forum.gif
Par Dreefu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Par Dreefu...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.09 22:30
 citēt
Lunis:steevee :Da pacietību , draudziņš "Diletants" nemitīgi skanē netu uz savu "Klikonu" kurš ko par šo "Sliktu teicis" ķerts uz "Nelabvēļiem un aprunātājiem" . Taka tik pagaidi tiko šā skripts sakers tavu "Kompromatu" ta vins buss klat pats ar tekstu ,Draugi atsutija tiri piri :):)

Vienā ziņā gan Lunim var piekrist...
Publicēts: 12.02.09 22:48
 citēt
ksiishanaas - kasiishanaas peec,
taisnoshanaas - taisnoshanaas peec.

shjodien mazaa piektdiena, mozj labaak iedzers, a? :face-devil-grin:
Publicēts: 12.02.09 22:59
 citēt
jau iedzer tik žēl ka rīt jāstrādā :face-grin:
Publicēts: 12.02.09 23:00
 citēt
Dreef > LatFoto - Aizliegta jebkura materiāla izmantošana bez autora rakstiskas atļaujas/Use of any material without written permission strongly forbidden
Nez kā tu vari aizliegt kādam pārpublicēt šo rakstu ja pats esi viņu zadzis latfoto.lv... :)
www.google.lv...
Ar šādiem piemēriem rodas aizdomas arī par visiem pārējiem rakstiem - Neliec citiem darīt lietas kuras pats neievēro!
.
Bet pati lapa ir tīri lietojama, neskatoties uz augstākminētām pretrunām ;)
Publicēts: 12.02.09 23:21
 citēt
Dreef:Par diletantismu arī rēka nāk, jo Lunis uztaisījis ar čomiem ReFoto asociāciju (tādiem pašiem diletantiem, kas sevi pat par fotogrāfiem neuzskata ;-)) un džeki savācas, lai aliņu kopā padzertu un aprunātu fotogrāfus

Tulko, netulko atkal info nepareiza :))))) Prasīt no kurienes tāda info nav jēgas, pretī bus smaidiņš.
Publicēts: 13.02.09 00:49
 citēt
STV- Tavs texts pilnīgi atbilst profilbildes imdžam...:)))
P.S. Man gan šķiet, ka tādi teksti ir dziļi privāti.
Publicēts: 13.02.09 12:37
 citēt
steevee:Dreef beidz murgot!
Tu esi pedejais mizejs, un var runat cik velies, bet pasaule ir apala, bet pa puyrnu var atrauk kura katra sturi! :face-grin:

Un ja velies te diskutet, tad turpini!
Bet es ka dzeks dzekam tev piedavaju aizvert savu pagaidam veselo muti, un ja esi tik varens ka var ko tadu stastit tad nem to modeli kura it ka mazgadiga, un tikamies, un tad viss bus salikt pa plauktiem un beidzot tev bus atvertas acis ka tev ka klaunu izsmeja un tu uzkereis un auro pa visu pasauli, ka ari dabusi no manim pa purnu, lai neaizstavet kadu it ka modeli, kura 2 cilveku proieksa teica ka vinai 19 gadi, un ja vel tev kas nav skaidrs tad tu saja situacija neesi lidfz galam informets!
Protams ka tas tavas modeles tev stastis visu lai tikt pei bezmaksas bildem, bet ari padoma ja ir ar ko ka pasaule ir ari tie kas bus mana puse!
Un vel, ja tu esi idiots tad turpini rakstit!
A ja esi dzeks, tad esi tik laipns un atrod laiku un iespeju satikties un pateik man seja!
A kameer neesi spejigs, tad kluse, jo man pie kajas viss ko tu raksti, es tevi atradisu un tu savu saodu sanemsi!
Saprati mizejs!

Ļauj man minēt- tavs patiesais vecums varētu būt 17-22 gadi? Nu, maksimums 25, ja esi bijis armijā?

Nekā personīga, vienkārši mēģinu minēt, balstoties uz rakstības stilu...būšu pateicīgs par atbildi.

Ak jā, un vēl- man liekas, ka fočuks tev ir līdzeklis, ar kura palīdzību tu mēģini iepazīties ar meitenēm, ja?
Publicēts: 13.02.09 12:47 labots
 citēt
+Portreti... :D

Juri tuuliit vins prasiis Tavu telefona nummuru... :D
Publicēts: 13.02.09 13:33
 citēt
Luxferre:+Portreti... :D

Juri tuuliit vins prasiis Tavu telefona nummuru... :D

es, savukārt, lieku likmi uz to, ka nekāda klope nebūs :( ļaudis, kuri tiešām grib ( un var sasit purnu, tas nav gluži viens un tas pats :) ) klopēties, iet un klopējās, nevis smērē garus rakstus portālos ar šitādu izteiksmi sejā :face-monkey:
Publicēts: 13.02.09 13:40
 citēt
taada webaalaa blatoshana vien sanaak :)
Publicēts: 13.02.09 13:56
 citēt
+ NilsS
+ Portreti par vecumu :) man pat šķiet, ka varētu būt mazāk.
Publicēts: 13.02.09 14:34 labots
 citēt
es ierosinu daudz cietsirdīgāku klopi :) lai čaļi sitās ar fočikiem :) princips tāds pats kā Liledienās ar olām :) uzvarētājs savāc kasi......
Publicēts: 13.02.09 15:11
 citēt
NilsS-Dreefs vinnēs-viņam stiprāks fotoaparats
Publicēts: 13.02.09 15:26 labots
 citēt
ekoists:NilsS-Dreefs vinnēs-viņam stiprāks fotoaparats

to es kautrīgi noklusēju, lai paliek intriga :)
Turklāt vīram ar stīvo niku ir šanse sabendēt Dreef 21 mpix lielo lepnumu gana pamatīgi :face-wink:
Publicēts: 13.02.09 16:08
 citēt
Nju re x zakji ar vienju sjavienu :):) Dreefam ir ģeniālas spējas iegazt savus partnerus mēģinot izcelt savus "Dižos nopelnus" tik problēma tājā lietā ka partneriem parasti ir ko zaudēt bet Dreefam tik viena ka "Virtuāls ordenis" taču soreiz ir stipri ļaunāks variants. Kā jau teicu iekārtojos tribīnē ar popkornu lai varētu vērot FINĀLU . Atslēgas vārdi varētu būt Royalty Free un "Lieli komercprojekti" , Lidz šim bij zināmas neskaidrības KURŠ VAINĪGS taga vairs nav :):)
Publicēts: 13.02.09 16:44
 citēt
Neko jau diskusija. visi kaut ko lamājas un vcina kulakus Dreefa virzienā, bet newko konkrētu nepasaka ko šamais atkal "noziedzies" :D
Koroche sausa runa...
Publicēts: 13.02.09 16:47
 citēt
Cooper:Neko jau diskusija. visi kaut ko lamājas un vcina kulakus Dreefa virzienā, bet newko konkrētu nepasaka ko šamais atkal "noziedzies" :D
Koroche sausa runa...

A vot točna - kas ta ir noticis? Kurš kuram līgavīņu aizvilinājis :)?
Publicēts: 13.02.09 17:05
 citēt
traktors:

A vot točna - kas ta ir noticis? Kurš kuram līgavīņu aizvilinājis :)?

Cik es saprotu- kaut kādi sīkie mēģinājuši kaut kādas mazās meitenītes ar fočukiem pievilināt, bet Dainis šos nolicis par lohiem esam vai kaut kā tamlīdzīgi. Tagad virtuāli cepjas...a ko necepties, internets jau pamatā anonīma štelle, valda visautļautība- noskrāpē netā bildi un drukā ko vēlies, un jūties kā lielais! :)

Bērnudārzs, karoč...
Publicēts: 13.02.09 17:09 labots
 citēt
Dreefs savāc, to, ko citiem nedod- vot i viss bazars...

katrai vadziņai savs arājiņš.... i virtualai, i fotogrāfiskai... tikai ar diegiem nav aršana, pat 21Mpix zirgs nepavilks... un stoki arī ne... ko lai dara, ka nepilngadīgi modeļi arī grib? ;)

kādu dienu mans viens čomaks stav elkorā pie plaukta... karoč, sizets ir te:
www.fotoblog.lv...

piebilde- DD vēl izpiež no sižeta naudu... artists!

mans radagabals saka par dažiem cilvēkiem- "no sūda pat smaku māk noņemt un pārdot". tagad to sauc par PR tehnoloģijām- manipulācijām ar programētu cilvēku apziņu....
Publicēts: 13.02.09 17:40 labots
 citēt
Valentina diena tacu!
Daini, es tev visu piedodu!
Milu tevi, esi laimigs!:face-kiss:

.....tā viņi dzīvoja ilgi un laimīgi,pat nepilngadīgās Lolitas vairs netraucēja :face-angel:
es tak jutu, ka klape nebūs :( reku, pirms tam bija liela cerība redzēt ringā Luni VS titula pretendentu Dreef ( ar iesauku " MR Ļaunais" ) jau otrreiz pasākums nobirst :face-surprise:
Publicēts: 13.02.09 17:43
 citēt
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pag, pag, uz Lieldienaam viens otram atkal soliis :D
Publicēts: 13.02.09 17:45
 citēt
lkz::D:D:D:D:D:D:D:D:D
pag, pag, uz Lieldienaam viens otram atkal soliis :D

...bučas :face-kiss::face-grin:
Publicēts: 13.02.09 17:50
 citēt
Ta nepilgadiga 2 cilveku klatbutne pateica ka vvinai 19...
Da pofig cik cilveku klātbūtnē :) pasi vajadzēja prasīt - pasi... :)
Paskaties kādas čiksas 9tajā klesē mācās :) ne viens vien ir auzās iebraucis.
Publicēts: 13.02.09 18:10
 citēt
Ieviešu jaunu terminu: "i-kaislības".

:)

Bučas!:face-kiss:
Publicēts: 13.02.09 18:16
 citēt
Portreti:Ieviešu jaunu terminu: "i-kaislības".

Papildinu ar....E vaislības :)
Publicēts: 13.02.09 18:22
 citēt
petersonsphoto : Man šai ziņā ir cits ņuhs , es protu laicīgi notīties uz citiem biznesa sektoriem pirms mainās konjunktūra vai nogrohņijās iepriekšējie. Piemēram Dreef pieminēto bilžu biznessu ar visām atļaujām līgumiem utt. jau stipri sen viksmīgi apmainiju pret partnera daļām citā foto sektorā ārpus LV bij tas pirms tulīt 5 gadiem un pats ar aiztinos no LV pilnīg citā sektora , vismaz 2 gad pirms Dreef "Ietikuma draugiem" kā taga atceros kā satraukusies Dreef čomene padzirdējusi ka mēs vairs LV nedarbojamies zvanija un bij ļot vilusies ka jakontači būs ne ar manim bet ar EU monstru:):) Pagājušo pavasar jau tika nomainīts nākamais posms kurā rudenī LV sākās kritums , un atkal viss bez zaudējumiem tieši pašā cenu pīķi:):) Galvenais ir prast laikus notīties kamēr vēl stabīla peļņa , un investēt to citos kustībā esošos sektoros:):) Vienmēr esam sekojuši taktikai Klientu dati un pasūtijumi ir konfidenciāli jebkādā variantā un neviens nespēs kaitēt tavam biznesam un tas zels un plauks:):) Taka es saku SĒŽU TRIBĪNĒ ar popkornu un gaidu jautro finālu pie kura man nav nekādu nopelnu ja nu vienīgi pāris linku nosūtišanā uz šo forumu "Ieintresētām personām" :):):):)
Publicēts: 13.02.09 20:45
 citēt
"uri tuuliit vins prasiis Tavu telefona nummuru... " Luxxfferre lattviešu valloddas dubbollttoššannāass !! Paldies par ģeniālu valodas izpratni!!
Publicēts: 13.02.09 21:14
 citēt
sinliv:"uri tuuliit vins prasiis Tavu telefona nummuru... " Luxxfferre lattviešu valloddas dubbollttoššannāass !! Paldies par ģeniālu valodas izpratni!!

Tev, Vilni, tiešām citu rūpju nav,kā vaktēt blogeru tekstus ?:)
Publicēts: 13.02.09 21:18
 citēt
Mieru tikai, mieru, draugi!
Beidzo nāk arī kāda skaidrība par kopējo situāciju!
Un vērotājiem no malas rodas zināma izpratne.
Publicēts: 15.02.09 10:52
 citēt
ekoists:
Lunis:steevee :Da pacietību , draudziņš "Diletants" nemitīgi skanē netu uz savu "Klikonu" kurš ko par šo "Sliktu teicis" ķerts uz "Nelabvēļiem un aprunātājiem" . Taka tik pagaidi tiko šā skripts sakers tavu "Kompromatu" ta vins buss klat pats ar tekstu ,Draugi atsutija tiri piri :):)

Vienā ziņā gan Lunim var piekrist...

Arī esi Luņa pakalpiņš ;-)? Pirmo reizi dzirdu par tādiem skeneriem, ja nu vienīgais esmu dzirdējis kaut ko par e-mail skenerim, bet dzīvē neesmu tādus redējis. Un pasaki kā var slēgtā forumā kaut ko noskenēt? Bet ja atbalsti tekstu par tiem draugiem, tad tieši tā arī bija. Kādēļ, lai es domātu pasaciņas, kuras nav - tas nav manā stilā - lūk kā Lunis izdomā pasaciņas par lielajiem Eiropas tirgiem un kaut kādu manu pazīstamo (liekas viņš kaut ko sajaucis, jo nepazīstu nekādu meiteni no Eko kalendāriem ;-)). Personas vārdu, kas draugos atsūtīja ziņu, es nomaskēšu:
xxxxx sveiciens! 11. feb 08:49
AtbildētAtlasīt saraksti Pārvietot uz īpašajām Dzēst
sveiciens!
No: xxxx
fotoblogā viens tavu tel meklē - tikai nosaucis ir tevi ne īpaši glaimojoši ...
www.fotoblog.lv...
--------------
Bet Fjodors pats ar saviem modeļiem lai tiek galā un ja viņš domā, ka otra puse netika uzklausīta, tad viņam bija visas tiesības forumā atbildēt un visi uzklausītu otru pusi ;-)). Tā, ka neviens neko nediskriminēja. Bet ja viņš visur piesauc mani, tad loģiski es atbildu. Tad viņš lūdz (vai pareizāk sakot draud) konkrētā albuma īpašniekam, lai dzēš komentārus ;-))).
Cerams jums bija jauka Valentīndiena. Man tik jautri sen nebija gājis :face-kiss:
Publicēts: 15.02.09 11:39
 citēt
Dreef-nevienam nekalpoju,skatos no malas un priecājos.Tas jau vienalga,vai nedzirdēti skeneri vai draugi atrakstija,bet Lunim kaut kāda taisnība ir,pats tikko apstiprināji.
Publicēts: 15.02.09 12:58
 citēt
Vai tieshaam SHITais viss ir "sarunas par fotograafeeshanu"?
Izskataas peec prastas reekjinu kaartoshanas.
Zakoljebalji!
Publicēts: 15.02.09 13:42
 citēt
+ Droperidol
Publicēts: 15.02.09 14:02
 citēt
vo vo
Publicēts: 15.02.09 14:17
 citēt
vienu nesaprotu, ko var cepties dēļ modeles vecuma.
Ja fotogrāfs uzņēmās fotogrāfēt, tad viņš arī zina kāda ir atbildība.
Kāpēc jāņemas un jāpārliecina fotogrāfs, ka modelei ir vai nav 18 gadi, gan jau fotogrāfs to ir noskaidrojis pirms fotosesijas, ja viņš ir iedomājis fotogrāfēt ko tādu kas likumā ir atrunāts.

Daini, nevajag būt par pasaules glābēju. Krieviem ir teiciens - Bud pa poršče i ļudi k tebe potanutsa. Nevajag visu ko tu zini stāstiet visai pasaulei, tad dzīvot būs vienkāršāt.
Publicēts: 15.02.09 19:12 labots
 citēt
Dreef:
Bet Fjodors pats ar saviem modeļiem lai tiek galā un ja viņš domā, ka otra puse netika uzklausīta, tad viņam bija visas tiesības forumā atbildēt un visi uzklausītu otru pusi ;-))

Man atkal Fjodors vakar teica, ka tu viņu savā domubiedru grupā esi vienkārši ņēmis un nobloķējis, neļaujot izteikties...ej nu tagad saproti!? :( Un arī viņa sievas un sīkā akkauntu arī...vai kaut kā tā...

Baigie virtuālie intriganti, karoč...!:)

Publicēts: 16.02.09 00:43
 citēt
Portreti:
Dreef:
Bet Fjodors pats ar saviem modeļiem lai tiek galā un ja viņš domā, ka otra puse netika uzklausīta, tad viņam bija visas tiesības forumā atbildēt un visi uzklausītu otru pusi ;-))

Man atkal Fjodors vakar teica, ka tu viņu savā domubiedru grupā esi vienkārši ņēmis un nobloķējis, neļaujot izteikties...ej nu tagad saproti!? :( Un arī viņa sievas un sīkā akkauntu arī...vai kaut kā tā...

Baigie virtuālie intriganti, karoč...!:)

nav vienalga ?:) Tāpat tā ir ziepju opera diviem,lielākais trijiem ļaužiem...
Publicēts: 16.02.09 01:23
 citēt
Nils:
nav vienalga ?:) Tāpat tā ir ziepju opera diviem,lielākais trijiem ļaužiem...

DREETEEVEE...:)))
Publicēts: 16.02.09 10:49
 citēt
norchapersoingi, vai Tev nešķiet, ka lai kaut ko teiktu PRET kādu, kura bildes nav aplūkojamas tieši tai sakarā, ka nav aplūkojamas viņa bildes, būtu tikai korekti atrādīt SAVAS bildes? :) tava galerija pagaidām tukša...
Publicēts: 16.02.09 10:53
 citēt
tirgus tantes :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >