negatIvs:tēmām, no kurām nekā nejēdzu, vienkārši paeju garām, ja pie kādas kaut ko ierakstu, tad ir ko teikt
nedaudz plašāk paskaidro par to jēgšanu , kura ir foto tēma, no kuras tu patiešām ko īsti sajēdz , pārgudrības bārstīt lielu prātu nevajag...
apgalvot, ka no kādas foto, vai jebkuras citas tēmas, kaut ko īsti jēdz nav prāta darbs, vienmēr būs kaut kas līdz galam neapjēgts, tāpēc arī ar pārgudrībām nemētājos, tekstos pieminu vienkāršas lietas, atbistoši savas attīstības tārpa stadijai. maza atkāpe no tēmas, par ko Tu cepies?
Par to ka nopietnu tematu, kur cilvēki varētu padalīties , daži:face-monkey: pārvērta par balagānu Nekas personisks... Māris IERĒCA (citu jaf viņš nemāk)...
Parasti, kad klientiem tiek dota izvēle- nofotgrāfēt par 50 Ls trīs oriģinālas un visādi citādi labas bildes, pavadot pie vienas bildes stundu-pusotru vai 150 bildes, bišku pamainot fonus un drēbītes, 99% gadījumos klienti izvēlas otro.
Morāle: samaksā man 150 Ls un es tev garantēju kādas sešas patiešām oriģinālas bildes, kuras mēs varēsim uzfočēt dienas laikā, ja vien tev pietiks pacietības un izturības!
Berry, atbilde vienkārša - naudas jautājums. Ja gribi oriģinālas bildes, apbruņojies ar pacietību, lai atrastu īsto fotogrāfu, kura stils Tev patīk, plus rēķinies, ka nāksies kārtīgi maksāt. Cik maksāji par tām neoriģinālajām bildēm? Visticamāk pat par velti vai pusvelti bildējies. Tad arī nevar gribēt kaut ko oriģinālu. Tas ir tikpat kā aiziet uz bistro un cerēt, ka tur pasniegs restorāna līmeņa delikateses
Pofig par delikatesēm! Bet ir kāds bistro, kur dod ĒST par velti?
mizkastes
dumpster divings arī inetersants pasākums, īpaši pie RIMI miskastēm, kas it kā tiek apsargātas. bet šoreiz jautājums par bistro, nevis miskastēm (lai gan... varbūt nav lielas atšķirības?!).
Maris, es pats neesmu daivingojis, bet es pazīstu čomus, kas to ir darījuši, un tieši RIMI (Olympia), un muka no apsargiem pēc tam. Bet tipa melones un vēl šo to ir saēdušies gana.
manis dotā informācija gan arī nav no svaigākajām. notikums norisinājās kādu jau labu laiciņu atpakaļ, šķiet, ka pirms apmēram diviem gadiem. varbūt tagad tur tas vairs nav iespējams... nezinu.
Parasti, kad klientiem tiek dota izvēle- nofotgrāfēt par 50 Ls trīs oriģinālas un visādi citādi labas bildes, pavadot pie vienas bildes stundu-pusotru vai 150 bildes, bišku pamainot fonus un drēbītes, 99% gadījumos klienti izvēlas otro.
Morāle: samaksā man 150 Ls un es tev garantēju kādas sešas patiešām oriģinālas bildes, kuras mēs varēsim uzfočēt dienas laikā, ja vien tev pietiks pacietības un izturības!
Berry, atbilde vienkārša - naudas jautājums. Ja gribi oriģinālas bildes, apbruņojies ar pacietību, lai atrastu īsto fotogrāfu, kura stils Tev patīk, plus rēķinies, ka nāksies kārtīgi maksāt. Cik maksāji par tām neoriģinālajām bildēm? Visticamāk pat par velti vai pusvelti bildējies. Tad arī nevar gribēt kaut ko oriģinālu. Tas ir tikpat kā aiziet uz bistro un cerēt, ka tur pasniegs restorāna līmeņa delikateses
Nekad neesu tam ticējis , ka naudas žūkšņa biezums izšķirtu orģinalitāti... Naudai ir dažāda... maksā gan meitene fotogrāfam... maksā gan fotogrāfs meitenei... ir kad nemaksā neviens. Parasti foto saitos mēs redzam bildes, kur maksā fotogrāfs, vai nemaksā neviens , bildes, kur maksā pasūtītājs ir pasūtītāja īpašums, un fotogrāfam naf tiesību tās publicēt un šāda tipa darbus mēs neredzam, tie noguļās personīgajos... īpašuma glabātuvēs