forum.gif
SEX
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SEX
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.09 13:16
 citēt
Haidukonkulim patiks! :face-kiss:
Publicēts: 09.02.09 13:19
 citēt
man arī patīk :)
Publicēts: 09.02.09 14:05 labots
 citēt
Fonā jāklausās: 92.51.140.160:8000...
Publicēts: 09.02.09 14:06
 citēt
bez lāvām nekas prātīgs nesanāks
Publicēts: 09.02.09 14:10
 citēt
tev bomzīši remontu taisa ;) (pēc apģērba skatos) vai arī es jau esmu parāk pieradis ka normālai firmai strādniekiem vienmēr kombinzoni apvilkti...
Publicēts: 09.02.09 14:11
 citēt
a kur striptīza stienis, gulta, bāriņš?
Publicēts: 09.02.09 14:15
 citēt
veel tur leksusu iestumt pie kaa pozeet :D
Publicēts: 09.02.09 14:45
 citēt
Onkulis:tev bomzīši remontu taisa ;) (pēc apģērba skatos) vai arī es jau esmu parāk pieradis ka normālai firmai strādniekiem vienmēr kombinzoni apvilkti...

"Normālā firma", kurā man sekretāre sākumā vaicāja, ar kuru no 4 menedžeriem mani savienot, paprasīja tieši par 1400 vairāk, nekā "bomzis".
Publicēts: 09.02.09 14:46
 citēt
Annirs:veel tur leksusu iestumt pie kaa pozeet :D

Patiesībā grīda ir 20 cm armēts betons, tur tagad var arī tanku iebraukt...
Publicēts: 09.02.09 14:47
 citēt
negatIvs:bez lāvām nekas prātīgs nesanāks

Lāvas ir pretī durvīs, otrpus koridoram. Parasti gan tās īrētāji nelieto, bet džakuzi gan...
Publicēts: 09.02.09 15:00
 citēt
Portreti:
negatIvs:bez lāvām nekas prātīgs nesanāks

Lāvas ir pretī durvīs, otrpus koridoram. Parasti gan tās īrētāji nelieto, bet džakuzi gan...
tad viss kā pienākās
Publicēts: 09.02.09 16:10
 citēt
aizbraukšu ar celmu padusē, kādu praula portretu uztaisīt studijas apstākļos, laiks mainīt profilbildi. samaksu garantēju
Publicēts: 09.02.09 16:23
 citēt
Cerams, ka betona grīda apsildāmā - a to vēl modeļi naktīs gultās sāks čurāt :D ;)
Publicēts: 09.02.09 16:36
 citēt
negatIvs:aizbraukšu ar celmu padusē, kādu praula portretu uztaisīt studijas apstākļos, laiks mainīt profilbildi. samaksu garantēju

jaa pa to praulu izvirdumu ash asaru zviedzot nobirdinaaju :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 09.02.09 17:08
 citēt
Maris:
negatIvs:aizbraukšu ar celmu padusē, kādu praula portretu uztaisīt studijas apstākļos, laiks mainīt profilbildi. samaksu garantēju

jaa pa to praulu izvirdumu ash asaru zviedzot nobirdinaaju :face-grin::face-grin::face-grin:
asaras no zviedziena veselīgas, arī no ierēciena
Publicēts: 09.02.09 17:28
 citēt
Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti.
Tas ko redzu bildē, ja nesabruks mēneša laikā , ir pa smuko, man vienīgi nepatīk apaļās zonas pāreja uz grīdu... krāsas... un liekās, ka siena aizmugurē spīd... krāsotājs bomzis neder... vajadzēja 3-kāršot matu krāsai, jo prastā matētā tomēr spīd :)
Portreti, neaizmirsti ...iešu ciemos D...
Publicēts: 09.02.09 18:30
 citēt
Haiduks:Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti.
Tas ko redzu bildē, ja nesabruks mēneša laikā , ir pa smuko, man vienīgi nepatīk apaļās zonas pāreja uz grīdu... krāsas... un liekās, ka siena aizmugurē spīd... krāsotājs bomzis neder... vajadzēja 3-kāršot matu krāsai, jo prastā matētā tomēr spīd :)

Vispār matētāka krāsa par Muresco Plus nemēdz būt. Tā ir ar silīcija smiltīm, kā smilšpapīrs.
Publicēts: 09.02.09 18:42
 citēt
Portreti:
Haiduks:Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti.

Vispār matētāka krāsa par Muresco Plus nemēdz būt. Tā ir ar silīcija smiltīm, kā smilšpapīrs.

Lieto klātberot pulveri ļīdzīgu talkam, līdz 1:3 pat :0
Publicēts: 09.02.09 18:46
 citēt
Haiduks:Lieto klātberot pulveri ļīdzīgu talkam, līdz 1:3 pat :0
kontrastviela pie rengena un siespiedē redzēšanai pie emulsijas - laikam Bārija sulfāts. rengenologi mēdza griestus balsināt.
Publicēts: 09.02.09 18:46
 citēt
Haiduks:

Lieto klātberot pulveri ļīdzīgu talkam, līdz 1:3 pat :0

Atkarīgs arī no bāzes- epoksīdam jauc klāt ko gribi, vienalga spīd!
Publicēts: 09.02.09 19:21
 citēt
Tev blakus, portreti, ir bode, kur tirgo zviedru Hagmans epoksida krasas, Kur cita starpa ir ari produkts Matteringspasta, ko jauc kareiz krasam klat.
Publicēts: 10.02.09 14:23
 citēt
spokss78:Tev blakus, portreti, ir bode, kur tirgo zviedru Hagmans epoksida krasas, Kur cita starpa ir ari produkts Matteringspasta, ko jauc kareiz krasam klat.

Jā, un tad tā krāsa atspīd tikai par 80 procentiem, to viņi sauc par "matēto". :D
Publicēts: 10.02.09 15:21
 citēt
es visu sapratu, tikai vienu ne - kas tur ar to sex ?
un vai tam ir sakars ar zeksīgo onku, kurš redzams bildē
Publicēts: 10.02.09 15:26
 citēt
NilsS:es visu sapratu, tikai vienu ne - kas tur ar to sex ?

Njā, Juri, varētu būt adekvātāks ar foruma tēmu nosaukumiem! Seksa ta te nav...
Publicēts: 10.02.09 15:27
 citēt

Pie reizes uztaisi man ar!:face-grin:
Publicēts: 10.02.09 15:30
 citēt
alvils:
NilsS:es visu sapratu, tikai vienu ne - kas tur ar to sex ?

Njā, Juri, varētu būt adekvātāks ar foruma tēmu nosaukumiem! Seksa ta te nav...

paga paga, neesi nemaz tik pārliecināts :D Jurisviņuzin kā tur īstenībā....
Publicēts: 10.02.09 15:31
 citēt
Lutums:Cerams, ka betona grīda apsildāmā

Jā, ir apsildāmā, bet tā kā no lampām visu laiku nāk karstums, apsildi tā arī nav nācies darbināt.
Publicēts: 10.02.09 15:39
 citēt
esmu projektos līdz ..............., bet pie reizes uztaisīšu.no viena celma, to nedaudz pagrozot, var uztaisīt n-tās profilbildes, pietiks visiem vecajiem prauliem. mana iepriekšējā taisīta vēl 70-tajos, Ādažu poligona ierakumos ar Fed[labi eksp.laiki], nesen pārfotografēju no diapozitīva. tagad celms vai feiss viens p......is
Publicēts: 10.02.09 15:40
 citēt
AGNOS:

Pie reizes uztaisi man ar!:face-grin:
p.s. tas bija šajā sakarībā
Publicēts: 11.02.09 10:52
 citēt
Portreti:

Umņiki celtnieki un fotogrāfi- ar špicku d... neaizbazīsi un ar diegiem nav arsana.

Leyland izgatavo lieliskas matētas krāsas uz akrila bāzes skatuves vajadzībam ar garantētu atstarošanās koeficientu. Agrāk to Latvijā izplatīja Kolonna, tagad neviens. pateriņš paliels un tikpat kā nedrīkst pieskarties, bet samtaini dziļa virsma garantēta. cena bija ap 25 Ls/ 4l kannu. un efekts satriecošs
Publicēts: 11.02.09 10:56
 citēt
Portreti:
Annirs:veel tur leksusu iestumt pie kaa pozeet :D

Patiesībā grīda ir 20 cm armēts betons, tur tagad var arī tanku iebraukt...

A durvis priekš tanka uztaisiji? :D
Publicēts: 11.02.09 11:03
 citēt
Pēterson dziļi matēta akrilene dabonama visiem no beckers uz leju - sienām banzai ja neskaras klāt - bet te cilvēks raud par grīdu - lasi epoksīda krāsu - tām matējošās piedevas noņem no glancēta spīdum a 20 proči nost un nākamais solis ir struktūrpiedeva - krāsa paliek ar asu virsmu kā smilšpapīram, bet spīd eņīvei
Publicēts: 11.02.09 11:08
 citēt
petersonsphoto... :D... pats arī atbildi- un tikpat kā nedrīkst pieskarties
Kāda būs tā siena, kad tai pieskarsies apstrādāta ar grimmu modele :)
Dod nu citu variantu, lai iegūtu labu absorbāciju.
Publicēts: 11.02.09 13:44
 citēt
Marchello:

A durvis priekš tanka uztaisiji? :D

Ja ar fočēšanu vairs neies, tad taisīšu tanku remonta boksu...:)
Publicēts: 27.02.09 08:42
 citēt
Stereo:www.fotoblog.lv... cik es saprotu tad tas krāsojums nesanāca kā cerēts ???

Sanāca gan!
Publicēts: 27.02.09 09:47
 citēt
sarullējas,kopā ar visu modeli un neveiksmīgo fotogrāfu... :face-grin:
Publicēts: 27.02.09 11:25
 citēt
Stereo:Tad ko tur dara vorselīns ? vai viņš tāpat kā papīra fons sarulleejas augšā ?

Jā!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):