Onkulis:tev bomzīši remontu taisa (pēc apģērba skatos) vai arī es jau esmu parāk pieradis ka normālai firmai strādniekiem vienmēr kombinzoni apvilkti...
"Normālā firma", kurā man sekretāre sākumā vaicāja, ar kuru no 4 menedžeriem mani savienot, paprasīja tieši par 1400 vairāk, nekā "bomzis".
Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti. Tas ko redzu bildē, ja nesabruks mēneša laikā , ir pa smuko, man vienīgi nepatīk apaļās zonas pāreja uz grīdu... krāsas... un liekās, ka siena aizmugurē spīd... krāsotājs bomzis neder... vajadzēja 3-kāršot matu krāsai, jo prastā matētā tomēr spīd Portreti, neaizmirsti ...iešu ciemos D...
Haiduks:Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti. Tas ko redzu bildē, ja nesabruks mēneša laikā , ir pa smuko, man vienīgi nepatīk apaļās zonas pāreja uz grīdu... krāsas... un liekās, ka siena aizmugurē spīd... krāsotājs bomzis neder... vajadzēja 3-kāršot matu krāsai, jo prastā matētā tomēr spīd Portreti, neaizmirsti ...iešu ciemos D...
Vispār matētāka krāsa par Muresco Plus nemēdz būt. Tā ir ar silīcija smiltīm, kā smilšpapīrs.
Haiduks:Strādnieks ir pa pirmo, liekās, ka kājas atiecīgi apautas, bet par augstāk pieminētjiem formas tērpiem... tie lielākā daļa ir firmās nočiepti. Tas ko redzu bildē, ja nesabruks mēneša laikā , ir pa smuko, man vienīgi nepatīk apaļās zonas pāreja uz grīdu... krāsas... un liekās, ka siena aizmugurē spīd... krāsotājs bomzis neder... vajadzēja 3-kāršot matu krāsai, jo prastā matētā tomēr spīd Portreti, neaizmirsti ...iešu ciemos D...
Vispār matētāka krāsa par Muresco Plus nemēdz būt. Tā ir ar silīcija smiltīm, kā smilšpapīrs.
Lieto klātberot pulveri ļīdzīgu talkam, līdz 1:3 pat :0
spokss78:Tev blakus, portreti, ir bode, kur tirgo zviedru Hagmans epoksida krasas, Kur cita starpa ir ari produkts Matteringspasta, ko jauc kareiz krasam klat.
Jā, un tad tā krāsa atspīd tikai par 80 procentiem, to viņi sauc par "matēto".
esmu projektos līdz ..............., bet pie reizes uztaisīšu.no viena celma, to nedaudz pagrozot, var uztaisīt n-tās profilbildes, pietiks visiem vecajiem prauliem. mana iepriekšējā taisīta vēl 70-tajos, Ādažu poligona ierakumos ar Fed[labi eksp.laiki], nesen pārfotografēju no diapozitīva. tagad celms vai feiss viens p......is
Umņiki celtnieki un fotogrāfi- ar špicku d... neaizbazīsi un ar diegiem nav arsana.
Leyland izgatavo lieliskas matētas krāsas uz akrila bāzes skatuves vajadzībam ar garantētu atstarošanās koeficientu. Agrāk to Latvijā izplatīja Kolonna, tagad neviens. pateriņš paliels un tikpat kā nedrīkst pieskarties, bet samtaini dziļa virsma garantēta. cena bija ap 25 Ls/ 4l kannu. un efekts satriecošs
Pēterson dziļi matēta akrilene dabonama visiem no beckers uz leju - sienām banzai ja neskaras klāt - bet te cilvēks raud par grīdu - lasi epoksīda krāsu - tām matējošās piedevas noņem no glancēta spīdum a 20 proči nost un nākamais solis ir struktūrpiedeva - krāsa paliek ar asu virsmu kā smilšpapīram, bet spīd eņīvei
petersonsphoto... ... pats arī atbildi- un tikpat kā nedrīkst pieskarties Kāda būs tā siena, kad tai pieskarsies apstrādāta ar grimmu modele Dod nu citu variantu, lai iegūtu labu absorbāciju.