Nu jā šodien fočēju un beigās sūdi sanāca... Reāli sūdīgi tagad jūtos, netīšām sasitu savu Canon KIT objektīvu(biš vecāko 18-55mm EF-S), zinu nav nekas dārgs, bet negribu tagad kautkā maksāt tos 55+ LS lai norpitku jaunu, tapēc vēršos pie jums, kam šis mazais objektīvs varbūt vel maisās pa kājām, jo ir labāki objektīvi šajā galā. Patīk man pašam ar to tālāko galu ņemties, bet šis mazais arī man noderētu.
Vēlētos zināt vai kādam gadījumā nav velme tomēr tikt vaļā no sava KIT objektīva par prātīgu cenu
Vi arī jūs spējat piedāvāt ko līdzīgu šim objektīvam...
Nu lieta bija tāda, ka fočēju, nomainīju objektīvu un ejot tālāk likās, ka objektīvs ir pietiekami dziļi somā, bet tad bišku strujāka kustība un vnk sūds sanāca, pats brīnos, ka tā notika vienmēr esmu piesardzīgs pret savu fočuku, nu bet tas nav tik svarīgi...
Barney:Nu lieta bija tāda, ka fočēju, nomainīju objektīvu un ejot tālāk likās, ka objektīvs ir pietiekami dziļi somā, bet tad bišku strujāka kustība un vnk sūds sanāca, pats brīnos, ka tā notika vienmēr esmu piesardzīgs pret savu fočuku, nu bet tas nav tik svarīgi...
man arii vienreiz no kaada 50cm augstuma uz betona nokrita divi objektiivi. paveicaas un viss straadaa