dansiga:negativs, kam man draugs stilkaa pildiits?!?!?!?!?
es jau neko, pieļauju, ka pēc maršruta bīdīšanas <p>, vajadzētu nedaudz veselību uzlabot, tādu atslodzīti, pēc tam ar, pagaidām neapēsto kaķīti, atlaisties kušetē
negativs, ar veseliibu viss ir vislabaakajaa kaartiibaa;-) un vakar atsodziite bija pareizaa laikaa, pareizaa kondiicijaa, pareizaa kompanaijaa;-)))... par atlaishanos gan domaaju peec bishk shodienas fiziskaas soldziites .... bet, ja atlaildiishos - vakars veejaa ..... taapec pagaidaam megjinu sevi pierunaat to nedariit;-)
ja dansiga dod savu pozitīvo rekomendāciju par Maris un negatIvs tepu pieskatīšanas jautājumā, domāju, ka SL varētu vienu otru īpašumu nodot viņiem pieskatīšanā.
dansiga:negativs, ar veseliibu viss ir vislabaakajaa kaartiibaa;-) un vakar atsodziite bija pareizaa laikaa, pareizaa kondiicijaa, pareizaa kompanaijaa;-)))...
Dansiga - blogam vajadzētu sarīkot kārtējo gada ballīti pareizā laikā ar pareizo kompāniju, tad arī sekos pareizā kondīcija.
dansiga: pareiza kompaanija var buut tikai nelielaa skaitaa;-)
Mhmm - vispār Tev varētu taisnība. Ja tādas nelielas kompānijas salasās uz bloga jubilee, tad bloga pasākums var iegūt labu kondīciju. Tagad tik jautājums pašiem dibinātājiem - vai ir kādi varianti, kur un kad jubilejs tiks piedāvāts blogeriem? Vai paredzēta kāda dalibas maksa? Kā izskatās dienas/vakara/nakts progrmma?
uljens:piedodie, atvainojaties - "tukšu d*rst, nav malku cirst" visiem vajag bloka pasākumu, bet organizēšanu jānodrošina moderātoriem??? būtu nokaunējušies... prieks kā kāds kaut kā mēģina palīdzēt vai sniedz priekšlikumus (reālus), nevis runā ne par tēmu, it kā nekas cits nebūtu ko darīt.
Shadow:nu spameri ibio, tam burziņa sadaļa paredzēta, stick to subject plz
+
ja būs konkrēti priekšlikumi, tie noteikti tiks uzklausīti. tukša d.......savā ziņā notur šo topiku pirmajā lappusē........
SL:Urbinot degunu un klabinot klavu locot manu nicku ar nekas nenotiks.
mani tas pasākums neinteresē, tas bija tāds kā ieteikums, tā apmēram tās lietas dara, vispirms naudas summa, ar kādu var operēt, pēc tam attiecīgi, ko un kur var atļauties
Ja blogeri grib satikties - vai tas ir kāds sestdienas izbrauciens vai fototusētāju plenērs vai tā ir pirtiņa vai šeit pieminētais bloga kārtējais apaļais gadiņš - iemeslus un iespējas vienmēr var atrast. Bet šī bloga projekta veidotājiem būtu tā kā pašiem jāpiedāvā varianti, kas, kur un kā notiks. Vai tad kaut kāda informācija par to ir bijusi? Jo tas jau būtu pavisam dīvaini, ja, piemēram, Haiduks pie sevis pirtiņā organizētu un nosvinētu bloga jubileju (ja nu vienīgi Haiduks ir bloga īpašnieks un tā finansētājs, tad jau gan).
Nu Tu tak saproti, ka nebrauks visi uz to silto zemi...
Linkman, viss ir procesā, bet ja cilvēki paši skaļā balsī sāk kaukt pēc ballītes, tas nozīmē, ka vēlas to ātrāk. Īpašnieki pateica savu situāciju. Atliek vien izpalīdzet, ja ir tāda iespēja.
takš viss ir vienkārši: admini uzrāda kādu no SAVIEM kontiem(vai klātienē iemaksā kešā), pasaka piemiemēram 10 Ls, cik samaksā un tad redz cik cilvēku , kāda summa savākta , ko darīt tālāk. Ja nesavāc pietiekoši, atgriež kāpostu. Tikai pēc reālā kāposta var pateikt cik cilvēku reāli piedalīsies.
Linkman:Ja blogeri grib satikties - vai tas ir kāds sestdienas izbrauciens vai fototusētāju plenērs vai tā ir pirtiņa vai šeit pieminētais bloga kārtējais apaļais gadiņš - iemeslus un iespējas vienmēr var atrast. Bet šī bloga projekta veidotājiem būtu tā kā pašiem jāpiedāvā varianti, kas, kur un kā notiks. Vai tad kaut kāda informācija par to ir bijusi? Jo tas jau būtu pavisam dīvaini, ja, piemēram, Haiduks pie sevis pirtiņā organizētu un nosvinētu bloga jubileju (ja nu vienīgi Haiduks ir bloga īpašnieks un tā finansētājs, tad jau gan).
Linkman, nepiemini pirtiņu te, tūlīt kādiem trim nelabi paliks... bet ilgi nabūs jāgaida , paši pieteiksies. Bloga 3 gadi jubilejai vajag telpas 100 cilvēku PABAROŠANAI , un neviens nezin, cik īsti salasīsies... tas rada problēmas nelielas Bet visu izsaka datums, cilvēks tiek, vai netiek tajā... gribētāju sanāks tuvu 200, maksātspējigo no tiem ap 1/2, un no tiem 2/3 reāli ieradīsies ( es saku , ka būs ap 75 cilvēku)
Haiduks - es nav skatījis citas foruma sadaļas, taču šobrīd man nav nekāda informācija par bloga iespējamo gada jubilejas tusiņu - kur, kas, cik daudz un cik dārgi. Ja 75 izdala ar trīs, tad iegūst 25 - tā kā arī pie Tevis var nosvinēt. Vai tad negribētu sarīkot pirtiņu par godu bloga 3 gadu jubilejai? Es pie sevis savā pirtiņā varētu kādus 4 uzaicināt, kopā būs jau 30 svinētāji. Savācas pa nelielām grupiņām (piemēram, Liepājā, Ventspilī, Valmierā u.c.) un visi kopīgi vienā laikā, bet dažādās vietās nosvinās. Tad arī Tevis 200 svinētāji savāksies bez īpašām problēmām. Tad katra grupiņa ieliek savu reportu, kā un kur svinējis.