man to nevajaga, jo mani pat draugi, kas nav saistiti ar blogu, atpaziist kaa dansigu un daudzi mani arii dziivee sauc par danisgu, dan , daniiti ;-))))
Bezjēdzīgi! 95 % te ir tādēļ, ka var pirdieniski čatot un pirdieniskus komentārus drukāt. Īstais vārds šo padarīšanu vairumam kompleksaino idiņu reāli nobremzētu.
Billy:Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...
Visiem nevar. Tā doma bija nevis tāda, ka atklāt kādas slepenās personības te, bet gan dot iespēju veidot kā savu lapu šajā lapā
Bet ziņkārība ta ir atklāt slepenās personības kaut gan aktīvākie personāži te jau tāpat zināmi +arturso, tas tiešām liktu palikt nopietnākiem un ne tik daudz ķengāt vienam otru bez vajadzības, kā nekā - PAŠAM, ne kādam mistiskam nikneimam, nāktos par to atbildēt. no otras puses, neviens jau man neliedz to prieku reģistrēties šeit kā Pēterim Piektam, līdz ar to - atkal falšais cilvēks. Ai piedodiet ... es aizsapņojos pārāk tāl
Portreti:Bezjēdzīgi! 95 % te ir tādēļ, ka var pirdieniski čatot un pirdieniskus komentārus drukāt. Īstais vārds šo padarīšanu vairumam kompleksaino idiņu reāli nobremzētu.
un tev baigā vēlme redzēt tos spamojošos idiņus??? kāda no tie m jēga?? ??:face-plain:
Portreti:Bezjēdzīgi! 95 % te ir tādēļ, ka var pirdieniski čatot un pirdieniskus komentārus drukāt. Īstais vārds šo padarīšanu vairumam kompleksaino idiņu reāli nobremzētu.
Neizmantoju neizmantošu , ja būs tāda prasība pametišu tādu vietu. Relālo ar virtuālo nejaucu vairāku apsvērumu pēc gluži tāpāt kā "Darbu ar ARTu un hobiju "
Billy:Es par. Tad varbūt cilvēku domās vairāk par to ko raksta. Bet ja visiem tad visiem. Manuprāt nav godīgi, ja visi redz manu vārdu, bet man ir jāmin kas slēpjas zem pseidonīma...
a kāda Tev starpība vai žulti uz Tevi izgāž kāds UnknownNicknameGuy vai Jānis Bērziņš? Un kā pārliecināsies, ka Jānis tik tiešām ir Jānis nevis Pēteris vai Anniņa?
Man nez kāpēc prātā nāk Alūksnes plenērs... niks? Billijs Vārds? Billijs
aitinaa : NOPIETNI bija !? Es tevi kautkā pilnīg nejausji ieraudziju klienta piesūtitajā gatavajā darba , tur amats un bilde , SKATOS tā tak BLOGA MAZĀ SPROGAINĀ