forum.gif
350d zibspuldze "neizlec"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 350d zibspuldze "neizlec"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.09 10:01
 citēt
Problēma sekojoša, auto režīmā 350d zibspuldze netaisa "pop up'u" un izmet vēl erroru par to. Ir tas tikšķis, ka viņa itkā gribētu taisīties vaļā, bet neizlec. Manuālajos režīmos ar pogas palīdzību viss okey, kas varētu būt par problēmu?
Publicēts: 06.02.09 10:02
 citēt
met miskastē un nopērc beidzot FOTOkameru! ;)
Publicēts: 06.02.09 10:11
 citēt
nav nekas tamlīdzīgs gadījies. ne vienmēr pēc FOTOkameras iegādes attiecīgi uzlabojās autora sniegums. tepat Blogā ir piemēri . iebūvētās zibspuldzes neizlekšana ir labs signāls par viņu vispār aizmirst. atkarībā no vēlmēm jāiegādājās kāda no ārējām zibspuldzēm
Publicēts: 06.02.09 10:18
 citēt
+NegatIvs .
Publicēts: 06.02.09 10:28
 citēt
protams, ka FOTOkameras iegāde nedod garantiju autora snieguma uzlabojumam. bildē tomēr cilvēks, nevis aparāts. bet fakts ir tāds, ka 350D sākas ar burtu C, bet FOTOkameras sākas ar burtu N. :face-monkey:
Publicēts: 06.02.09 10:32
 citēt
alvils:protams, ka FOTOkameras iegāde nedod garantiju autora snieguma uzlabojumam. bildē tomēr cilvēks, nevis aparāts. bet fakts ir tāds, ka 350D sākas ar burtu C, bet FOTOkameras sākas ar burtu N. :face-monkey:
temats par C un N = <Dansigas dzīvokļa jautājums>
Publicēts: 06.02.09 10:34
 citēt
dansigai jau kādu labu laiku ir FOTOkamera, pirms tam bija S. jautājums vairs nav jautājums. viņai IR. :)
Publicēts: 06.02.09 10:36
 citēt
Fotokamera nav mana, bet gan māsas čalim. takā ieteikumi mest miskastē šoreiz nederēs :)
Publicēts: 06.02.09 10:47
 citēt
artc:Fotokamera nav mana, bet gan māsas čalim. takā ieteikumi mest miskastē šoreiz nederēs :)
mizkastē nav jāmet, jāfotografē
Publicēts: 06.02.09 10:48
 citēt
alvils:dansigai jau kādu labu laiku ir FOTOkamera, pirms tam bija S. jautājums vairs nav jautājums. viņai IR. :)
neveiksmīgs piemērs
Publicēts: 06.02.09 11:03
 citēt
var būt banāla lieta- zbspuldze vienkārši mehāniski ķeras pie korpusa -jāpalīdz tai izlekt
Publicēts: 06.02.09 11:05
 citēt
e500 ari ta bija, to iebuveto zibspuldzi nelietoju un tad tur puteklji kaadi bija sakraajushies un vinja mehaaniski vnk nevaaraas valjaa. kjeeraas tur kautkas. kaadriez jau arii izleca.
Publicēts: 06.02.09 11:21
 citēt
+zo un varbūt kaut kas ir uzpilējis,tipa pepsi. Akurāti iztīri un aizies
Publicēts: 06.02.09 11:54
 citēt
artc:Problēma sekojoša, auto režīmā 350d zibspuldze netaisa "pop up'u" un izmet vēl erroru par to. Ir tas tikšķis, ka viņa itkā gribētu taisīties vaļā, bet neizlec. Manuālajos režīmos ar pogas palīdzību viss okey, kas varētu būt par problēmu?

Man liekas ka kaukas ir saplīzis, bet tiesi tāpat liekas ka tam nu nekādi nevajadzetu traucēt bildēšanu!!! :)
Publicēts: 06.02.09 13:11
 citēt
Man liidziigi gljukoja vislaik, bet kaa labot - nezinu - es vnk beigaas taisiiju valjaa ar roku, ja vaidzeeja. (nevis nospiezhot pogu, bet vnk attaisot :D) Turklaat - tas paliidzeeja aizmirst automaatiskos rezhiimus... :D
Publicēts: 06.02.09 14:30
 citēt
negatIvs:
alvils:dansigai jau kādu labu laiku ir FOTOkamera, pirms tam bija S. jautājums vairs nav jautājums. viņai IR. :)
neveiksmīgs piemērs

Tas nav piemērs. Tas ir fakts. ;)
Publicēts: 06.02.09 17:25
 citēt
Man draugam 350d tas pats :) nu neko nopirka arējo zibeni un bilde norm.
Publicēts: 06.02.09 18:57
 citēt
alvils:
negatIvs:te]neveiksmīgs piemērs

kamēr, kaut vai tajā pašā Blogā, ir kaut vai viena bilde, un tādas ir, uzņemtas ar C, kaut vai to pašu 350D un arī tādas ir un ir labākas par Tavu labāko, Tu nevari būt droš, ka esi nopircis FOTOAPARĀTU.................................[tas tā populāri] runa nav par manām koku bildēm, bet ja seko līdzi Bloga galerijas bildēm sapratīsi
Publicēts: 06.02.09 19:38
 citēt
a vai ta vinjai automaatiski jaaizlec? re kaaa ....... S vispar bija ar pirkstinjiem jaataisa valjaa (pat podzinjas nebija kaa N)

P.S> saak kraat naudu, lai atalgotu negatIvs ruupes;-))))
Publicēts: 06.02.09 22:12
 citēt
negatIvs:
alvils:]

kamēr, kaut vai tajā pašā Blogā, ir kaut vai viena bilde, un tādas ir, uzņemtas ar C, kaut vai to pašu 350D un arī tādas ir un ir labākas par Tavu labāko, Tu nevari būt droš, ka esi nopircis FOTOAPARĀTU.................................[tas tā populāri] runa nav par manām koku bildēm, bet ja seko līdzi Bloga galerijas bildēm sapratīsi

taisnība! ;)
Publicēts: 06.02.09 22:32
 citēt
man 350 tais bija aizlējies ar kaut kādiem party šķidrumiem - tā pati problēma. iepilināju enģēs ūdeni - atmiekšķējās un vērās vaļā labi :)
Publicēts: 06.02.09 23:16
 citēt
artc:Problēma sekojoša, auto režīmā 350d zibspuldze netaisa "pop up'u" un izmet vēl erroru par to. Ir tas tikšķis, ka viņa itkā gribētu taisīties vaļā, bet neizlec. Manuālajos režīmos ar pogas palīdzību viss okey, kas varētu būt par problēmu?

jā, vaina izklausās tīri mehāniska, iztīri to caumuru, kur iebūvētajā zipenē tas āķa gals lien iekšā, notīri tur visas liekās zaptes, biš kaukādu eļļojošo enģēs iepūst, un būs kedā. Bada laikos tīri labs zipenes risinājums, ja vien tiek izmantots papildus kliedētājs, kautvai Lumiquest , tipa www.lumiquest.com... .
Publicēts: 12.02.09 22:17
 citēt
Tak zibene vnk jānorekulē... man arī tā ķērās, aiznesu pie čoma uz canonu 3 minūtes un gatavs :D
Publicēts: 12.02.09 22:40 labots
 citēt
negatIvs: par viņu vispār aizmirst.

......... JA
:face-glasses: taisna tiesa
Publicēts: 12.02.09 22:47
 citēt
lkz:
negatIvs: par viņu vispār aizmirst.

......... JA

Ja bildē augsto, tīro mākslu- varbūt...:)
Bet pēkšņā reportāžā nereti var noderēt- kaut vai ēnas izlīdzināt.
Publicēts: 13.02.09 19:55
 citēt
Man to "kaķaci" ne reizi nav iznācis izmantot.
Publicēts: 13.02.09 20:36
 citēt
Friidis:
lkz:]
......... JA

Ja bildē augsto, tīro mākslu- varbūt...:)
Bet pēkšņā reportāžā nereti var noderēt- kaut vai ēnas izlīdzināt.
izmantoju iebūvēto, reizēm, kamēr nebija ārējās. kad to nopirku, par kaķa aci aizmirsu
Publicēts: 16.02.09 11:55 labots
 citēt
kam tev tā iebūvētā, nopērc ārējo un bildē tālāk, miskastē jāmet nav :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):