Šādu reklāmu dzirdu pa visiem masu saziņas līdzekļiem katru dienu. Tomēr visi, kam vaicāju (izņemot celtniekus un nekustamo īpašumu cenu kruķīšanas speciālistus) par to neko nezin...
Isteniba , nafix kernat studiju. Kad vaig ūdeni tad daram pavisam vienkarsji no brusēm 15x15 saliek rāmi stūros sarauj ar skrūvēm RĀMI tik cik lielu vaig udens laukumu ieklāj vinjā melno lauksaimniecības latexsa plēvi divās trijās kartās parasti tac nevaig modeli lidz kakalam udeni bet mxsimali 5-10cm udens un tumsju fonu Ja veig "Dziļāk" tad atstiepjam parastu bērnu rotalju baseinu tādu ~3m diamatrā piepūšamu un ieklājam tajā melno plēvi tad beibi var ielikt tik lai dupsja vaidzinji laukā vai "Bumbas uzpeld" , tasīt priekštam speciālu studiju tas nu būtu par traku , bet ja Portretam vaig nju ka stev var liext
A jā jau par bildi kas TITULĀ tad tādas es parasti tasu duškabīnēs ja ir paliela vanas istaba vai iestiepj studiju kaitkādā pirtī vai dušās telpā un bliez cik vēlies un laisties cik tīk. TIKAI jauzmnās lai šļakatas netiek uz LAMPĀM esmu vismaz vienu blici šitā uzspridzinājis.
Lunis:Isteniba , nafix kernat studiju. Kad vaig ūdeni tad daram pavisam vienkarsji no brusēm 15x15 saliek rāmi stūros sarauj ar skrūvēm RĀMI tik cik lielu vaig udens laukumu ieklāj vinjā melno lauksaimniecības latexsa plēvi divās trijās kartās parasti tac nevaig modeli lidz kakalam udeni bet mxsimali 5-10cm udens un tumsju fonu Ja veig "Dziļāk" tad atstiepjam parastu bērnu rotalju baseinu tādu ~3m diamatrā piepūšamu un ieklājam tajā melno plēvi tad beibi var ielikt tik lai dupsja vaidzinji laukā vai "Bumbas uzpeld" , tasīt priekštam speciālu studiju tas nu būtu par traku , bet ja Portretam vaig nju ka stev var liext
A jā jau par bildi kas TITULĀ tad tādas es parasti tasu duškabīnēs ja ir paliela vanas istaba vai iestiepj studiju kaitkādā pirtī vai dušās telpā un bliez cik vēlies un laisties cik tīk. TIKAI jauzmnās lai šļakatas netiek uz LAMPĀM esmu vismaz vienu blici šitā uzspridzinājis.
Portreti : Kā parasti NEKUR bet noteikt intresantāka gaisma nekā Titula bildē Nr.2 bet dziļums parasti tāds pats cik nu var pielet 10-12cm dziļumā Istenībā parasti lielākā problēma ir UDENS aizvākšana pēc sjomkas tur sanāk ~2m2 ūdens Uz fona parasti lej ar sacaurumotu ~3m garu cauruli ko pieskočo stikla aukšmalā ar santehnisko skoču un tecēšanai izmanto stiklu ko klāj uz foniem. Udeni dzen nelielu laistāmo sūkni kas ūdeni ņem no tā paša tilpuma kur modelis tā nekas neiet pāri bildē kaut stundu divas Vēl problēma ka udens diegan jauzsilda lidz ~30 grādiem jo plūstot tas labi dzesējās bet nedrikst arī parāk siltu tad stikli svist ciet , vaig labu ventilāciju lai stikli nesvīst un labi jau uz modeli puš siltais pūtējs Vaig tik vienreiz pamēģināt un tālāk tas vairs nav sarezģiti tavā pagrabā to var uzlikt stundas laikā , vēl fīčam ka vienreiz izsspiedām ar to stiklu ciķi plēvē tad gan bija lokāli plūdi uz pāris spaiņiem , taga zem stikla stūriem paliekam paralonu un pielīmējam ar melno skoču , telpai apsalītu tumšai jābūt un statīviem melniem
Protams, ka būtu interese. Ja vajag asistentu, lai kādu aplaistītu, tad tik pasauc, es jau tepat netālu vien esmu. Vispār Tev baigi labā domas par to slapjo studijas procesu. Tā kā Tev lampas iekārtas griestos, tad modelēm īpaši satraukties nevajadzētu. Bet pārāk šļakstīties gan nevajadzētu. Vispār derētu kādreiz pašam to realizēt, pēc tam izlieto ūdeni var izmantot dārza laistīšanai. Ja attaisa garāžas durvis un iebrauc ar mašīnu, tad vēl varbūt vējstikla mazgāšanas process studijā.
Maris:jābūt baisai ventilācijai vai visam aukstam - es iegāzu 200l melnā plēvē un vājprātā telpa piesvīda bez īpašas šļakstīšanās
tad jaf visas baseinu telpas pilētu
Lai baseinu telpas nepilētu, viņas parasti aprīko ar speciālu gaisa žāvētāju. Vizuāli izskatās kā kondicionieris, un skaņa arī līdzīga, tikai ar to starpību, ka no šitā verķa aiziet truba uz kanalizāciju.