Canon EOS 30D Mazlietots. Vizuālais stāvoklis perfekts (ka veikala) tehniski ( 6000 no 100000 fotogrāfijas ) ar 18-55 EF-S IS Canon ( ar stabilizāciju ) jauns. Ar kaste, ar somiņu Lowepro. Ar 4 GB Extreme3 Sandisk atminās karti. Ar garantiju Elcor. viens gads. Kvalitatīvs statīvs, līdzi (tris kaji) Steidzami. Par visu 380 ls Steidzīgi vajadzīga nauda!
fotoaparāts bija pirkts 20.08.08, par komplektu 915 Ls
man hsobrid identisks komplektinjsh ir - izmaksaja 170 ls (bez stativa un kartes, tiesa, ar defektu)
kas par statiivu zelta cenaa? ja steidzami, tad shvaboca cena tuvu realajai (ja stativs no letajiem SLIKiem vai kka ta) neviens nav vainigs, ka Elkora pirkts
versatile:man hsobrid identisks komplektinjsh ir - izmaksaja 170 ls (bez stativa un kartes, tiesa, ar defektu)
kas par statiivu zelta cenaa? ja steidzami, tad shvaboca cena tuvu realajai (ja stativs no letajiem SLIKiem vai kka ta) neviens nav vainigs, ka Elkora pirkts
minēts, ka kārtīgs statīvs, tāds nekad zem 75-100 LS nenāk, ir 4. GB karte, soma, defektu fočikam NAV ( ja var ticēt, protams ) un vēl gadu garantija. Iesācējam pilns komplekts uzreiz
NilsS, negribi labu auto nopirkt? tikai 2000 ls. kamer nav stativa modelis studijaa - tas nav njemams vera. Protams, kam interese, piezvanis. Un nav ari parak slikta ta cena, es tik taa laikam diena parskatijos
versatile:NilsS, negribi labu auto nopirkt? tikai 2000 ls. kamer nav stativa modelis studijaa - tas nav njemams vera. Protams, kam interese, piezvanis. Un nav ari parak slikta ta cena, es tik taa laikam diena parskatijos
gribu, 2. k nav pa rokai un šajos laikos kreditēties nav vēlme Shvaboc tiesa - gaidam izvērstāku raksturojumu
Vai Latvijā 20.08.08 vispār 30D vairs varēja nopirkt? Cik zinu, ja iznāk jauns modelis, CANON veco ilgi plauktā vairs netur! Bet varbūt ka varēja?! Būs vien rakstītam ticēt!
raic:Vai Latvijā 20.08.08 vispār 30D vairs varēja nopirkt? Cik zinu, ja iznāk jauns modelis, CANON veco ilgi plauktā vairs netur! Bet varbūt ka varēja?! Būs vien rakstītam ticēt!
Latvijā vēl var nopirkt pilnīgi jaunu 350D, int. veikalā ar garantiju, tā kā par 30D un 20.08.08, nebrīnos