steevee a pacietību , draudziņš "Diletants" nemitīgi skanē netu uz savu "Klikonu" kurš ko par šo "Sliktu teicis" ķerts uz "Nelabvēļiem un aprunātājiem" . Taka tik pagaidi tiko šā skripts sakers tavu "Kompromatu" ta vins buss klat pats ar tekstu ,Draugi atsutija tiri piri
daudzkur raksta, ka Dainim esot tāda dīvainība, ka viņš netā piedāvājot meitenītēm bildēties - nokačā kādā bulgāru netā sev profailbildi un pačivini tīklā par fotosesijām - tad redzēsi kurš ir kurš - mok tās visas tik pļāpas
Da nomierinies , kops vinam pieskirts oficials tituls Foto jomas "Diletants" visji kam nav slinkums par šo ņjirgājās. Lieciet labāk puiku mierā lai tulko savus texstinjus , tas vinjam labi sanak
briedis : Ja pareizi , viņš ir vienkrš maza uzņemuma PR specss , kam ar Foto nekāda sakara . Taka varat nespringt vienkarsji puikam patīk vakt visadas neta atrodamas infas un ipasji nerubot saturu visu pēc kartas uzdot par savam ,sjis tas ir lot intresants sjis tas pilnīga tufta , nekas vairak Nav verts pat springt , es ar ilgi ar sjo plesos kamer vecji mani "Parliecinaja" ka uz Diletantiem nav jaspringsts vini vienkarsji jasauc istaja varda
Annirs : Tur tu kļūdies , sjis regulāri citējot kurš ko Blogā par šo "Slikti teica" , taka paranoja šim konkrētā drīz gan jau varēs izdot grāmatu ar apkopojumu "Sliktie vārdi par nabadzinju"
Lunis:briedis : Ja pareizi , viņš ir vienkrš maza uzņemuma PR specss , kam ar Foto nekāda sakara . Taka varat nespringt vienkarsji puikam patīk vakt visadas neta atrodamas infas un ipasji nerubot saturu visu pēc kartas uzdot par savam ,sjis tas ir lot intresants sjis tas pilnīga tufta , nekas vairak Nav verts pat springt , es ar ilgi ar sjo plesos kamer vecji mani "Parliecinaja" ka uz Diletantiem nav jaspringsts vini vienkarsji jasauc istaja varda
ja jau nav jāiesprigst, tad kādēļ visi tavi neskaitāmie palagi par Dreef ? Redzama pretruna. Starp citu, mani atbilde diez kā neinteresē, tāpat kā šī tēma. Tikai apnicis ka katrreiz atskanot vārdam Dreef, aktivizējās kaut kādi neironi Luņa smadzenēs, izraisot nekavējošu verbālgaru reakciju
Lunis:briedis : Ja pareizi , viņš ir vienkrš maza uzņemuma PR specss , kam ar Foto nekāda sakara . Taka varat nespringt vienkarsji puikam patīk vakt visadas neta atrodamas infas un ipasji nerubot saturu visu pēc kartas uzdot par savam ,sjis tas ir lot intresants sjis tas pilnīga tufta , nekas vairak Nav verts pat springt , es ar ilgi ar sjo plesos kamer vecji mani "Parliecinaja" ka uz Diletantiem nav jaspringsts vini vienkarsji jasauc istaja varda
ja jau nav jāiesprigst, tad kādēļ visi tavi neskaitāmie palagi par Dreef ? Redzama pretruna. Starp citu, mani atbilde diez kā neinteresē, tāpat kā šī tēma. Tikai apnicis ka katrreiz atskanot vārdam Dreef, aktivizējās kaut kādi neironi Luņa smadzenēs, izraisot nekavējošu verbālgaru reakciju
Tie nav neironi - tautas valodaa tas saucas sarkanas lupatas vicinaashana veersim gar aciim - sorii, bet taa no malas tieshaam izskataas
NilsS : A tas bija PIRMS , kopš kautkāda septembra kad kolēģi man kārtējo reiz "Nozvērināja" šo neaiztikt lai nesmirdot , nebiju licies par šo ne zinis. Kamēr Janvārēi man paziņoja ka dažam labam esot nolemts un piešķirts tituls kā foto jomas "Diletants" tur par uzbraucieniem ar tuftu par profiem konkrēti Reini Traidasu dzeku kurš šancējis gan AFI gan F64 un drīz beidz kruto kīno skolu Austrālijā , vēl šis kautko bij riktīgi pasmirdējis par vecmeistariem saistībā ar Arhitektūras foto tad atkārtotajām likstām ar modeļiem ,tad garās vaimanas par Foto.lv un Jomlu utt. kur izrādās apakšā esot aizdomas par info zagšanu , tad tikai vienam atturoties par "Nopelniem" esoot nolemts viņam pieškirt oficiālu foto jomas titulu "Diletants" kopš tā laika es tik uzjautrinos neko vairāk
alvils : Redz tāpat kā daudzas jomās ir "Jomas autoritātes" cilvēki kurus nekas oficiāls nevieno bet kuru labvēlība vai nelabvēlība nosaka tavas iespejas un limeni konkretaja sfēra , autoritativi vecmeistari un nopietnākie jomas komerc speletaji. Cilvēki kuri savu autoritāti kolegju acis iegust ar darbiem un sasniegumiem. Ar kadu no vinjiem parasti vienmer konsultejas gan konkursu gan lielo pasutijumu veiceji gan isstazju kuratori gan mediji. Ja ieverojat biezji zurijas un atlases atkartojas vieni un tie pasji feisi . Nu luk ja vinji tev uzliek "Krustu" tad skaiti ka joma tev ir slegta vai vismaz loti apgrutinata darbība. Bet pats galvenais vinju viedoklis ir butisks no "Reputacijas" viedokla. Ar tevi neviens nespelesies ja tev bus nelaba slava darba ar modeljiem ,attiecibas ar kolegjiem problemas ar etiku biznessa. No turienes nak visi tituli tipa "Lielmeistars , Vecmeistars , Maklsinieks un Diletants " Nu piemēram satieku vienu sjis man saka "Zavadski baig kruts dzeks" es saku ja baig laps , pec brizja satieku vel paris sjie ar saka Zavadkis ot tas baig spici laizj MEISTARS!! Man jau viss skaidrss , kātad pēc kāda laika liels jomas pasakums kur satuse kads bars ar LIELAJIEM un protams ka teksts ir sekojosj "Kas mums no jaunajiem tik ir Zavadskis MEISTRS! Turpat klāt ir vel viens kurs saka Ja VARU PALIECINAT pasrocigi vinjam pieskjiru MESTARA DIPLOMU!. I vhiss kolegji un jomas speletaji zin ka Zavadskis MEISTARS pie kuru drosji var ieteikt klientiem un labi atsaukties NEPIEKĀSIS Tapatas ar citiem TAS GAN IR CŪKA!! I viss ja Cūka tad cūka. Tiesji tapat ari ar "Diletantu" labie darbi vsiiem zinami , nemitigas cakaresjanas pa WEBiem siesjanas klat skukjiem draugos , problemas ar modelem ar zinamas , pieredzejusju kolegju apsjaubisjana klientiem ar zinama kas atliek tatad "DILETANTS"
Lunis:Cūka tad cūka. Tiesji tapat ari ar "Diletantu" labie darbi vsiiem zinami , nemitigas cakaresjanas pa WEBiem siesjanas klat skukjiem draugos , problemas ar modelem ar zinamas , pieredzejusju kolegju apsjaubisjana klientiem ar zinama kas atliek tatad "DILETANTS"
Tad jau tai vecmeistaru skatuvē Dreefs gana populārs (kaut vai kā diletants). Diez vai par kuru katru, kas paņēmis kameru rokās (piem., tā kā es), visi uzreiz runā, apspriežās un izlemj, kurā kategorijā kabināms: cūkas, meistara vai diletanta.
Nu nez, vai īsti diletants, bet kautkāda zināma "vajāšanas mānija" Dainim ir. Tāpat , kā dažos textos viņa oponentam Lunim- virtuāla lieluma mānija...))
alvils : Nju jā panācis savu neapšaubāmi , arī negativa popularitāte ir popularitāte Dreef tieksmēs izcelties par katru cenu tas noteikti ir sasniegumss
Luni, pievērs uzmanību piebildei- "virtuāli". Dzīvajā- super džeks, bet ja palasa daudzo forumu textus- viens no vaļiem, uz kuriem tā fotopasaulīte turas...)) Nu bet nekā "Nothing Special& Personal" - tikai tāda maza "adatiņa"...))
Friidis, nepiekritīšu. Adatiņa?! Lunis tā īsti spama crew nepiederās (vietu aizņēmuši Maris, NegatIvs, alvils, Annirs, Portreti un vēl daži līdzīgi spameri, laiku pa laikam jau arī Friidis). Lunis ienāk te tikai laiku pa laikam, un teksti, ko viņš iepostē, ir visnotaļ saturīgi un "pa tēmu".
Nu jā, Lunim, manuprāt, tieši tapāt kā Dainim, kaut kas ar to virtuālo identitāti nav īsti čiki...patiesībā plātīzeri ir abi. Un ja Dainim vēl ir bildes, ko parādīt, tad no Luņa atceros tikai to kaķi Vecrīgā...pārējais #@$%#^$ [CENZĒTS]
Bet jā, dzīvē, cik abus zinu, nekāda vaina, tīri sakarīgi.