asteszvaigzne, a jaafotografee riiga, kur nav koku un ir tikai muuri ... taadi duurmi ...... ljoti skrejoshi cilveeki ... nu taa kaa iliko popklaidze riigu raada;-)
Ironia, ja patieshaam veelies celjabiedru, uzzvani man, un es fiksi sataisiishos. Andreass, atkriit taapeec, ka lielaakaa dalja peedeejaa briidii uzmeta.
es gan nesaprotu kāpēc jāatceļ. Jo ja mēs trīs esam, tad 4to atrast nebūtu problēma.
Labots: Uljens aizgāja atkal gulēt.
es palieku sēžot pie datora un nesaprotot kas notika un kāpēc viss nojuka, priecājos tikai ka iedomājos palūrēt forumā, citādi gaidītu pie Operas visus, lai gan tad mēs ar Uljenu varētu doties uz tuvāko krogu pēc kafijas
man prieks, ka vismaz kāds piesakās. aizrakstīšu Uljenam par tiem 10.30. Tiesa nezinu vai tik vēlu ir kāda jēga doties uz Talsiem, tikai ap 12.00 tur būsim. Tumšs jau.
Nu visas pretenzijas Shadowam vinjam sestdienaas tik agri celties religjija neljauj, turklaat veel peec fochika uz Imantu jaabrauc. Cerams dindin nav aizgaajusi guleet
Tagad es nekaa nesaprotu. Tad tomeer ir gribeetaaji braukt un ir pat mashiins??? Elik, uzzvani man, luudzu 29432200. Es arii 10:30 buushu pie Operas taadaa gadiijumaa.
veve:negatIvs, tu vel arvien teme uz dansigs dzivokliti ?!
es tēmeju gan uz Dansigas dzīvokli, gan uz pašu Dansigu[ meži, nauda, 5D utt], bet cik te sapratu, viņai biezo vajag, es tāds paslaids, vēl ar širmja nobīdi, nedaudz pa kreisi no polārzvaigznes.......
Maris:...varbūt izrakt kodēja cirvi un aizšaut uz kādu pasākumu....
o reku negatīvā mostās cilvēks
tad Tev vienam būs tas dzīvoklis jāpieskata, vai arī jāizsludina konkurss uz vakanto pieskatītāja vietu, tāds dežur pieskatītājs, gadījumiem, kad es mēģināšu piecirst Dansigai kādā pasākumā....
nākošreiz tā arī varētu nosaukt kodētu plenēru, vai foto sesiju - <kurš brauks uz ........[daudzpunktos ieraksta vietas nosaukumu] ČURĀT. piemēram : < Brauciens uz Norge čurāt >