forum.gif
DVD pilns bet bildes nerāda ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / DVD pilns bet bildes nerāda ???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 18:38
 citēt
muhehe butu pārbaudijusi vispirms :)
Publicēts: 04.02.09 18:40
 citēt
varbūt disks nav pilns, bet /aiztaisīts/

gadās, ka rakstīšana nobrūk, bet infa par to, ka negribi multisešanu ierakstās gan - rezultātā ir tukš disks kurā arī nevar vairs neko ierakstīt

oi nu cerams, ka Tev tā nav....

tagad jau visi gudri - es par to, ka būtu bijis jauki pārbaudīt vai disks lasās pirms cieto formatēji
Publicēts: 04.02.09 20:22
 citēt
pat es, vieglpraatiigaa buutne, vienmeer parbaudu vai disks veraas valjaa un tikai tad dzeeshu no PC aara;-)))

Maris, klau ... vot pastaasti man, kas taa multisesssion ir?!?!!?
Publicēts: 04.02.09 20:37
 citēt
Var diskā rakstīt vienā piegājienā. Ierakstit DVD 5MB un disku noslēgt. Un tad tur neko vairāk ierakstīt nevar.
Var diskā rakstīt vairākos piegājienos (sesijās). Pēc pēdējās sesijas noslēdz disku. Kamēr disks nav noslēgts un tajā ir pietiekami daudz vietas viņā var rakstīt klāt.
Publicēts: 04.02.09 20:39
 citēt
vagrant, to mees zinam, bet shobriid ir runa, ka disks nelasas!:-pppppp
Publicēts: 04.02.09 20:41
 citēt
dansiga:vagrant, to mees zinam, bet shobriid ir runa, ka disks nelasas!:-pppppp

Tu tak jautāji, kas ir "multisession"...
Publicēts: 04.02.09 20:51
 citēt
jāsaka, ka jocīgi.
Ir tāds isobuster (ir jau tagad drošvien arī citi) ar ko bieži vien ir iespējams kautko izskasīt ārā no diska, ja vispār tur ir iekšā. Var būt gadījums, ka ierakstīts 2 sesijās un pirmo vairs neredz. tad šis palīdz.
Publicēts: 04.02.09 20:52
 citēt
\\ierakstīju, pārbaudīju, kad vajadzēja ... NAF, man ieteica provēt uz kāda veca dvd rakstītāja, un es savu atguvu!!!, bet mans šogad pirktais saka, ka naf :):):)
Varbūt noder :)
Publicēts: 04.02.09 20:58 labots
 citēt
cerambyx, hmmm ..... ak tas shajaa sakaraa .... a kaapec ta vinjsh man bljauj, kad es megjinu raxtiit, ka multisesssion not available vai tml!?!?! (arii tad, ja diskaa veel ir vieta palikusies)
Publicēts: 04.02.09 21:12
 citēt
dansiga:cerambyx, hmmm ..... ak tas shajaa sakaraa .... a kaapec ta vinjsh man bljauj, kad es megjinu raxtiit, ka multisesssion not available vai tml!?!?! (arii tad, ja diskaa veel ir vieta palikusies)

Neesi ielikusi keksi
Publicēts: 04.02.09 21:13 labots
 citēt
Bad CD DVD Recovery pamekle šo progu iekš ru varetu kaut ko izvilkt :) no tiem ripuļiem
Publicēts: 04.02.09 21:15
 citēt
Haiduks, IR kjeksis lai nenosleedz disku!
Publicēts: 04.02.09 21:47 labots
 citēt
dansiga - a vot nez, CD rakstītājs (jeb drīzāk rakteļ-programma) sadumpojies būs :D
es diskus maz rakstu - un ja rakstu tad parasti pillu līdz ūkai un ar multisesijām nečakarējos.
Publicēts: 04.02.09 21:49
 citēt
dansiga:Haiduks, IR kjeksis lai nenosleedz disku!

Bet vai bija kad pagājušo reizi rakstīji :face-wink:
Publicēts: 04.02.09 21:50
 citēt
visas pedeejas 20 reizees ta ir!
Publicēts: 04.02.09 21:53 labots
 citēt
Tas ir tukšā diskā?

Tad vienīgais man zināmais izskaidrojums, ka rakstītājs ir slikts vai tu sākumā izvēlies kautkādu nepareizu rakstīšanas formātu
Publicēts: 04.02.09 22:03
 citēt
da es visu ileku automaataa .... r axtiitaajs nevar buut slikts, jo man ir ljoti labs " aadminis"... vinjsh man taa sakjiilee PC, ka gadi 3 kaa min nav nekaadu probleemu!
NUjaka tukshaa diksaa, ko es iebaazhu tai cauruminjaa, tad caur nero lieku ierkastit dvd ....
Publicēts: 04.02.09 22:13
 citēt
dansiga:Maris, klau ... vot pastaasti man, kas taa multisesssion ir?!?!!?
Ka nepieraksta pilnu CD vai DVD un vēlāk pieraksta klāt. Bet gadās, ka lasa tikai pēdīgās sesijas ierakstu, gadās, ka nelasa nenoslēgtu. 1X man gadījās, ka šuflāde, kurā rakstīju nelasīja, a cita gan.
Publicēts: 04.02.09 22:17 labots
 citēt
Dansiga, pirmoreiz dvd pļecku cepot iekš Nero Burning Rom, ieliec pimpočku uz "start multisession" un pieskati lai nau sesiju slēdzošais ķeksis, un nākamreiz cepot to pašu pļecku, liec pimpočku uz "continue multisession". Vot i visa bēda. :face-wink:
Ā, un protams, rcmnd rakstīt uz pēc iespējas lēnākiem ātrumiem.
Publicēts: 04.02.09 22:18
 citēt
nu to jau es noskaidroju, BET ... nesaprotu, kaapec man VIENMEER kaa ielaadeeju tukshu disku un saku raxtit - taa met araa logu, vai veelos turpinaat, ja mutisession nav pieejams? (uzreiz saku - visi kjekshi iznjemti!)
Publicēts: 04.02.09 22:23
 citēt
Mono:...pārinstalēju windows...

a kompja DVD ierīcei nav kaut kādi draiveri nebūt paredzēti? vai uz citu PC disku mēģināji aplūkot?
Publicēts: 04.02.09 22:32
 citēt
dansiga:nu to jau es noskaidroju, BET ... nesaprotu, kaapec man VIENMEER kaa ielaadeeju tukshu disku un saku raxtit - taa met araa logu, vai veelos turpinaat, ja mutisession nav pieejams? (uzreiz saku - visi kjekshi iznjemti!)

Parasti saka, ka multisession uz dažiem lasītājiem var neiet vai tiešām gribi to izmantot. Un to drošvien spied no :)
Publicēts: 04.02.09 22:49
 citēt
ox3r, man nav citas izveeles .. ja speizhu jelko citu ... tad atcelj ieraxtu ;-(
Publicēts: 04.02.09 22:53
 citēt
Mono laikam ir tulx!
Visu cieņu tulkiem! :face-kiss:
Publicēts: 04.02.09 22:56
 citēt
mono, nu tad ko njemies? znach ieraxta errors ..... izmet miskastee vai izmanto ka kruuziites paliktni ;-)
Publicēts: 04.02.09 23:05
 citēt
tas tāds IT jociņš! :)
Viss štokos! Nu kam negadās... nākošreiz mācīsies no kļūdām!
Bet domāju, ka tas DVD bijis nebijis :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 04.02.09 23:37
 citēt
priekšpēdējā foto/video (ru) bija labs raksts par šo !
mums foto-grāfiem nav jāzin , kā dabūt datus atpakaļ, lai to dara spečuki, pa naudu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):