forum.gif
Nesteidzoties pērku filmu kameru.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nesteidzoties pērku filmu kameru.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.09 02:57
 citēt
Tātad sakarā ar piespiedu atvadīšanos no nikona + aksesuāriem meklēju 35mm filmu fotokameru.
Īpašas prasības, lai ir iebūvēts eksponometrs.
Brends ieteicams Nikon, Pentax. Bet Canon + citus piedāvājumus arī izskatīšu.

arturso@tvnet.lv

Arturs Ozoliņš
Publicēts: 08.02.09 03:05
 citēt
nez, ja ebay draugs, tad tur foršus komplektus var dabūt...
Publicēts: 08.02.09 06:07
 citēt
Jes tagad ar šo to tur iečekoju. nikon f65 iesācēju kamera vispār pa lēto 20ls + ceļš :)

p.s. - kur riga uzmeklēt šadas filmas?

Fuji Press 1600
Kodak Portra 800 & 160
Ilford delta 3200 & 100
Fujicolor Superia 1600
Publicēts: 08.02.09 08:50
 citēt
iespējams BFS'ā kaut ko var atrast!!
Publicēts: 08.02.09 09:28
 citēt
man stāv tāds brīnums kā Minolta 505si Super, ar objektīvu 28-80 mm, 1:3.5-5.6. uzņemtas kādas 15 filmiņas
Publicēts: 08.02.09 09:44
 citēt
arturso:Jes tagad ar šo to tur iečekoju. nikon f65 iesācēju kamera vispār pa lēto 20ls + ceļš :)

es savu f65 (pirms diviem gadiem) nopirku par 130 latiem (komplektā gan bija divi objektīvi, bet ļoti veci)...
Publicēts: 08.02.09 11:27
 citēt
oly ir izteikti sūdīgas filminieces (vnk. lūzt), bet baigi forši zuiko stili - tas i bilde no siem stikliem teicama

ar filmu kamerām ir tā, ka vainu mehānisku vai AF pro kameru jāpērk - tie plastmasnieki kas pa vidu ir neuzticami gan mehāniski, gan ar savu sirmo elektroniku
Publicēts: 08.02.09 11:52
 citēt
arturso:

p.s. - kur riga uzmeklēt šadas filmas?

Fuji Press 1600 (vienkārši briesmīga)
Kodak Portra 800 & 160 :?
Ilford delta 3200 & 100 (tā 3200 arī naf... nav vajadzīga, ja var nopirktikt HP5 plus, pušo, rezultāts toč būs labāks par to 3200, un faktiski tev ir ISO sākot no 100-3200
Fujicolor Superia 1600 ( sk. sajūsmu par pirmo filmu :)
Publicēts: 08.02.09 11:56
 citēt
Minolta 505si ir OK, tikai no tā objektīva jātiek vaļā. No ebaja Minoltas 500si var dabū pasviestmaizi. Man tāda ir, bet žēl atdot, tik daudz kopā nostaigāts. Uzticams aparātiņš. Arī 600si esot laba, tikai dārgāka un ar vairāk fīčām. Savulaik bijusi gada kamera. Beidzamie Minoltas kit zūmi ir metami!!! Toties pirmie ir supper. Man palaimējās, dabūju 35-70 f4. Ebajā diezgan pareti. Bet kas par dzidrām dzīvīgām bildēm!
Publicēts: 08.02.09 12:33
 citēt
Maris:oly ir izteikti sūdīgas filminieces (vnk. lūzt), bet baigi forši zuiko stili - tas i bilde no siem stikliem teicama

ar filmu kamerām ir tā, ka vainu mehānisku vai AF pro kameru jāpērk - tie plastmasnieki kas pa vidu ir neuzticami gan mehāniski, gan ar savu sirmo elektroniku

+100

Un ja vien mērķis nav iekļauties mazāk kā 100 latos,tad varbūt ir vērts paskatīties uz labāko,kas filmu sistēmās ir bijis Leica un Contax.Tas par ko kādreiz varēja tikai sapņot tagad gadās pieejamās cenās,protams nevajag ieslēgt ambīcijas:"gribu krutāko svaigāko kameru un visgaišākos eksotiskos stiklus".Contax sanāks lētāk.Ja jau bildē uz filmas,tad ar mūziku.
Publicēts: 08.02.09 12:36 labots
 citēt
arturso:Tātad sakarā ar piespiedu atvadīšanos no nikona + aksesuāriem meklēju 35mm filmu fotokameru.
Īpašas prasības, lai ir iebūvēts eksponometrs.
Brends ieteicams Nikon, Pentax. Bet Canon + citus piedāvājumus arī izskatīšu.

arturso@tvnet.lv

Arturs Ozoliņš

Kas tieshi interesee, varbuut varu kko no norveegjijas sagaadaat, ja neatrodas paaraak taalu,
papeeti www.finn.no... ieraxti veelamo marku un tad jau redzees ko piedaavaa (tur kur garenais lodzinhs un spied SOK), citreiz patiesi ir labi piedaavaajumi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):