: 05.02.09 15:46
 citēt
Kā??? Kāķim būs kompānija!!!:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.02.09 15:46
 citēt
Kaķim... :face-angel:
Publicēts: 05.02.09 15:47
 citēt
forelljjanka:nu nejauši var kaut ko apgāzt,sasist,bet viss tiks saslaucīts(nu kaut zem paklājiņa).

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.02.09 16:17
 citēt
ak re ku tas sunc aprakc!! pie visa vainiigs kakjis;-))))
Publicēts: 05.02.09 20:52
 citēt
negatIvs un Maris, pieskatot dzīvokli, varētu pie viena arī kaķi sapārot (ar kādu citu kaķi). :D
Publicēts: 05.02.09 21:08
 citēt
alvils, nespiid .... maneejais jau kaa paris gadi nav paarojams;-ppp;_)
Publicēts: 05.02.09 21:12
 citēt
dansiga:alvils, nespiid .... maneejais jau kaa paris gadi nav paarojams;-ppp;_)

gan jau tiem čaļiem sanāks! :D
Publicēts: 05.02.09 21:17
 citēt
alvils, mjaaaa - par to gan es nepadomaaju ;-))))))) bet nee nee - negribu varzu majaas:-)
Publicēts: 05.02.09 21:21
 citēt
dansiga:nee nee - negribu varzu majaas:-)

un ko Tu tagad sauc par varzu? negatIvs + Maris NAV varza :)
Publicēts: 05.02.09 22:08
 citēt
da neee - tie mazie kakjeeni ;-0)) neg+maris - tas pagaidaam nav nosaucams objekts;-)
Publicēts: 05.02.09 22:59
 citēt
tnx alvils

piekrītu - mēs a negatīvu esam grūti atwairāms tandēms - nu vismaz dansiga ir par mīkstu, lai pateiktu ''nē'' - un labi vien ir - nafig tādu kļūdu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):