forum.gif
Īstais vārds blogā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Īstais vārds blogā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.09 16:17
 citēt
Čau visiem!

Vēlos uzzināt vai blogeriem ir intrese blogā rādīt savu īsto vārdu? Kā ir?

Doma tam visam apakšā, ka blogs var kļūt daļa no jūsu portfolio un meklējot jūsu vārdu, piemēram, googlē nonāk šajā lapā un tad jau redz jūsu daļradi. Ir doma vēlāk arī ieviest speciālu sadaļu ar speciālu url, kuru jūs varat veidot kā savu portfolio un konfigurētēt, kas tajā būs redzams.
Publicēts: 07.02.09 16:35
 citēt
labak ne
Publicēts: 07.02.09 16:37
 citēt
Piemirsu pieraksīt, ka tā fīča būs tikai tiem kas vēlām. Mērķis ir uzzināt vai kāds grib šādu lietu.
Publicēts: 07.02.09 16:56
 citēt
protams, ka vajag - savādāk mēs a negativu jau vairāk pa mēnesi dansigas dzīvokli, a atslegu zem kājslauķa, nevaram atrast :(

neies jau kost pie Snirčika
Publicēts: 07.02.09 17:15
 citēt
Par ļaužiem, kas te tusē nopietni, protams,nezinu. Man - nevajag.
Izdzēsīšos nekavējoties, negribu foto (sev ne visai nozīmīgu, diemžēl, blakusnodarbošanos) jaukt ar citām izdarībām.
Publicēts: 07.02.09 17:17
 citēt
Nav nekur jādzēšās :) Tie, kas negribēs to arī nedabūs.
Publicēts: 07.02.09 17:23
 citēt
jāgaida vai Dansiga parakstīsies, tas ļoti atvieglinātu darbu..........
ja nopietni, tad mani neinteresē, jo ir sava mājas lapa
Publicēts: 07.02.09 17:34
 citēt
Man vienalga, man ir viens interneta niks visos saitos, un viena norāde, kur niks ir kopā ar vārdu un uzvārdu. Bet par manu atpazīstamību rūpējās vēl līdz šim brīdim ng_no inešiem, kurš tagad ir draugos.lv kā Antons Zeimuļs - Priževoits (Fak mī aim feimous)
Publicēts: 07.02.09 17:34
 citēt
Ja tiem, kas grib un tā štelle stāvēs atsevišķi, tad vajag
Publicēts: 07.02.09 17:35
 citēt
es labpraat.
Publicēts: 07.02.09 17:45
 citēt
Vajag piedāvāt tādu iespēju un kas grib vai negrib , ieliek "āķi" attiecīgā caurumā :)
Publicēts: 07.02.09 17:58
 citēt
Haiduks:Man vienalga, man ir viens interneta niks visos saitos, un viena norāde, kur niks ir kopā ar vārdu un uzvārdu. Bet par manu atpazīstamību rūpējās vēl līdz šim brīdim ng_no inešiem, kurš tagad ir draugos.lv kā Antons Zeimuļs - Priževoits (Fak mī aim feimous)

Haiduk, katrā slimnīcā ir savi Napoleoni! Mūsējais nav tas sliktākais- vismaz māk bildēt ( Zoo Zoo Erfoto -Žēl, ka prātiņu dievs savāca...:)P
Publicēts: 07.02.09 18:09
 citēt
ari tagad jau nekas neliedz likt īsto vārdu................
Publicēts: 07.02.09 18:09
 citēt
njaa miera jau nau
Publicēts: 07.02.09 18:29 labots
 citēt
netjan:Vajag piedāvāt tādu iespēju un kas grib vai negrib , ieliek "āķi" attiecīgā caurumā :)

+ netjan :face-wink:
Publicēts: 07.02.09 18:30 labots
 citēt
nav nekas pret! nav jau nekaadi te partizaanji novaakushies,
ja kaadam ljoti interesees, taa pat atradiis un nogjeerees!
atbalstaami no manas puses :)
Publicēts: 07.02.09 18:32
 citēt
Beedarts:
netjan:Vajag piedāvāt tādu iespēju un kas grib vai negrib , ieliek "āķi" attiecīgā caurumā :)

+ netjan :face-wink:

Vai tad tas jau nebija saprotams no oriģinālā posta?!
Publicēts: 07.02.09 18:52
 citēt
Pagaidām man nevajag: 1. Šeit bildes, deļ baltā rāmja, zaudē pievilcību
2. FB logo arī nepadara bildi labāku
3. Taisu daudz panorāmas (līdz 8,5 m) - var tikai iedomāties kā tās izskatīsies šeit saspiesta līdz 900pic pa horizontāli = --------------------------------------------------------

cutādi - kāpēc nē...
Publicēts: 07.02.09 19:08
 citēt
Alloxa:Pagaidām man nevajag: 1. Šeit bildes, deļ baltā rāmja, zaudē pievilcību
2. FB logo arī nepadara bildi labāku
3. Taisu daudz panorāmas (līdz 8,5 m) - var tikai iedomāties kā tās izskatīsies šeit saspiesta līdz 900pic pa horizontāli = --------------------------------------------------------

cutādi - kāpēc nē...

To visu var mainīt... Tieši tāpēc es rakstu īpaša lapa ar speciālu saiti, kas ir kā papildus fīča tam, kas ir te. Daudziem nav iespējas uztaisīt savu lapu. Katrs ieraksts google var padarīt vai nu labāku vai sliktātu tavu novērtējumu potenciālā klienta acīs. Jeb vienkārši iedot draugam linku, kur smuki ir tavas bildes izliktas.
Publicēts: 07.02.09 19:25
 citēt
Par to balto rāmīti es nemaz neiedrošinājos pīkstēt. Katrai bildei taisu rāmīti, kādu gribu - baltu, melnu, lillā. Tas apkārtējais baltais dažreiz putro. Bet ir vēl viena vēlme. Kādreiz vecajā fotoklubs.lv autors pats varēja iestatīt uz kāda fona konkrētā bilde atvērsies. Pēc tādas fīčas stipri ilgojos. Vēl jau nebūtu slikti, ja tad skatītājs atkal varētu to fonu sakruķīt pa savam.
Publicēts: 07.02.09 19:29
 citēt
Vajag redzēt paraugu, lai pateiktu k/k precīzāk.
Publicēts: 07.02.09 19:43
 citēt
GG: Vēl jau nebūtu slikti, ja tad skatītājs atkal varētu to fonu sakruķīt pa savam.

oj, veel arii buutu tiiri interesanti, ja skatiitaajs vareetu rezhgiiti uzmest un intereses peec piekropot bildi pa savam
savam skatiijumam un taa..
Publicēts: 07.02.09 19:48
 citēt
Es par :)
Publicēts: 07.02.09 20:04
 citēt
es par.
Publicēts: 07.02.09 20:11
 citēt
kāpēc ne.
Publicēts: 07.02.09 20:21
 citēt
tas būtu atbalstāmi... vēl pavisam jauki būtu, ja nikos varētu lietot latviešu alfabēta burtus!
Publicēts: 07.02.09 20:45
 citēt
MaVi:tas būtu atbalstāmi... vēl pavisam jauki būtu, ja nikos varētu lietot latviešu alfabēta burtus!

Tas nav labi, jo niks parādās URL. Ja kāds gribēs varēsim taisīt, ka visu lapā rāda nevis niku, bet reālo vārdu un tad jau būs ar LV burtiem.

Jāskatās kāda būs atsaucība un tad labākās idejas tiks realizētas
Publicēts: 07.02.09 21:09
 citēt
Lai notiek!
Publicēts: 07.02.09 21:11
 citēt
Atbalstu :)
Publicēts: 07.02.09 21:17
 citēt
ox3r, šo jau varēja aptaujās ielikt, lai ir pārskatāmāk cik par, pret, vienalga.
Publicēts: 07.02.09 21:22
 citēt
pelle:ox3r, šo jau varēja aptaujās ielikt, lai ir pārskatāmāk cik par, pret, vienalga.

Tur būs grūti domu ielikt vienā teikumā un te tomēr ir objektīvāk. Pieņemu, ka forumā pārsvarā ir advanceto lietotāju vairākums un tas tikai varētu nozīmēt, ka pārējiem intrese varētu būt vēl lielāka, jo nav pašiem iespējams uztaisīt savu lapu utt.
Publicēts: 07.02.09 21:22 labots
 citēt
Senders: Vai tad tas jau nebija saprotams no oriģinālā posta? !

BeeD@rts had a [url=http://smiles.33b.ru/smile.113608.html]
Publicēts: 07.02.09 21:51
 citēt
personāli man nav motīvu slēpt. pa retam tīklā ar literāro psevdonīmu Riks Sondors.
Publicēts: 07.02.09 23:34
 citēt
haralds:personāli man nav motīvu slēpt. pa retam tīklā ar literāro psevdonīmu Riks Sondors.

estēts?
Publicēts: 07.02.09 23:40 labots
 citēt
haralds:personāli man nav motīvu slēpt. pa retam tīklā ar literāro psevdonīmu Riks Sondors.

a es jau domāju, kurš esports.lv haralda bildi nofenderējis :D
tiesa tas tik sadaļā par 13. januvāra pīketiem... :)
Publicēts: 07.02.09 23:54
 citēt
es par
Publicēts: 08.02.09 01:12
 citēt
Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...
Publicēts: 08.02.09 01:33
 citēt
Billy:Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...

Visiem nevar. Tā doma bija nevis tāda, ka atklāt kādas slepenās personības te, bet gan dot iespēju veidot kā savu lapu šajā lapā
Publicēts: 08.02.09 01:44
 citēt
es par :)
Publicēts: 08.02.09 01:55
 citēt
+ Billy.

Es ar par to lai forumā sarakstēs uzreiz jau pie posta būtu klāt birka ar vārdu un uzvārdu + atrašanās vietu. Nu apmērām tāpat kā photo.net :)))) Posti iespējams kļūtu nopietnāki :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas