forum.gif
Šaize, ceru ka kāds izpalīdzēs...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Šaize, ceru ka kāds izpalīdzēs...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.09 16:57
 citēt
Nu jā šodien fočēju un beigās sūdi sanāca... Reāli sūdīgi tagad jūtos, netīšām sasitu savu Canon KIT objektīvu(biš vecāko 18-55mm EF-S), zinu nav nekas dārgs, bet negribu tagad kautkā maksāt tos 55+ LS lai norpitku jaunu, tapēc vēršos pie jums, kam šis mazais objektīvs varbūt vel maisās pa kājām, jo ir labāki objektīvi šajā galā. Patīk man pašam ar to tālāko galu ņemties, bet šis mazais arī man noderētu.

Vēlētos zināt vai kādam gadījumā nav velme tomēr tikt vaļā no sava KIT objektīva par prātīgu cenu :)

Vi arī jūs spējat piedāvāt ko līdzīgu šim objektīvam...
Publicēts: 10.02.09 16:59
 citēt
a kaa var sasist objektiivu?
Publicēts: 10.02.09 17:02
 citēt
Nu lieta bija tāda, ka fočēju, nomainīju objektīvu un ejot tālāk likās, ka objektīvs ir pietiekami dziļi somā, bet tad bišku strujāka kustība un vnk sūds sanāca, pats brīnos, ka tā notika vienmēr esmu piesardzīgs pret savu fočuku, nu bet tas nav tik svarīgi...
Publicēts: 10.02.09 17:16
 citēt
paskaties tajā pašā ss.lv
Publicēts: 10.02.09 17:18
 citēt
kam negadās...
es savu manuālo 1.8/50mm atstāju arumos...
Publicēts: 10.02.09 17:57
 citēt
man ir. ja interesē, dabūt varētu nākošnedēļ Olainē. sīkāk uz Niku
Publicēts: 10.02.09 18:02
 citēt
Tek ss.lv viņi regulāri parādās cena no 25-40Ls atkarībā no svaiguma un modeļa:):)
Publicēts: 10.02.09 21:41
 citēt
briedis:kam negadās...
es savu manuālo 1.8/50mm atstāju arumos...

es to pašu izdarīju ar manuālo 2.8/50mm - pakāsu labības laukā :D
Publicēts: 10.02.09 21:57
 citēt
Barney:Nu lieta bija tāda, ka fočēju, nomainīju objektīvu un ejot tālāk likās, ka objektīvs ir pietiekami dziļi somā, bet tad bišku strujāka kustība un vnk sūds sanāca, pats brīnos, ka tā notika vienmēr esmu piesardzīgs pret savu fočuku, nu bet tas nav tik svarīgi...

man arii vienreiz no kaada 50cm augstuma uz betona nokrita divi objektiivi. paveicaas un viss straadaa
Publicēts: 10.02.09 23:57
 citēt
paldies par atsaucību, bet es jau saņēmu vienu :)

Lai veicās visiem un lai jums nekad nekrīt zemē objektīvi ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):