Portreti:Nez, kas būtu, ja Ivars, piemēram, mūsu čatiņā uzčatotu...vai Andris...naverna vispābā visi baigi zemie un klusie būtu? Respekts, ne?
... bet pieejam jautājumam no citas puses. Vai kāds uztrauktos, ja Ivars paprasītu slēgt čatņu Nē, šāds temats bloga vēsturē ir pirmo reizi, bet čatiņi ir slēgti!, pēc pieprasījuma. Arī es esmu pieprasījis, un tika slēgts Admini mums tomēr ir domājoši cilvēki un māk izlemt!!!
tas tagad kā sanāk - bailes esam pakāsuši, vai drosmi sarijušies ? Es to par topika autoru un pompozo virsrakstu...
Nepatik man, ka barā metās virsū, jo katrs individuāli neprot korekti uzdot jautājumus (risināt problēmas) un deleģēt savas tiesības... Kaut kā atkal driz par politiku sāksim runāt? Nu viens te indivīds mums ir , kas gariem tekstiem mētājas... bet vai tas atrisina situāciju? Izskatās, ka tauta atradusi kārtējo tvaika nolaišanas vietu. Apsveicu.
Jurka, vai tiešām Tu domā, ka kāds izlasīs visu, kas tajās 17 lappusēs sarakstīts? Tur jau n-to reizi tiek apmalts viens un tas pats- pie tam, ja Tu pamanīji, es lūgumi izteicu publiski
Un vispār spams laba lieta.
neviens nelasīs un tavu pienesumu valstij visi jau ir aizmirsuši. āmen.