forum.gif
Fotoblog Jubileja?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Fotoblog Jubileja?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.09 21:06
 citēt
Haiduks:Bloga 3 gadi jubilejai vajag telpas 100 cilvēku PABAROŠANAI
tikai pieliešanai, ja nāk jau saēdušies!
Publicēts: 10.02.09 21:10
 citēt
haralds:
Haiduks:Bloga 3 gadi jubilejai vajag telpas 100 cilvēku PABAROŠANAI
tikai pieliešanai, ja nāk jau saēdušies!
pielieties jau arī var iepriekš, tad jau vajag telpas tikai dejām
Publicēts: 10.02.09 21:13 labots
 citēt
negatIvs:
haralds:] tikai pieliešanai, ja nāk jau saēdušies!

Tad tik vien atliek kā noīrēt kādu deju klubu vai skolas aktu zāli. ;)
Publicēts: 10.02.09 21:18
 citēt
Linkman:
negatIvs:
te]

Tad tik vien atliek kā noīrēt kādu deju klubu vai skolas aktu zāli. ;)
drošības sajūtai blašķīti un apgrauztu pončiku kabatā un uz AKTU zāli ....
Publicēts: 10.02.09 21:22
 citēt
Negatīvs - Tev laba doma - blašķīte, pončiks, tad vēl ziepīte un aidā uz Fotoskolas AKTU zāli. :)
Publicēts: 10.02.09 22:07
 citēt
negatIvs:
haralds:]tikai pieliešanai, ja nāk jau saēdušies!

izdejoties jau arī var iepriekš. tad tik vajag telpu atvadām. :)
Publicēts: 11.02.09 08:40
 citēt
ja iepriekš jau saēdās, pielejās un izdejojās, ar visām no tā izrietošām sekām, tad ar jauniegūto deju partneri nosvīst uz klusu vietu un nekādas telpas masu pasākumam nevajag [ normāls scenārijs atpūtas vakaram ]. otrā dienā forumā padalās ar iespaidiem, īslaicīgi aizturētie vēlāk....
Publicēts: 11.02.09 11:07
 citēt
sliktais tonis padalīties ar iespaidiem kā bijis klusā vietā
Publicēts: 11.02.09 11:15
 citēt
Maris:sliktais tonis padalīties ar iespaidiem kā bijis klusā vietā
ne jau sīkumos, tas ir galīgi nesmuki, un kurš tad to atcerēsies, pietiek, ja pasaka aptuvenu maršrutu, ar piebildi NORMĀLI
Publicēts: 11.02.09 11:18
 citēt
negatIvs:ar jauniegūto deju partneri nosvīst uz klusu vietu .... otrā dienā forumā padalās ar iespaidiem, īslaicīgi aizturētie vēlāk....

fotOblog šad tad šādus iespaidus var manīt bilžu (vai monogrāfijas) formātā, tekstos jau nē. :)
Publicēts: 11.02.09 11:20 labots
 citēt
negatIvs:ja iepriekš jau saēdās, pielejās un izdejojās, ar visām no tā izrietošām sekām, tad ar jauniegūto deju partneri nosvīst uz klusu vietu un nekādas telpas masu pasākumam nevajag ...

Ja tā reāli padomā: 13.-14. februārī blogu aizēnos valentīns. Atkrīt. Kad tad blogam varētu uzspīdēt jubilejas saulīte? Atliek tikai 20.-21. un 27.-28. feb. Ja nu vienīgi neizdomā kādā darbdienā patusēties. No trim sestdienām piedāvāju šādas datumu varbūtības:
13.-14. - 0%,
20.-21. - 5%
27.-28. - 95% (un saskaņā ar Haiduka kalkulāciju - 75 cilvēki)
:face-wink:
Publicēts: 11.02.09 11:23
 citēt

Neesmu skatījies, bet vai Sex un ze City seriāls nav sliktā tonī uzņemts?
Publicēts: 11.02.09 11:28
 citēt
Linkman:27.-28. - 95% (un saskaņā ar Haiduka kalkulāciju - 75 cilvēki)

27tā jā, 28tā manis nebūs. tātad, ja 28tā, tad - 74 cilvēki. :)
Publicēts: 11.02.09 11:35
 citēt
alvils:
Linkman:27.-28. - 95% (un saskaņā ar Haiduka kalkulāciju - 75 cilvēki)

jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]
Publicēts: 11.02.09 11:40
 citēt
SL:
Senders:Es pateicu... un...

Nu Tu tak saproti, ka nebrauks visi uz to silto zemi... ;)

Linkman, viss ir procesā, bet ja cilvēki paši skaļā balsī sāk kaukt pēc ballītes, tas nozīmē, ka vēlas to ātrāk. Īpašnieki pateica savu situāciju. Atliek vien izpalīdzet, ja ir tāda iespēja.

Patiesībā es par to nākamo postu...
Publicēts: 11.02.09 11:41
 citēt
negatIvs:
alvils:te]

jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]

uz 28to kaut kas tāds arī IR ieplānots, pie tam, laikam pirtī (bet ne Haiduka). :)
Publicēts: 11.02.09 11:45
 citēt
ai Linkman - seriāli ne vienmēr ir paraugs kam līdzināties
Publicēts: 11.02.09 11:49
 citēt
alvils:
negatIvs:quote]jāatgriežās pie domas par individuālām Fotoblog jubilejas svinībām - pats saēdās, pats salejās, pats sameklē deju partneri, ar ko nosvīst uz klusu vietu un nedalās ar iespaidiem[nav labais tonis]

uz 28to kaut kas tāds arī IR ieplānots, pie tam, laikam pirtī (bet ne Haiduka). :)
es sāku domāt par vannas istabu, ar degošām svecēm izdekorētu un BŪTNI......
Publicēts: 11.02.09 12:59
 citēt
alvils:uz 28to kaut kas tāds arī IR ieplānots, pie tam, laikam pirtī (bet ne Haiduka). :)

Super - man arī savā pirtī ir ieplānots pasvīst. :)
negatīvs: es sāku domāt par vannas istabu, ar degošām svecēm izdekorētu un BŪTNI......

Pirts ar svecītēm gan nav bijusi, vajadzētu pamēģināt. :)
Maris: - seriāli ne vienmēr ir paraugs kam līdzināties

Es jau netaisos kādam līdzināties (kur nu vēl pēc kāda seriāla), bet tas tik tā - atziņa, ka seriāli izplata slikto toni. :)
Publicēts: 11.02.09 13:04
 citēt
alvils: 27tā - jā, 28tā manis nebūs. Tātad, ja 28tā, tad - 74 cilvēki. :)

Pasākums briest uz 27.to - tātad reālākais variants. ;) Jo 28.tā es arī nebūšu (vai pareizāk - nevaru tikt), jo pirts ar svecītēm pēc negatīva ieteikuma. ;)
Publicēts: 11.02.09 13:09
 citēt
Linkman:Super - man arī savā pirtī ir ieplānots pasvīst. :)

Ir plāns kādreiz arī citus blogerus (piem., mani) uzaicināt uz Tavu pirti? :)

Linkman:pirts ar svecītēm pēc negatīva ieteikuma. ;)

Svecei jāļauj kust no liesmas, nevis pirts karstuma... Šķiet, ka šoreiz negatIva ieteikums var sanākt ne tas labākais. Viņš jau pats tās sveces vannas istabā... Tur jau nav TIK karsts kā pirtī. :)
Publicēts: 11.02.09 13:18
 citēt
tieciet skaidrībā ar datumu un laiku, lai es zinu cikos kāpt vannā un sveces dedzināt, vēl ar BŪTNI arī jāsaskaņo
Publicēts: 11.02.09 13:38
 citēt
Alvils - es ir domājis par citu aicināšanu. Varētu nākt tikai tie, kurus personīgi pazīstu un ar kuriem var normāli saprasties un parunāties. Skaits neliels - 3-4 cilvēki, bet attiecību līdzsvarā. Pret Tevi man nav nekādu iebildumu, bet tad Tev jāņem, piemēram, SL līdzi. Līdzsvaram. ;)
Kaut kad būs arī neliela studija. Ir jau šādas tādas lampas, softboksi, atstarotāji, spoti, reflektori, statīvi sagādāti tādiem iesācējiem un amatieriem kā es, bet vēl nepieciešams iekārtot garāžu (Portreti paraugs). Tā kā apmeklējuma komplekss ar laiku varētu būt šāds - sarunas, fotostudija, sarunas, pirts, sarunas. ;)
Nu jā - svecītes nav jāliek uz augšējās lāvas, bet varētu likt uz grīdas, dušā, priekštelpā, lai liesmas funkcija paliek. Tas viss tik tā - atkāpe ne pa tēmu. ;)
Publicēts: 11.02.09 13:42 labots
 citēt
negatIvs:tieciet skaidrībā ar datumu un laiku, lai es zinu cikos kāpt vannā un sveces dedzināt, vēl ar BŪTNI arī jāsaskaņo

28-tā kāp savā vannā vakarā, Alvils un es būsim katrs savā pirtī. Pasākums svecīšu gaismās dažādās vietās sāk organizēties. Trīs - tas jau ir daudz. Ja vēl dalībniekus pieskaita - vairāk par desmit būs. ;) Pietiks bazarēt - jāiet garāžu taisīt. ;)
Publicēts: 11.02.09 13:48 labots
 citēt
Linkman:Pret Tevi man nav nekādu iebildumu, bet tad Tev jāņem, piemēram, SL līdzi.

Nekādu problēmu! Domāju, ka arī SL nebūs pret šādu aizinājumu (mož ar savu skaisto māsīcu paņems līdz - dubultlīdzsvaram). :)

Bilde ar SL māsīcu:

foto: Haiduks
vieta: Haiduka pirtiņa
Publicēts: 11.02.09 14:32
 citēt
tumsh tai banjaa - neredz ne pirtnieku ne kaki :face-sad:
Publicēts: 11.02.09 19:44
 citēt
:face-wink::face-surprise: katrs savā pirtī> ko darīt, kam nav pirts? uzcelt nevaru, bankas naudu ta nedod..:face-crying:
Publicēts: 11.02.09 21:39
 citēt
Alvils - februāris ir saplānots, bet tad martā to konkrētāk varam pārrunāt. :)
Stings - ne jau vienmēr pašam jāuzceļ, bet jāiet uz gatavām. Tev tik jāatrod, jāizvēlas un aiziet karsēties. Bez tam - 28.tā varēji iekāpt karstā vannā pie sveču gaismas. ;)
Publicēts: 11.02.09 22:11
 citēt
Linkman:Alvils - februāris ir saplānots, bet tad martā to konkrētāk varam pārrunāt. :)

o.k. ;)
Publicēts: 12.02.09 00:28
 citēt
TAAAA ... miljais Linkmann ...... a driikst baudiit tas tavas sveces 27.02 un 07.03?;-))))) (bez bloga jubilejas) ;-)))
Publicēts: 12.02.09 02:14
 citēt
a nu kaut kas sabiidiisies? sanaaks pabuut dzimtenee liidz marta saakumam,
vareet labpraat pievienoties, paskatiities kaa ta iisti ir :face-angel:
Publicēts: 12.02.09 02:34
 citēt
Dansiga - mhmm ... Ja 27.02. blogam nekas un nekur nenospīdēs, tad svecīšu vakaru pavilkt dienu iepriekš. Kaut gan 07.martā arī prasās uz romantisku pasākumu un 8. martu uzreiz var sākt svinēt. ;)
Vai vispār kāda informācija par bloga pasākumu šeit ir parādījusies? Tādi pasākumi būtu laicīgi, vismaz kādu mēnesi iepriekš jāpiesaka. Kaut kāda loģistika klibo. Starp citu, dansiga - mēs esam arī kaut kādā tur balsojumā. Es gan nezinu, kā es tur nokļuvu, bet sporta pēc var paskatīties, kā viens džekiņš ar kauliņu visiem pogas izgriezīs. Šim i bildes foršas, i pats labi izskatās (pirtī). ;)
Publicēts: 12.02.09 03:53
 citēt
Linkman, tu tik sarezhgjiiti sarakstiji, ka es neko neko nesapratu!!!!! ne par 27to, ne par 7to ... un veel kaadi kaulinji tur kaut kadam vecim ar kaut kadaam pogaam? Vismaz pogas smukas, kas janogriezh!?!?!? ;-p;-)
Publicēts: 12.02.09 07:12
 citēt
dansiga, Tu nu gan neattapīga! Vai arī tikai tēlo?! Ķirsim ir kauliņš. Kam vēl!? :) "Izgriezt pogas" ir izteiciens. :) Respektīvi, Linkmans gribēja pateikt, ka paredz Mr.Fotoblog 2008 konkursā uzvaru Plūmem. :)
Publicēts: 12.02.09 09:13
 citēt
Un atkal kārtēja tēma, kur ar spamu ienāk Linkman, dansiga un alvils, brīnums ka klāt nav arī Negatīvs un Māris! :face-devil-grin:
Publicēts: 12.02.09 09:16
 citēt
vel viens spams un topiks tiks slegts
Publicēts: 12.02.09 09:22
 citēt
ChrisTaps:Un atkal kārtēja tēma, kur ar spamu ienāk Linkman, dansiga un alvils, brīnums ka klāt nav arī Negatīvs un Māris! :face-devil-grin:
tur ir jābūt čujam, kad iesaistīties, kad nosvīst. nevar jau forumā 24st. sēdēt, projekti jābīda
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas