forum.gif
Fotoblog Jubileja?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Fotoblog Jubileja?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.09 13:52
 citēt
dansiga:nu un kaa tad mees to risinaasim?;_)
nevajag sasteigt, jautājumu padziļināti varam apspriest arī pie cita piemērota topika, vislabākais, kas notiek spontāni
Publicēts: 08.02.09 14:10
 citēt
labi labi - tu tikai neuztraucies - elpo dzilji :-)))
Publicēts: 08.02.09 14:13
 citēt
dansiga:labi labi - tu tikai neuztraucies - elpo dzilji :-)))
man ar elpošanu viss mierīgi, Tev gan šodien varētu būt vajadzīgs kāds draugs[stiklā pildīts].............
Publicēts: 08.02.09 15:41
 citēt
negativs, kam man draugs stilkaa pildiits?!?!?!?!?
Publicēts: 08.02.09 15:57
 citēt
dansiga:negativs, kam man draugs stilkaa pildiits?!?!?!?!?
es jau neko, pieļauju, ka pēc maršruta bīdīšanas <p>, vajadzētu nedaudz veselību uzlabot, tādu atslodzīti, pēc tam ar, pagaidām neapēsto kaķīti, atlaisties kušetē
Publicēts: 08.02.09 16:02
 citēt
negativs, ar veseliibu viss ir vislabaakajaa kaartiibaa;-) un vakar atsodziite bija pareizaa laikaa, pareizaa kondiicijaa, pareizaa kompanaijaa;-)))... par atlaishanos gan domaaju peec bishk shodienas fiziskaas soldziites .... bet, ja atlaildiishos - vakars veejaa ..... taapec pagaidaam megjinu sevi pierunaat to nedariit;-)
Publicēts: 08.02.09 16:06
 citēt
pareizi - stikla lācītim vienmēr jābūt kabatā
Publicēts: 08.02.09 16:08
 citēt
kabataa jau parasti neesaa blekja laaciiti;-p;-)
Publicēts: 08.02.09 18:09
 citēt
Es kā cilvēks strādājos NĪ, varu paskatīties, kas manā telpu krātuvītē.
Ja tas protams vajadzīgs ;)
Publicēts: 08.02.09 19:23
 citēt
SL:Es kā cilvēks strādājos NĪ, varu paskatīties, kas manā telpu krātuvītē.
Ja tas protams vajadzīgs ;)
Tev tās telpas nevajag pieskatīt?....
Publicēts: 08.02.09 19:36
 citēt
Skatos, esi novērsis skatienu no savas būtnes...
Publicēts: 08.02.09 19:38
 citēt
ja dansiga dod savu pozitīvo rekomendāciju par Maris un negatIvs tepu pieskatīšanas jautājumā, domāju, ka SL varētu vienu otru īpašumu nodot viņiem pieskatīšanā. :)
Publicēts: 08.02.09 20:08
 citēt
SL:Skatos, esi novērsis skatienu no savas būtnes...
pastāv jēdziens par paralelajām pasaulēm...
Publicēts: 08.02.09 20:13
 citēt
dansiga:negativs, ar veseliibu viss ir vislabaakajaa kaartiibaa;-) un vakar atsodziite bija pareizaa laikaa, pareizaa kondiicijaa, pareizaa kompanaijaa;-)))...

Dansiga - blogam vajadzētu sarīkot kārtējo gada ballīti pareizā laikā ar pareizo kompāniju, tad arī sekos pareizā kondīcija. ;)
Publicēts: 08.02.09 20:45
 citēt
SL, apskaties gan :) Rigas centrs ir preference, bet ja ir kaut kas forss tad protams deres ari citur ...
Publicēts: 08.02.09 23:13
 citēt
SL, nu kaaa tu mani apsauci!?!?!?!?;-((((((((

Linkmans, tas nav iespeejams;-)))) pareiza kompaanija var buut tikai nelielaa skaitaa;-)
Publicēts: 08.02.09 23:39
 citēt
nu spameri ibio, tam burziņa sadaļa paredzēta, stick to subject plz
Publicēts: 09.02.09 02:18
 citēt
dansiga: pareiza kompaanija var buut tikai nelielaa skaitaa;-)

Mhmm - vispār Tev varētu taisnība. Ja tādas nelielas kompānijas salasās uz bloga jubilee, tad bloga pasākums var iegūt labu kondīciju. ;)
Tagad tik jautājums pašiem dibinātājiem - vai ir kādi varianti, kur un kad jubilejs tiks piedāvāts blogeriem? Vai paredzēta kāda dalibas maksa? Kā izskatās dienas/vakara/nakts progrmma? :)
Publicēts: 09.02.09 12:53
 citēt
uljens:piedodie, atvainojaties - "tukšu d*rst, nav malku cirst"
visiem vajag bloka pasākumu, bet organizēšanu jānodrošina moderātoriem??? būtu nokaunējušies...
prieks kā kāds kaut kā mēģina palīdzēt vai sniedz priekšlikumus (reālus), nevis runā ne par tēmu, it kā nekas cits nebūtu ko darīt.

Shadow:nu spameri ibio, tam burziņa sadaļa paredzēta, stick to subject plz

+
ja būs konkrēti priekšlikumi, tie noteikti tiks uzklausīti. tukša d.......savā ziņā notur šo topiku pirmajā lappusē........
Publicēts: 09.02.09 15:38
 citēt
dansiga, hmm, kā tad apsaucu? Par "būtni"? Es tikai citeju negatIvu ;)

Shadow, pm šā aizmetīšu
Publicēts: 09.02.09 15:41
 citēt
es tiko iedomājos, kā izskatās, ja pasaka "SL auss" krieviski. :D nekā personiska, vnk sasmējos.
Publicēts: 09.02.09 15:45
 citēt
sluška vai sluha? :face-grin:
Publicēts: 09.02.09 16:00
 citēt
SLyxo,nekas tur nesanāk divdomīgs.:face-wink:
Publicēts: 09.02.09 16:02
 citēt
forelljjanka:SLyxo,nekas tur nesanāk divdomīgs.:face-wink:
ja labi piestrādā, visu var pārvērst divdomībās
Publicēts: 09.02.09 16:16
 citēt
SL:sluha? :face-grin:

SL var lasīt arī kā ŠĻ. :face-devil-grin:
Publicēts: 09.02.09 16:22
 citēt
alvils:
SL:sluha? :face-grin:

SL var lasīt arī kā ŠĻ. :face-devil-grin:
nu jau par traku mazliet
Publicēts: 09.02.09 16:29
 citēt
tāpēc jau sasmējos. :) bet nu, SL jau nav SL auss. :D
Publicēts: 09.02.09 16:39
 citēt
SLzыvjuZupa
Publicēts: 09.02.09 20:18
 citēt
Ēm, varbūt pa tēmu? Ieteikumi, palīdzība un tml?
Publicēts: 09.02.09 20:45
 citēt
SL:Ēm, varbūt pa tēmu? Ieteikumi, palīdzība un tml?
uz haļavu jau nekas nenotiks, jāmet nauda un jāmeklē
Publicēts: 09.02.09 20:59
 citēt
Urbinot degunu un klabinot klavu locot manu nicku ar nekas nenotiks.
Publicēts: 09.02.09 21:04
 citēt
SL:Urbinot degunu un klabinot klavu locot manu nicku ar nekas nenotiks.
mani tas pasākums neinteresē, tas bija tāds kā ieteikums, tā apmēram tās lietas dara, vispirms naudas summa, ar kādu var operēt, pēc tam attiecīgi, ko un kur var atļauties
Publicēts: 09.02.09 21:21
 citēt
norēķināšanās par telpām - ar fotolatiem. :)
Publicēts: 09.02.09 22:27
 citēt
Lai maksātu, ir jāzin par ko maksāt. Būs piedāvājums, cilvēki varēs izvēlēties.
Novienojoties par konkrētu summu pēc kuras meklēs telpas - neizdosies.

Disko klubā ar nelaiž pa tādu cenu iekšā, pa kādu varam atļauties.
Publicēts: 10.02.09 01:15
 citēt
Es pateicu... un...
Publicēts: 10.02.09 11:45
 citēt
Ja blogeri grib satikties - vai tas ir kāds sestdienas izbrauciens vai fototusētāju plenērs vai tā ir pirtiņa vai šeit pieminētais bloga kārtējais apaļais gadiņš - iemeslus un iespējas vienmēr var atrast. Bet šī bloga projekta veidotājiem būtu tā kā pašiem jāpiedāvā varianti, kas, kur un kā notiks. Vai tad kaut kāda informācija par to ir bijusi? Jo tas jau būtu pavisam dīvaini, ja, piemēram, Haiduks pie sevis pirtiņā organizētu un nosvinētu bloga jubileju (ja nu vienīgi Haiduks ir bloga īpašnieks un tā finansētājs, tad jau gan). ;)
Publicēts: 10.02.09 12:25
 citēt
Senders:Es pateicu... un...

Nu Tu tak saproti, ka nebrauks visi uz to silto zemi... ;)

Linkman, viss ir procesā, bet ja cilvēki paši skaļā balsī sāk kaukt pēc ballītes, tas nozīmē, ka vēlas to ātrāk. Īpašnieki pateica savu situāciju. Atliek vien izpalīdzet, ja ir tāda iespēja.
Publicēts: 10.02.09 15:59
 citēt
takš viss ir vienkārši:
admini uzrāda kādu no SAVIEM kontiem(vai klātienē iemaksā kešā), pasaka piemiemēram 10 Ls, cik samaksā un tad redz cik cilvēku , kāda summa savākta , ko darīt tālāk. Ja nesavāc pietiekoši, atgriež kāpostu. Tikai pēc reālā kāposta var pateikt cik cilvēku reāli piedalīsies.
Publicēts: 10.02.09 19:40
 citēt
Linkman:Ja blogeri grib satikties - vai tas ir kāds sestdienas izbrauciens vai fototusētāju plenērs vai tā ir pirtiņa vai šeit pieminētais bloga kārtējais apaļais gadiņš - iemeslus un iespējas vienmēr var atrast. Bet šī bloga projekta veidotājiem būtu tā kā pašiem jāpiedāvā varianti, kas, kur un kā notiks. Vai tad kaut kāda informācija par to ir bijusi? Jo tas jau būtu pavisam dīvaini, ja, piemēram, Haiduks pie sevis pirtiņā organizētu un nosvinētu bloga jubileju (ja nu vienīgi Haiduks ir bloga īpašnieks un tā finansētājs, tad jau gan). ;)

Linkman, nepiemini pirtiņu te, tūlīt kādiem trim nelabi paliks... bet ilgi nabūs jāgaida , paši pieteiksies.
Bloga 3 gadi jubilejai vajag telpas 100 cilvēku PABAROŠANAI :D, un neviens nezin, cik īsti salasīsies... tas rada problēmas :)
nelielas :)
Bet visu izsaka datums, cilvēks tiek, vai netiek tajā... gribētāju sanāks tuvu 200, maksātspējigo no tiem ap 1/2, un no tiem 2/3 reāli ieradīsies ( es saku , ka būs ap 75 cilvēku)
Publicēts: 10.02.09 20:54 labots
 citēt
Haiduks - es nav skatījis citas foruma sadaļas, taču šobrīd man nav nekāda informācija par bloga iespējamo gada jubilejas tusiņu - kur, kas, cik daudz un cik dārgi. Ja 75 izdala ar trīs, tad iegūst 25 - tā kā arī pie Tevis var nosvinēt. Vai tad negribētu sarīkot pirtiņu par godu bloga 3 gadu jubilejai? Es pie sevis savā pirtiņā varētu kādus 4 uzaicināt, kopā būs jau 30 svinētāji. ;)
Savācas pa nelielām grupiņām (piemēram, Liepājā, Ventspilī, Valmierā u.c.) un visi kopīgi vienā laikā, bet dažādās vietās nosvinās. Tad arī Tevis 200 svinētāji savāksies bez īpašām problēmām. Tad katra grupiņa ieliek savu reportu, kā un kur svinējis. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas