forum.gif
Aktuāls jautājums- lūgums izlasīt visiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aktuāls jautājums- lūgums izlasīt visiem!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.09 14:54 labots
 citēt
Ir doma par Aqua studijas ierīkošanu- epoksīda grīda, sienas, izolētas lampas- nolej uz grīdas ūdeni, mētājies ar jēlām olām, guašām...pofig!

Būtu interese?
Publicēts: 10.02.09 14:55
 citēt
runaa, ka valstii esot kriize ;)
Publicēts: 10.02.09 14:59
 citēt
un kā Tu domā izolēt tās lampas?
Publicēts: 10.02.09 15:00
 citēt
rixweber:runaa, ka valstii esot kriize ;)

Šādu reklāmu dzirdu pa visiem masu saziņas līdzekļiem katru dienu. Tomēr visi, kam vaicāju (izņemot celtniekus un nekustamo īpašumu cenu kruķīšanas speciālistus) par to neko nezin...

Pie manis kā fočēja, tā fočē...
Publicēts: 10.02.09 15:00
 citēt
alvils:un kā Tu domā izolēt tās lampas?

Ak dies, nu ar viņām taču nav JĀNIRST!!! :)
Publicēts: 10.02.09 15:02
 citēt
hmmmm, arvien saistošāk ! No tādas fīčas nespētu atteikties. Pat par spīti enģeļspārnu iztrūkumam inventārā :D
Publicēts: 10.02.09 15:03
 citēt
izlasiiju. atbildeet nevaru. :face-crying:
Publicēts: 10.02.09 15:50 labots
 citēt
tāds iepaids, ja pateikšu , ka vajag un ka doma forša, obligāti būs jāīrē studija tikai pie Tevis ... :)
Publicēts: 10.02.09 16:00
 citēt
nuuu, veciit, ja ieliek shitaadu bildi, ta jau skairdrs, ka visi teiks - VAJAG!!!! :face-grin:
Publicēts: 10.02.09 16:03
 citēt
Un kā vēl interese! :face-smile:
Publicēts: 10.02.09 16:11 labots
 citēt
Portreti:

... visi, kam vaicāju (izņemot celtniekus un nekustamo īpašumu cenu kruķīšanas speciālistus) par to neko nezin...

grāmatniekiem jautāji?
NilsS:No tādas fīčas nespētu atteikties. Pat par spīti enģeļspārnu iztrūkumam
varbūt to var kompensēt nāriņasti un nāriņspuras. bet nu cāļu sildāmās lampas arī vaig, a to modeles nosals zilas.
Publicēts: 10.02.09 16:12 labots
 citēt
Isteniba , nafix kernat studiju. Kad vaig ūdeni tad daram pavisam vienkarsji no brusēm 15x15 saliek rāmi stūros sarauj ar skrūvēm RĀMI tik cik lielu vaig udens laukumu ieklāj vinjā melno lauksaimniecības latexsa plēvi divās trijās kartās parasti tac nevaig modeli lidz kakalam udeni bet mxsimali 5-10cm udens un tumsju fonu:):) Ja veig "Dziļāk" tad atstiepjam parastu bērnu rotalju baseinu tādu ~3m diamatrā piepūšamu un ieklājam tajā melno plēvi tad beibi var ielikt tik lai dupsja vaidzinji laukā vai "Bumbas uzpeld" , tasīt priekštam speciālu studiju tas nu būtu par traku , bet ja Portretam vaig nju ka stev var liext:):)

A jā jau par bildi kas TITULĀ tad tādas es parasti tasu duškabīnēs ja ir paliela vanas istaba vai iestiepj studiju kaitkādā pirtī vai dušās telpā un bliez cik vēlies un laisties cik tīk. TIKAI jauzmnās lai šļakatas netiek uz LAMPĀM esmu vismaz vienu blici šitā uzspridzinājis.
Publicēts: 10.02.09 16:14 labots
 citēt
un visādi jā, bet vot kad ar ēdienu šmorgājās, tas gan man netīk.
Publicēts: 10.02.09 16:22
 citēt
haralds:un visādi jā, bet vot kad ar ēdienu šmorgājās, tas gan man netīk.

ar pienu arī nedrīxt laistīties? :)
Publicēts: 10.02.09 16:23
 citēt
Lunis:Isteniba , nafix kernat studiju. Kad vaig ūdeni tad daram pavisam vienkarsji no brusēm 15x15 saliek rāmi stūros sarauj ar skrūvēm RĀMI tik cik lielu vaig udens laukumu ieklāj vinjā melno lauksaimniecības latexsa plēvi divās trijās kartās parasti tac nevaig modeli lidz kakalam udeni bet mxsimali 5-10cm udens un tumsju fonu:):) Ja veig "Dziļāk" tad atstiepjam parastu bērnu rotalju baseinu tādu ~3m diamatrā piepūšamu un ieklājam tajā melno plēvi tad beibi var ielikt tik lai dupsja vaidzinji laukā vai "Bumbas uzpeld" , tasīt priekštam speciālu studiju tas nu būtu par traku , bet ja Portretam vaig nju ka stev var liext:):)

A jā jau par bildi kas TITULĀ tad tādas es parasti tasu duškabīnēs ja ir paliela vanas istaba vai iestiepj studiju kaitkādā pirtī vai dušās telpā un bliez cik vēlies un laisties cik tīk. TIKAI jauzmnās lai šļakatas netiek uz LAMPĀM esmu vismaz vienu blici šitā uzspridzinājis.

Kur var apskatīt, kas jums no tā sanāk?
Publicēts: 10.02.09 16:29 labots
 citēt
alvils:ar pienu arī nedrīxt laistīties? :)
paslapināt modeli OK, bet biezā kārtā man nepatiktu. cita lieta, ja zemnieki šā kā tā lej grāvī.
Publicēts: 10.02.09 16:39
 citēt
Portreti:Ir doma par Aqua studijas ierīkošanu- epoksīda grīda, sienas, izolētas lampas- nolej uz grīdas ūdeni, mētājies ar jēlām olām, guašām...pofig!

Kā tu esi ieplānojis studijā dabūt ūdeni(ierobežot) un pēc tam arī to savākt? :face-grin:
Publicēts: 10.02.09 17:01 labots
 citēt
Portreti : Kā parasti NEKUR bet noteikt intresantāka gaisma nekā Titula bildē Nr.2 bet dziļums parasti tāds pats cik nu var pielet 10-12cm dziļumā :):) Istenībā parasti lielākā problēma ir UDENS aizvākšana pēc sjomkas tur sanāk ~2m2 ūdens:) Uz fona parasti lej ar sacaurumotu ~3m garu cauruli ko pieskočo stikla aukšmalā ar santehnisko skoču un tecēšanai izmanto stiklu ko klāj uz foniem. Udeni dzen nelielu laistāmo sūkni kas ūdeni ņem no tā paša tilpuma kur modelis tā nekas neiet pāri bildē kaut stundu divas:):) Vēl problēma ka udens diegan jauzsilda lidz ~30 grādiem jo plūstot tas labi dzesējās bet nedrikst arī parāk siltu tad stikli svist ciet , vaig labu ventilāciju lai stikli nesvīst un labi jau uz modeli puš siltais pūtējs :):) Vaig tik vienreiz pamēģināt un tālāk tas vairs nav sarezģiti tavā pagrabā to var uzlikt stundas laikā , vēl fīčam ka vienreiz izsspiedām ar to stiklu ciķi plēvē tad gan bija lokāli plūdi uz pāris spaiņiem , taga zem stikla stūriem paliekam paralonu un pielīmējam ar melno skoču , telpai apsalītu tumšai jābūt un statīviem melniem:):)
Publicēts: 10.02.09 17:18
 citēt
ChrisTaps:
Portreti:Ir doma par Aqua studijas ierīkošanu- epoksīda grīda, sienas, izolētas lampas- nolej uz grīdas ūdeni, mētājies ar jēlām olām, guašām...pofig!

Kā tu esi ieplānojis studijā dabūt ūdeni(ierobežot) un pēc tam arī to savākt? :face-grin:

Publicēts: 10.02.09 17:33
 citēt
kokete:A kur var apskatiit taas bildes ko tie fotograafu bari pie tevis fochee? Te var?

var gan. Kaudzēm
Publicēts: 10.02.09 18:06
 citēt
+++ Lunis, es šitādu joku jau biju kkur dzirdējis un pat funktieris pašam izprovēt....
Publicēts: 10.02.09 19:01
 citēt
Lutums:+++ Lunis, es šitādu joku jau biju kkur dzirdējis un pat funktieris pašam izprovēt....

Baigais kārums! :face-monkey:
Publicēts: 10.02.09 20:13
 citēt
kokete:A kur var apskatiit taas bildes ko tie fotograafu bari pie tevis fochee? Te var?

Klau, pps, ng, tu taču zini, ka var! ;)
Publicēts: 10.02.09 20:44
 citēt
Protams, ka būtu interese. Ja vajag asistentu, lai kādu aplaistītu, tad tik pasauc, es jau tepat netālu vien esmu. ;)
Vispār Tev baigi labā domas par to slapjo studijas procesu. Tā kā Tev lampas iekārtas griestos, tad modelēm īpaši satraukties nevajadzētu. Bet pārāk šļakstīties gan nevajadzētu. Vispār derētu kādreiz pašam to realizēt, pēc tam izlieto ūdeni var izmantot dārza laistīšanai. :) Ja attaisa garāžas durvis un iebrauc ar mašīnu, tad vēl varbūt vējstikla mazgāšanas process studijā. ;)
Publicēts: 10.02.09 23:00
 citēt
karstos zaķus atradi! :face-glasses:
Publicēts: 10.02.09 23:00
 citēt
karstos zaķus atradi! :face-glasses:
Publicēts: 10.02.09 23:03
 citēt
Tik karstus, ka jāatvēsina ar auksta ūdens šļakām! :D
Publicēts: 10.02.09 23:09
 citēt

Būtu interese?
Ar granātu arī??? U būtu pa īsto...
Publicēts: 11.02.09 11:11
 citēt
jābūt baisai ventilācijai vai visam aukstam - es iegāzu 200l melnā plēvē un vājprātā telpa piesvīda bez īpašas šļakstīšanās
Publicēts: 11.02.09 21:45
 citēt
Maris:jābūt baisai ventilācijai vai visam aukstam - es iegāzu 200l melnā plēvē un vājprātā telpa piesvīda bez īpašas šļakstīšanās

Aukstā ziemā varbūt nav labākais variants, bet siltākā laikā parauj garāžas vārtus vaļā un dažās minūtēs viss ir izvēdināts. :)
Publicēts: 20.02.09 23:30
 citēt

ūdens naf dārgs.
Tici-(nelasīju debates)
piekrišana būs ohujennaja (šī vārda viscēlākajā nozīmē)
Pierakstos rindā :)
Publicēts: 20.02.09 23:34
 citēt
Maris:jābūt baisai ventilācijai vai visam aukstam - es iegāzu 200l melnā plēvē un vājprātā telpa piesvīda bez īpašas šļakstīšanās

tad jaf visas baseinu telpas pilētu :)
Publicēts: 21.02.09 00:22
 citēt
tajā pēdejā bildē meitenei roka patizla izskatās... tas tā... ja kas ;)
Publicēts: 21.02.09 11:46
 citēt
forshi!
Publicēts: 21.02.09 13:27
 citēt
Haiduks:

tad jaf visas baseinu telpas pilētu :)

Lai baseinu telpas nepilētu, viņas parasti aprīko ar speciālu gaisa žāvētāju.
Vizuāli izskatās kā kondicionieris, un skaņa arī līdzīga, tikai ar to starpību, ka no šitā verķa aiziet truba uz kanalizāciju.
Publicēts: 09.03.09 03:01
 citēt
Kamēr dažam tikai doma.... pie manis jau tapa :) Aqua studija ;) un bez nekādām epoxīda grīdām un sienām - Izmaksas... apaļi 15mit Ls
Publicēts: 09.03.09 11:05
 citēt
kruti, kruti! A cik cm ūdens iet MAX iekšā?
Publicēts: 09.03.09 12:12
 citēt
Bortu augstums 4 cm, baseina platums 2,4x2,10
Publicēts: 09.03.09 12:48 labots
 citēt
Riebjas-kas ir ar sho teemu, ka jaabiida uz saaniem logs???
Publicēts: 09.03.09 12:58
 citēt
gatisgatis:Riebjas-kas ir ar sho teemu, ka jaabiida uz saaniem logs???

tas ir tādēļ, ka mēs nemākam samazināt bildes - nu tas ir tie, kas postē... :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas