forum.gif
Fotoblog Jubileja?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Fotoblog Jubileja?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.09 08:54
 citēt
Nedomāju, ka fotoblogs būtu sliktāks par Anglijas karalieni, kurai dzimšanas dienu svinot ne tajā datumā, kad piedzimusi, bet saskaņā ar kaut kādām tradīcijām. Nav nopietna iemesla, kas liegtu admiņiem izvēlēties un pasludināt diženos svētkus kaut kad vasarā vai citā laikā pēc patikas.
Kas notiktu, ja uz balli pieteiktos nu kaut vai pusprocents no reģistrētajiem...., pat promile jau sanāktu...ai, ai..., telpas tādam baram...
Publicēts: 06.02.09 10:48
 citēt
Billijs baidas palaist garaam mistera fotobloga kronja uzlikshanu :D
Publicēts: 06.02.09 14:15
 citēt
sundew:Billijs baidas palaist garaam mistera fotobloga kronja uzlikshanu :D

Misteram arī būs kronis? Parasti jau kronīši ir tikai meičām. :)
Publicēts: 06.02.09 19:51
 citēt
zobiem arii;-p;)
Publicēts: 06.02.09 21:05
 citēt
vienkarsi- saruna kadu datumu- vakaruun kura kluba tiekamies. Katrs maksa edamo/dzeramo un nekadu problemu. Nu vienigi parejie kluba apmekletaji , kuriem ar blogu nav sakara............
Publicēts: 06.02.09 21:14
 citēt
aitinaa, neee .. tas neiet cauri - vaig priv telpas noteikti!!!!
Publicēts: 06.02.09 22:03
 citēt
dansiga:aitinaa, neee .. tas neiet cauri - vaig priv telpas noteikti!!!!

:face-glasses:
Publicēts: 06.02.09 22:31
 citēt
Piedodiet, ja nebūšu izlasījis, bet vai bijis piedāvājums svinēt ārvalstīs?!:)
Publicēts: 06.02.09 22:43
 citēt
senders, vai KOlizejaa?;-)))))
Publicēts: 06.02.09 22:50
 citēt
A kāpēc ne?!... nu moš ne kolizejā, bet...
Publicēts: 06.02.09 23:46
 citēt
es par ārvalstīm - Martā Itālijā :D:face-wink:
Publicēts: 07.02.09 07:46
 citēt
par privatam telpam jamaksa+ vel atbildiba un klapatas organizetajiem. Citadi jau nekas
Publicēts: 07.02.09 10:34
 citēt
Senders, nu jaaa ....... tad jau tas pasaakums buus mazas chupinjas blogistu pasakaums!

aitinaa, bet par publiskaam telpaam - tur sveshie luurees un jauksies ;-)
Publicēts: 07.02.09 11:01
 citēt
haralds:mani mājās gaida mani 4-kājainie draugi - galdi un krēsli!

Labs! :face-devil-grin:
Publicēts: 07.02.09 11:32
 citēt
stings:runā, ka neaizvietojamu cilvēku nav... :face-smile: tā, ka baļļuks būs ar Dansingu vai bez Dansingas... varbūt tikai jautājums, kāds būs pasākums?:face-wink:
jebkurš pasākums bez Dansigas, ir zemē nomests laiks, es uz tādu nemaz neietu
Publicēts: 07.02.09 11:35
 citēt
negatIvs:
stings:runā, ka neaizvietojamu cilvēku nav... :face-smile: tā, ka baļļuks būs ar Dansingu vai bez Dansingas... varbūt tikai jautājums, kāds būs pasākums?:face-wink:
jebkurš pasākums bez Dansigas, ir zemē nomests laiks, es uz tādu nemaz neietu

Bet uz tādu, kurā dansiga ņem dalību, jau arī nevari aiziet, jo, kad dansiga pametusi savu dzīvokli, Tev tas jāpieskata, nevis jāvazājas pa visādiem pasākumiem! :)
Publicēts: 07.02.09 11:46
 citēt
nu ja ... taa ka negativam nespiid man paskatiities aciis;-))))
Publicēts: 07.02.09 13:27
 citēt
dansiga:nu ja ... taa ka negativam nespiid man paskatiities aciis;-))))
ja nu vienīgi garām ejot, Tu uz pasākumu, es uz dzīvokli, uz mirkli viens otram acīs ieskatīties, reizēm ar mirkli pietiek, lai izveidotos paliekošas attiecības...
Publicēts: 07.02.09 13:51
 citēt
njaaa a- cik biezhi dziivee visu izshkjir mirklis;-)
Publicēts: 07.02.09 13:59
 citēt
dansiga:njaaa a- cik biezhi dziivee visu izshkjir mirklis;-)
pareizi, es autobusā ar kādu būtni pirms 24gadiem kā saskatījos, tā vēl tagad skatos.....
Publicēts: 07.02.09 14:05
 citēt
jeezus - nekad vairs ar autobusu nebraukshu !
Publicēts: 07.02.09 14:18
 citēt
Maris:jeezus - nekad vairs ar autobusu nebraukshu !
tas jau var gadīties arī ar Dansigu trepēs saskrienoties............
Publicēts: 07.02.09 14:44
 citēt
maris, tev no buutneem bail?;-)
Publicēts: 07.02.09 14:56
 citēt
dansiga:maris, tev no buutneem bail?;-)
Ko Tu vēl aizvien mājās, vai tad nebija uz p..... jābrauc?...
Publicēts: 07.02.09 15:06
 citēt
dansiga:maris, tev no buutneem bail?;-)

nētaču - no tādiem srokiem gan - ''plavaļi - znajem''
Publicēts: 07.02.09 15:07
 citēt
negatIvs:
Maris:jeezus - nekad vairs ar autobusu nebraukshu !
tas jau var gadīties arī ar Dansigu trepēs saskrienoties............

iesi pa priekšu
Publicēts: 07.02.09 15:18
 citēt
Maris:
negatIvs:as jau var gadīties arī ar Dansigu trepēs saskrienoties............

iesi pa priekšu
nav problēmu, iešu
Publicēts: 07.02.09 15:53
 citēt

A man konstruktīvs priekšlikums - nu tak fotoblog DzD tussiņu dansigas dzīvoklī - telpas privātas, i jamā par īri naudu neņems!... Nu es tā vismaz domāju, ka jamā neņems!
[url=http://smiles.33b.ru/smile.116356.html]
Publicēts: 07.02.09 15:58
 citēt
Bet ja nopietni, tad moš noīrējiet kādu viesu namu... vai ta grūti pilsoņiem kādu naudiņu samest, lai tas notiktu... man, piemēram, radiem viens ir - Siguldā... i pirts i, i kur pasēdēt, i baļļā pasēdēt, i ku pagulēt pēc tam...
Publicēts: 07.02.09 16:04
 citēt
Beedarts:

A man konstruktīvs priekšlikums - nu tak fotoblog DzD tussiņu dansigas dzīvoklī - telpas privātas, i jamā par īri naudu neņems!... Nu es tā vismaz domāju, ka jamā neņems!
[url=http://smiles.33b.ru/smile.116356.html]
bija laiks saprast, ka dzīvoklis aizsists, nokavējāt. dzīvoklis nav domāts masu pasākumiem, bet pieskatīšanai......
Publicēts: 07.02.09 17:00
 citēt
dansigas dzīvoklis neder - tas aizsists pēc sistēmas - ''rūķis atnāk mājas nav''

šinī gadījumā - pieskatītāji atnāk dansigas nav un otrādi
Publicēts: 07.02.09 17:12
 citēt
Maris:dansigas dzīvoklis neder - tas aizsists pēc sistēmas - ''rūķis atnāk mājas nav''

šinī gadījumā - pieskatītāji atnāk dansigas nav un otrādi
un nekādi tusētāju bari neatnāk, jo pirms viņiem jau kāds atnācis
Publicēts: 07.02.09 21:22
 citēt
Senders:Bet ja nopietni, tad moš noīrējiet kādu viesu namu... vai ta grūti pilsoņiem kādu naudiņu samest, lai tas notiktu... man, piemēram, radiem viens ir - Siguldā... i pirts i, i kur pasēdēt, i baļļā pasēdēt, i ku pagulēt pēc tam...

Komentāri "pa tēmu" te jau tiek noignorēti kā "offtopika" muldēšana, jo forumā dalību ņem tikai negatIvs, Maris un dansiga, un, protams, dansigas dzīvokļa jautājums. :) nav jēgas runāt par viesu namiem un bloga dz.d., šī tēma pieder svētajai trijotnei (un dansigas dzīvokļa jautājumam). cerams, vienīgi, ka bloga administrācija drīz noorganizēs gaidīto pasākumu, un pirmā lapā būs izlasāma informācīja par to, kur un kad ierasties. :)
Publicēts: 07.02.09 22:36
 citēt
alvils:
Senders:Bet ja nopietni, tad moš noīrējiet kādu viesu namu... vai ta grūti pilsoņiem kādu naudiņu samest, lai tas notiktu... man, piemēram, radiem viens ir - Siguldā... i pirts i, i kur pasēdēt, i baļļā pasēdēt, i ku pagulēt pēc tam...

Komentāri "pa tēmu" te jau tiek noignorēti kā "offtopika" muldēšana, jo forumā dalību ņem tikai negatIvs, Maris un dansiga, un, protams, dansigas dzīvokļa jautājums. :) nav jēgas runāt par viesu namiem un bloga dz.d., šī tēma pieder svētajai trijotnei (un dansigas dzīvokļa jautājumam). cerams, vienīgi, ka bloga administrācija drīz noorganizēs gaidīto pasākumu, un pirmā lapā būs izlasāma informācīja par to, kur un kad ierasties. :)
pareizi, nopietnas tēmas nopietni jāorganizē, nopietnā formātā, nevis kā forumā nereti gadās : kaut kāds aicinājums uz pasākumu, un tālāk seko bezgalīga sarakste - būšu, nebūšu, nē tomēr varēšu, sory nevaru, nākošreiz, ļoti gribētu, bet........., urā varēšu, nevarēšu.........utt......n-tās lapas......
Publicēts: 07.02.09 23:11
 citēt
Senders:i ku pagulēt pēc tam...
galvenais jau, lai ir ar ko nevis ku.
Publicēts: 08.02.09 01:55
 citēt
negativs, neuztraucies - es shodien biju visur kur man bija jaabuut un juutos labi atpuutusies;-p;_) a tu manu dziivokli pieskatiijis shiis 12 stundas?!!?!?!?!? vai tu kakjiitim atnesi kaarumu un iebeeri ikdienas bariibu traucinjaa, kas gaaja uz beigaam?;-)
Publicēts: 08.02.09 10:32
 citēt
dansiga:negativs, neuztraucies - es shodien biju visur kur man bija jaabuut un juutos labi atpuutusies;-p;_) a tu manu dziivokli pieskatiijis shiis 12 stundas?!!?!?!?!? vai tu kakjiitim atnesi kaarumu un iebeeri ikdienas bariibu traucinjaa, kas gaaja uz beigaam?;-)
šoreiz tas bija < skats no malas >, jo par atslēgu vēl nekas nav norunāts. atslēgas jautājumā mēs mīņajamies, jau vairākus mēnešus, uz vietas. ja pati pieskatīšana, galvenajos vilcienos, daudz maz ir aprunāta, tad tādam sīkumam, kā atslēgas jautājums, esam neviļus paslīdējuši garām savā sarakstē
Publicēts: 08.02.09 10:37
 citēt
atslēgas un lokācijas jautājums
Publicēts: 08.02.09 11:16
 citēt
dansiga:negativs, neuztraucies - es shodien biju visur kur man bija jaabuut un juutos labi atpuutusies;-p;_) a tu manu dziivokli pieskatiijis shiis 12 stundas?!!?!?!?!? vai tu kakjiitim atnesi kaarumu un iebeeri ikdienas bariibu traucinjaa, kas gaaja uz beigaam?;-)
kaķīšu jautājumā esmu diezgan kompetents, ar raksturu - savējo[kaķīti] vēl neesmu apēdis. tā ir droša garantija, ka ar Tavējo arī nekas slikts nenotiks, vismaz tik ilgi, kamēr ledusskapī nebūs tukšums
Publicēts: 08.02.09 13:48
 citēt
nu un kaa tad mees to risinaasim?;_)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: