ja iepriekš jau saēdās, pielejās un izdejojās, ar visām no tā izrietošām sekām, tad ar jauniegūto deju partneri nosvīst uz klusu vietu un nekādas telpas masu pasākumam nevajag [ normāls scenārijs atpūtas vakaram ]. otrā dienā forumā padalās ar iespaidiem, īslaicīgi aizturētie vēlāk....
negatIvs:ja iepriekš jau saēdās, pielejās un izdejojās, ar visām no tā izrietošām sekām, tad ar jauniegūto deju partneri nosvīst uz klusu vietu un nekādas telpas masu pasākumam nevajag ...
Ja tā reāli padomā: 13.-14. februārī blogu aizēnos valentīns. Atkrīt. Kad tad blogam varētu uzspīdēt jubilejas saulīte? Atliek tikai 20.-21. un 27.-28. feb. Ja nu vienīgi neizdomā kādā darbdienā patusēties. No trim sestdienām piedāvāju šādas datumu varbūtības: 13.-14. - 0%, 20.-21. - 5% 27.-28. - 95% (un saskaņā ar Haiduka kalkulāciju - 75 cilvēki)
Linkman:27.-28. - 95% (un saskaņā ar Haiduka kalkulāciju - 75 cilvēki)
27tā jā, 28tā manis nebūs. tātad, ja 28tā, tad - 74 cilvēki.
jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]
Nu Tu tak saproti, ka nebrauks visi uz to silto zemi...
Linkman, viss ir procesā, bet ja cilvēki paši skaļā balsī sāk kaukt pēc ballītes, tas nozīmē, ka vēlas to ātrāk. Īpašnieki pateica savu situāciju. Atliek vien izpalīdzet, ja ir tāda iespēja.
27tā jā, 28tā manis nebūs. tātad, ja 28tā, tad - 74 cilvēki.
jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]
uz 28to kaut kas tāds arī IR ieplānots, pie tam, laikam pirtī (bet ne Haiduka).
negatIvs:quote]jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]
uz 28to kaut kas tāds arī IR ieplānots, pie tam, laikam pirtī (bet ne Haiduka).
es sāku domāt par vannas istabu, ar degošām svecēm izdekorētu un BŪTNI......
Linkman:Super - man arī savā pirtī ir ieplānots pasvīst.
Ir plāns kādreiz arī citus blogerus (piem., mani) uzaicināt uz Tavu pirti?
Linkman:pirts ar svecītēm pēc negatīva ieteikuma.
Svecei jāļauj kust no liesmas, nevis pirts karstuma... Šķiet, ka šoreiz negatIva ieteikums var sanākt ne tas labākais. Viņš jau pats tās sveces vannas istabā... Tur jau nav TIK karsts kā pirtī.
Alvils - es ir domājis par citu aicināšanu. Varētu nākt tikai tie, kurus personīgi pazīstu un ar kuriem var normāli saprasties un parunāties. Skaits neliels - 3-4 cilvēki, bet attiecību līdzsvarā. Pret Tevi man nav nekādu iebildumu, bet tad Tev jāņem, piemēram, SL līdzi. Līdzsvaram. Kaut kad būs arī neliela studija. Ir jau šādas tādas lampas, softboksi, atstarotāji, spoti, reflektori, statīvi sagādāti tādiem iesācējiem un amatieriem kā es, bet vēl nepieciešams iekārtot garāžu (Portreti paraugs). Tā kā apmeklējuma komplekss ar laiku varētu būt šāds - sarunas, fotostudija, sarunas, pirts, sarunas. Nu jā - svecītes nav jāliek uz augšējās lāvas, bet varētu likt uz grīdas, dušā, priekštelpā, lai liesmas funkcija paliek. Tas viss tik tā - atkāpe ne pa tēmu.
negatIvs:tieciet skaidrībā ar datumu un laiku, lai es zinu cikos kāpt vannā un sveces dedzināt, vēl ar BŪTNI arī jāsaskaņo
28-tā kāp savā vannā vakarā, Alvils un es būsim katrs savā pirtī. Pasākums svecīšu gaismās dažādās vietās sāk organizēties. Trīs - tas jau ir daudz. Ja vēl dalībniekus pieskaita - vairāk par desmit būs. Pietiks bazarēt - jāiet garāžu taisīt.
Alvils - februāris ir saplānots, bet tad martā to konkrētāk varam pārrunāt. Stings - ne jau vienmēr pašam jāuzceļ, bet jāiet uz gatavām. Tev tik jāatrod, jāizvēlas un aiziet karsēties. Bez tam - 28.tā varēji iekāpt karstā vannā pie sveču gaismas.
Dansiga - mhmm ... Ja 27.02. blogam nekas un nekur nenospīdēs, tad svecīšu vakaru pavilkt dienu iepriekš. Kaut gan 07.martā arī prasās uz romantisku pasākumu un 8. martu uzreiz var sākt svinēt. Vai vispār kāda informācija par bloga pasākumu šeit ir parādījusies? Tādi pasākumi būtu laicīgi, vismaz kādu mēnesi iepriekš jāpiesaka. Kaut kāda loģistika klibo. Starp citu, dansiga - mēs esam arī kaut kādā tur balsojumā. Es gan nezinu, kā es tur nokļuvu, bet sporta pēc var paskatīties, kā viens džekiņš ar kauliņu visiem pogas izgriezīs. Šim i bildes foršas, i pats labi izskatās (pirtī).
Linkman, tu tik sarezhgjiiti sarakstiji, ka es neko neko nesapratu!!!!! ne par 27to, ne par 7to ... un veel kaadi kaulinji tur kaut kadam vecim ar kaut kadaam pogaam? Vismaz pogas smukas, kas janogriezh!?!?!? ;-p;-)
dansiga, Tu nu gan neattapīga! Vai arī tikai tēlo?! Ķirsim ir kauliņš. Kam vēl!? "Izgriezt pogas" ir izteiciens. Respektīvi, Linkmans gribēja pateikt, ka paredz Mr.Fotoblog 2008 konkursā uzvaru Plūmem.