Vēlos uzzināt vai blogeriem ir intrese blogā rādīt savu īsto vārdu? Kā ir?
Doma tam visam apakšā, ka blogs var kļūt daļa no jūsu portfolio un meklējot jūsu vārdu, piemēram, googlē nonāk šajā lapā un tad jau redz jūsu daļradi. Ir doma vēlāk arī ieviest speciālu sadaļu ar speciālu url, kuru jūs varat veidot kā savu portfolio un konfigurētēt, kas tajā būs redzams.
Par ļaužiem, kas te tusē nopietni, protams,nezinu. Man - nevajag. Izdzēsīšos nekavējoties, negribu foto (sev ne visai nozīmīgu, diemžēl, blakusnodarbošanos) jaukt ar citām izdarībām.
Man vienalga, man ir viens interneta niks visos saitos, un viena norāde, kur niks ir kopā ar vārdu un uzvārdu. Bet par manu atpazīstamību rūpējās vēl līdz šim brīdim ng_no inešiem, kurš tagad ir draugos.lv kā Antons Zeimuļs - Priževoits (Fak mī aim feimous)
Haiduks:Man vienalga, man ir viens interneta niks visos saitos, un viena norāde, kur niks ir kopā ar vārdu un uzvārdu. Bet par manu atpazīstamību rūpējās vēl līdz šim brīdim ng_no inešiem, kurš tagad ir draugos.lv kā Antons Zeimuļs - Priževoits (Fak mī aim feimous)
Haiduk, katrā slimnīcā ir savi Napoleoni! Mūsējais nav tas sliktākais- vismaz māk bildēt ( Zoo Zoo Erfoto -Žēl, ka prātiņu dievs savāca...P
Pagaidām man nevajag: 1. Šeit bildes, deļ baltā rāmja, zaudē pievilcību 2. FB logo arī nepadara bildi labāku 3. Taisu daudz panorāmas (līdz 8,5 m) - var tikai iedomāties kā tās izskatīsies šeit saspiesta līdz 900pic pa horizontāli = --------------------------------------------------------
Alloxa:Pagaidām man nevajag: 1. Šeit bildes, deļ baltā rāmja, zaudē pievilcību 2. FB logo arī nepadara bildi labāku 3. Taisu daudz panorāmas (līdz 8,5 m) - var tikai iedomāties kā tās izskatīsies šeit saspiesta līdz 900pic pa horizontāli = --------------------------------------------------------
cutādi - kāpēc nē...
To visu var mainīt... Tieši tāpēc es rakstu īpaša lapa ar speciālu saiti, kas ir kā papildus fīča tam, kas ir te. Daudziem nav iespējas uztaisīt savu lapu. Katrs ieraksts google var padarīt vai nu labāku vai sliktātu tavu novērtējumu potenciālā klienta acīs. Jeb vienkārši iedot draugam linku, kur smuki ir tavas bildes izliktas.
Par to balto rāmīti es nemaz neiedrošinājos pīkstēt. Katrai bildei taisu rāmīti, kādu gribu - baltu, melnu, lillā. Tas apkārtējais baltais dažreiz putro. Bet ir vēl viena vēlme. Kādreiz vecajā fotoklubs.lv autors pats varēja iestatīt uz kāda fona konkrētā bilde atvērsies. Pēc tādas fīčas stipri ilgojos. Vēl jau nebūtu slikti, ja tad skatītājs atkal varētu to fonu sakruķīt pa savam.
pelle:ox3r, šo jau varēja aptaujās ielikt, lai ir pārskatāmāk cik par, pret, vienalga.
Tur būs grūti domu ielikt vienā teikumā un te tomēr ir objektīvāk. Pieņemu, ka forumā pārsvarā ir advanceto lietotāju vairākums un tas tikai varētu nozīmēt, ka pārējiem intrese varētu būt vēl lielāka, jo nav pašiem iespējams uztaisīt savu lapu utt.
Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...
Billy:Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...
Visiem nevar. Tā doma bija nevis tāda, ka atklāt kādas slepenās personības te, bet gan dot iespēju veidot kā savu lapu šajā lapā
Es ar par to lai forumā sarakstēs uzreiz jau pie posta būtu klāt birka ar vārdu un uzvārdu + atrašanās vietu. Nu apmērām tāpat kā photo.net ))) Posti iespējams kļūtu nopietnāki