alvils:norchapersoingi, vai Tev nešķiet, ka lai kaut ko teiktu PRET kādu, kura bildes nav aplūkojamas tieši tai sakarā, ka nav aplūkojamas viņa bildes, būtu tikai korekti atrādīt SAVAS bildes? tava galerija pagaidām tukša...
Es gan parasti esmu ļoti skeptisks pret hameleonveidīgo radījumu ar "normund-armand" veidīgajām nika sastāvdaļām, taču godīgi jāatzīst , ka autors gluži muļķis nav- fototeorijā gudri muld un arī no bildēšanas šo to pieprot (zoo-zoo iekš ER Foto). Atklāts tikai viens jautājums- kādēļ visnotaļ sakarīgs sarunu biedrs un foto kolēģis nevarētu būt "konstants".????
alvils:norchapersoingi, vai Tev nešķiet, ka lai kaut ko teiktu PRET kādu, kura bildes nav aplūkojamas tieši tai sakarā, ka nav aplūkojamas viņa bildes, būtu tikai korekti atrādīt SAVAS bildes? tava galerija pagaidām tukša...
Es gan parasti esmu ļoti skeptisks pret hameleonveidīgo radījumu ar "normund-armand" veidīgajām nika sastāvdaļām, taču godīgi jāatzīst , ka autors gluži muļķis nav- fototeorijā gudri muld un arī no bildēšanas šo to pieprot (zoo-zoo iekš ER Foto). Atklāts tikai viens jautājums- kādēļ visnotaļ sakarīgs sarunu biedrs un foto kolēģis nevarētu būt "konstants".????
Kad runa iar Dreef NEKAD nav runa par BILDĒM , jo tur nav ko apspriest vienkrsji NAV VĒRTS apspriest filigrāni nokopetas "Stilu kopijas" Piemēram par citiem dzekiem kas prot taisit SPICU STILU Kopijas variācijas es pietiekami labi zinu ka viņi PROT arī PAŠI STRĀDĀT Piemēram atceroties to pašu FHM vāku kur bija 100% bezpersoniska STILA KOPIJA Ločmeļa izpildijumā pietiekami labi zinu ka VIŅŠ taisa ari SAVA STILA BILDES ar to pašu sieviški daudz sexsigākas un foršākas
vai
Tur jau tā fīča ka Dreef gadijumā reti kad ir runa par FOTO bet gan par "Verbalizāciju" visiespējamākās vietās un variācijās Pietam kā likums tiek izmantot superīga taktika KONKURENTS tiek izbanots un pēc tam GARI PLAŠI tiek stastīta SAVA PATIESĪBA un paustss ka TAS NEKO NESAKA PRETĪ , TĀTAD PIEKRĪT un nožēlo grēkus, bet istenībā tas jau sen izbanots un nobloķets lai nevērtu muti . Tads naturāls VECEŅU INTRIGANTU STILS Dreefm rakturīgā kompromatu krājēja manierē A par FOTO i runas nekādas runa parasti ir KURŠ KRUTĀKS skaidrss ka Dreef jo PAREJIE sen ir nobanoti un ierobežoti un uz TEKSTU PALAGOS satīti
Šī ir tieši tā pati sesija kas FHM vākam , Diānai albūmā viņa ir arī krāsainā variāntā. UN tāds FHM vāks ar 100% VĀKA KOPIJU ir tikai VIENA BILDE pārējās ir apsalūti normāls LOČMEĻA STILS
Ja jūs paskatisities Dreef viņam ir PERFEKTAS BEZPERSONISKAS plakanas bildiņas
ne miņas no autora un kautkā radoša vai individuāla SVEŠU DARBU STILA KOPIJAS
Šie darbi nāk no Kondrašina WEBa kalendāru konkursa un TEICAMI atspoguļo AUTORUS
Taka vienozīmīgi mans viedolis Dreef ir nenormāls kaškis / pūslis / intrigants un radošs impotents , ar ļoti noderīgām Ciparu galvas tieksmēm visus salidzināt aprakstit analizēt un KOPĒT praktiski 1:1 neparspējama grafomāna tulkotāja talantu
nezinu gan, moš esmu galīgi bezgaumīgs lohs, bet man Dreef bildes šķiet pat gaužām ok. Protams - ir gaumes utt, bet tehniski kvalitatīvas, sievietes ir nofočētas gana simpātiskas, kaut nu visiem kas te ņemās sanāktu tikpat jēdzīgi. Normāla amatniecīb, par kādu prasītais honorārs tiek gana labi atstrādāts. A lielā māksla lai paliek māksliniekiem. Kā Lunis, piemēram.....ar platlenķīti un tā
Lunis, man personīgi negribas studēt ko kas kā ir špikojis vai atdarinājis... Ko es redzu salīdzinot šīs divas Ločmeļa bildes ar Dreef bildēm, tad manuprāt no šīm 4 labākas ir Dreef taisītās. Tāpēc Luni, lūdzu nejauc iekšā fotogrāfu Ločmeli utt. Ja Tev ir problēmas ar Dreef nu tad risiniet viņas.... Ja vēlies salīdzināt bildes ar Dreef bildēm, tad izmanto savējās.
Nu kaut kā tā...
P.S. Ah jā no tā teksta ko rakstīji neko nesapratu. Izsakies kaidrāk lai arī tādi kā es saprot.
NilsS : BILDĒM nav pilnīgi nekādas vainas tas ir TEICAMAS BEZPERSONISKAS STILA KOPIJAS . Par to nav pilnīgi nekādu runu , neesmu manijis ka kāds būtu apšaubijis Dreef fototehniskās iemaņas es ar viņas neesmu apšāubijis pat ne vēl PANA PANA laikā kad PANASONIC ziepis TEORĒTISKI pamatoti ielika JEBKURAI SPOGULDIGI Taču otru tādu KAŠĶI kā Dreef nepazīstu , kurš būtu sakašķejies turpat vsiem kam tiek klāt un kuru tieši par KAŠĶIEM arī apbalvoja ar TITULIEM Bizness neparasa MAKSLU bet gan tehniski perfektus rezultātus un SPĒJAS sadzīvot ar KOLĒĢIEM un KLIENTIEM ot ja PIRMAJĀ nav nekādu problēmu tad OTRAJĀ ir APSALŪTS PI_zdjec visās jomās
Luxferre : A man gribās salidzināt TIEŠI ar Ločmeli jo viņu labi un sen zinu un zinu kā LABU radošu dzeku kas var DA JEBKO uztasīt PATS NO SEVIS un gribu salidzināt tieši AR VIENU MODELI , jo LOČMEĻA bildes ir INTRESANTAS kur dzeks var labi manīt mēģinājis izcelt MODEĻA individuļaās lietas un stilus bet Dreef ir VIENKARŠI "GARLAICĪGAS" A es nenodarbojos ar STILA kopijām es tieši arī taisu INDIVIDUĀLUS STILUS kas izceļ katra konkrēta cilvēka IPATNĪBAS nevis "Atbilstību standarta gaumei" Protams ka varu iepostēt pa vidu FHM vāku Ločmeļa izpildijumā lidz tam Dreef nevelk arī no STANDARTA viedokļa Ludzus šī pati meitene vienā bildē KONDRAŠINA kalendāru konkursā un FHM vāku konkursā iesniegtās bildēs .
Lunis:Luxferre : A man gribās salidzināt TIEŠI ar Ločmeli jo viņu labi un sen zinu un zinu kā LABU radošu dzeku kas var DA JEBKO uztasīt PATS NO SEVIS un gribu salidzināt tieši AR VIENU MODELI , jo LOČMEĻA bildes ir INTRESANTAS kur dzeks var labi manīt mēģinājis izcelt MODEĻA individuļaās lietas un stilus bet Dreef ir VIENKARŠI "GARLAICĪGAS" A es nenodarbojos ar STILA kopijām es tieši arī taisu INDIVIDUĀLUS STILUS kas izceļ katra konkrēta cilvēka IPATNĪBAS nevis "Atbilstību standarta gaumei" Protams ka varu iepostēt pa vidu FHM vāku Ločmeļa izpildijumā lidz tam Dreef nevelk arī no STANDARTA viedokļa
ne jau man tevi mācīt, bet - varbūt turpini tik veiksmīgi iesākto taciņu un ļauj "MR fotobizjnjesja sačakarētājam" noslīkt, tā sacīt, savā auzu laukā ? kamēr šie procesi risinās, lai kukurūza aug, mierā un klusumā.....
Ai nu lab , es vienkarši saku ka BĀĻAUŠANA NAV PAR FOTO tas pat netiek apspriests , VISS TIRGUS ir ap ARPUS FOTO BAZARU ko mūsu draugs "Diletants" izvērš varen plaši un jebkurā pieejamā vietā PRASA viņam kāds to VAI NEPRASA vienkārši PATĪK KAŠĶETIES un TROKŠŅOT lai PIEVERSTU SEV UZMANĪBU PAR KATRU CENU Labi vsjo atkal dabūšu par kaklu no onkām
Man liekas, ka LUNIS ir DRĒFA slepenais reklamētājs, JO: es arī piebiedrojos tiem, kuri saka, ka konkrētie paraugi Drēfa izpildījumā manuprāt ieliek tām konkrētajām Ločmeļa bildēm.
Piebiedrojos arī Nilam par Luņa oranžajiem plateleņķīša meistardarbiem. Iesaku tos kādreiz aplūkot uz normāla CRT vai IPS monitora, ja runājam par krāsām.
Lunis:Ai nu lab , es vienkarši saku ka BĀĻAUŠANA NAV PAR FOTO tas pat netiek apspriests , VISS TIRGUS ir ap ARPUS FOTO BAZARU ko mūsu draugs "Diletants" izvērš varen plaši un jebkurā pieejamā vietā PRASA viņam kāds to VAI NEPRASA vienkārši PATĪK KAŠĶETIES un TROKŠŅOT lai PIEVERSTU SEV UZMANĪBU PAR KATRU CENU Labi vsjo atkal dabūšu par kaklu no onkām
Manuprāt par DILETANTISMA vai MEISTARĪBAS pazīmēm FOTOGRĀFIJAS jomā var spriest pēc REZULTĀTIEM bilžu izpratnē. Nevis pēc MEGA tekstiem kaut kādā sūda čatiņā...
Portreti : A tu zini man ar patīk pakaškēties ar tādiem kas IZVĒLĀS apriori neaizsargātākus eksemplārus tur Lamerus , Modeļus utt un sak tos paklusam pēc tam jau skaļāk aplikt klientiem un faniem pīt intrigas un rakt apakšā pietam neatstājot "Attaisnošanās" iespējas , tad tos es vienkarši MOČIJU SORĶIRĀ kā medz teikt viens musu kaimiņu valsts galva Manus niķus pietiekami labi zin vairumss kolēģu un āri to ka man vienam no retajiem labas attiecības ar visiem grupējumiem un konkurējošiem kantoriem un večiem un to ka plēšos TIKAI ar KONKRĒTIEM MAITĀM kas to ir pelnijuši , konkurenti vai kautkādi "Citādi domājošie" mani nekustina jo agrāk man dēļ darba specifikas VIENKARŠI nebija konkurentu vienkarši CITIEM nebija tādu iespēju kā FOTOCENTRAM a mūsdienās dēļ tā ka NAV kopēju biznesa sektoru taka KAŠKĒJOS tik un vienīgi ar AKTĪVIEM SUŠĶIEM Kamēr AIZTIKS CITUS tikmēr baudīs manu UZMANĪBU A "Sūda čatiņš" musdienās ļoti pamatīgi ietekmē KLIENTŪRU un PR taka ja reiz VIENAM gribas IZCELTIES noliekot CITUS tad es parupējos lai KLIENTIEM @ PR būtu arī ALTERNATĪVS un CITU viedoklis nevis "Pašvērtējums" bet gan KOPSAVILKUMS
Ja par manām bildēm tad es bliežu kā man LABĀK patīk nedomājot ne par ko citu un Klienti mani izvēlās nevis dēļ cenas vai "Atbiltības paraugam" bēt tieši dēļ tā KĀ ES TAISU tā kā man patīk nevis KĀ PARAUGĀ vai CITI Man maksā par to KĀ MAN PATĪK izpasties nevis par to VAI LĪDZĪGS ŽURNĀLAM vai PLAKĀTAM Ja mani intresētu STANDARTA STILS es to darbā esmu bildējis pēdējos 8 gadus tad arī MĀJĀS bildētu nevis ar to tehniku kas mani patīk labāk bet gan 1:1 Darba tehniku kura mani neiedvesmo dēļ CENAS + SVARA man nepatīk domāt CIK PAR TO MAKSĀ bet gan CIK FORŠI PATUSĒJĀM A darbā cita lieta Plāns saraksti utt
Luņa onkul, beidz nu smīdināt tautu ar savu visvarenību! Esi Tu lāga vecis, tas skaidrs, taču netaisi sevi par klaunu!Saprotu jau, ka esi jaunībā kādreiz savu šņabuku iedzēris ar daudziem foto pasaules varenajiem un arī tagad šamējos klačojies, taču šaubos, vai esi tās fotopasaules noteicējs! Fotogrāfi parasti strādā, nevis klačojas zemākā līmeņa provinces saitos . Taču, ja ievada Tavus datus Googlee, nekas izcils tur nerādās! Kā saka Juris no tikpat pašslavenas labas- Bučas!!!..:face-monkey: Neņem ļaunā, bet besī! Sveciens Bresoņu Andrim no Kartjieru famīlijas!..
Vispār viss foto saistās tik ap meiteņu bildēšanu un tas ir pats galvenais princips.lai noteiktu cik labs fotogrāfs,jo neviens cits objekts fotogrāfijā nepasaka,cik skaisti(neskaisti)esi mani nofotogrāfējis un nav jāprasa sunim vai zirgam cik gadu.Upei un kokiem nevajag modeļa atļauju.Prāta spēlītes,kuras traucē skatīties uz lietām un saredzēt neparasto visapkārt.
Ekoist, visā pasaulē ir aktuāls vecais labais teiciens "kas tad sunim asti cels, ja ne pats"... Un, ja Mūsu čoms Lunis tiešām būtu FOTOMEISTARS, es neteiktu ne viena vārda. Bet viņš vairāk tomēr ir , kā sak- "imidžmeikers"...))
ekoists : Ot šite tev piekritīšu jo LV tādu ISTO skuķu bildētāju INTRESATU nemaz NAV kas būtu kautkas SEVIŠĶ pat bijušās PSRS kontexstā ir tadudz pietiekami INTRESANTU individuālu projektu bildētāju BET NE VAIRĀK , Toties DABAS BILDĒTĀJI mums vismaz pāris ir RIKTĪGĀ PROFU TOPĀ vismaz eiropā noteikti.
Friidis : Neesmu manijis ka tu pārāk būtu kādam braucis virsū vai visgudri nolicis visjur kur tiek klāt. Taka tev diez vai kādreiz sanāks springts par "Nelabvēļiem @ Aprunātājiem" kas spraucas laukā no visiem stūriem aplenc un vajā NABADZINJU
Luni, lūdzu neņem mani ļaunā, es neesmu tuvs fotopasaules dižgariem un netaisos tur būt! Taču manā mazajā foto lauciņā mani Ogrē neviens nespēj izkonkurēt (jebšu Tu brauksi sapujušusa ļīķus bildēt) . Es tikai kārtējo reizi atgādinu- nesmīdini tautu. Tu esi kolosāls vecis , taču neesi kolosāls fotogrāfs!
Friidis : Bet es jau nevienam nesaku ka esu BAIGAIS VECIS es saku ka DARU KO GRIBU un man par to maksā pietiekami labi un gadiem ilgi piesaista sadarbības izdevīgos komerc projektos A dažiem indivīdiem patik bāsties ka PAŠI KRUTĀKIE noliekot citus ka CITIEM viss nepareizi. Ot tād to PĀRĒJO vietā kurus bano bloķe un citādi aizver iespēju oponēt es norādu "Kruto diletantu" ĪSTO VIETU Un darīšu to tikmēr kamēr aizvērsies iemācīsies paklusē un nebāzīsies virsū ar SAVU KRUTUMU un citu nolikšanu , sēdēs klusu un mierīgi ražos savā nodabā visu ko grib tāpat kā citi
Andreass:vienu nesaprotu, ko var cepties dēļ modeles vecuma. Ja fotogrāfs uzņēmās fotogrāfēt, tad viņš arī zina kāda ir atbildība. Kāpēc jāņemas un jāpārliecina fotogrāfs, ka modelei ir vai nav 18 gadi, gan jau fotogrāfs to ir noskaidrojis pirms fotosesijas, ja viņš ir iedomājis fotogrāfēt ko tādu kas likumā ir atrunāts.
Ja tev modele lūdz palīdzību, kurai tiek draudēts un par darbu netiek atdotas bildes un tiek publicētas viņu kailfoto (par samaksu vispār neiet runa), tad tu arī no malas noskatītos? Es teiksim tā nevaru. Un īstenībā jau Fjodors pats mani piesauc un piemin, tādēļ arī viņam tiek atbildēts.
Portreti: Man atkal Fjodors vakar teica, ka tu viņu savā domubiedru grupā esi vienkārši ņēmis un nobloķējis, neļaujot izteikties...ej nu tagad saproti!? Un arī viņa sievas un sīkā akkauntu arī...vai kaut kā tā...
Jā, taisnība ir tikai daļēji - tas par to nobloķēšanu ;-). Strīdi ir citās domu biedru grupās un zem atsevišķām bildēm, tātad tur viņš mierīgi var attaisnoties pēc sirds patikas, tādēļ liela sakara ar manu domu biedru grupu nav ;-). Pēc tam tiek draudēts albuma īpašniekam, lai dzēš komentārus utt.
Lunis: Portreti : A tu zini man ar patīk pakaškēties ar tādiem kas IZVĒLĀS apriori neaizsargātākus eksemplārus tur Lamerus , Modeļus utt un sak tos paklusam pēc tam jau skaļāk aplikt klientiem un faniem pīt intrigas un rakt apakšā pietam neatstājot "Attaisnošanās" iespējas , tad tos es vienkarši MOČIJU SORĶIRĀ kā medz teikt viens musu kaimiņu valsts galva Manus niķus pietiekami labi zin vairumss kolēģu un āri to ka man vienam no retajiem labas attiecības ar visiem grupējumiem un konkurējošiem kantoriem un večiem un to ka plēšos TIKAI ar KONKRĒTIEM MAITĀM kas to ir pelnijuši , konkurenti vai kautkādi "Citādi domājošie" mani nekustina jo agrāk man dēļ darba specifikas VIENKARŠI nebija konkurentu vienkarši CITIEM nebija tādu iespēju kā FOTOCENTRAM a mūsdienās dēļ tā ka NAV kopēju biznesa sektoru taka KAŠKĒJOS tik un vienīgi ar AKTĪVIEM SUŠĶIEM
Man apnika tās pasakas lasīt. Tu vienreiz par visām reizēm neaizlaidies no diskusijas (visas ko te fotobolgā esi sataisījis un draugos no visām esi aizlaidies) un atbildi konkrēti par lietu nevis stāsti kaut kādas pasakas par mani un pasaules foto dižgariem - atbildi kaut vai par tām bumbām, ko ar savu spamu esi savēlis virsū modelēm un tagad izskatās radi problēmas arī Diānai. Tavā kontā jau ir kādi 4 sačakarēti cilvēki, kas tagad fotogrāfus par tādiem stulbeņiem uzskata kāds esi tu. Viena pat ir visai pazīstama persona Latvijā. Visu laiku vicini pirkstus par savu varēšanu par saviem lielajiem klientiem, bet diemžēl Latvijā neviens ne par ko tādu nav ne dzirdējis ne redzējis. Tusētājs gan esi liels. Pat 20 gadus atpakaļ neesi izlaidis fotogrāfu tusiņus. Tā, ka vari turpināt tusēties ar čomiem un vilkt deķīti uz savu pusi, bet ir cilvēki kas konkrēti strādā.
Lunis:Friidis : Bet es jau nevienam nesaku ka esu BAIGAIS VECIS es saku ka DARU KO GRIBU un man par to maksā pietiekami labi un gadiem ilgi piesaista sadarbības izdevīgos komerc projektos A dažiem indivīdiem patik bāsties ka PAŠI KRUTĀKIE noliekot citus ka CITIEM viss nepareizi. Ot tād to PĀRĒJO vietā kurus bano bloķe un citādi aizver iespēju oponēt es norādu "Kruto diletantu" ĪSTO VIETU Un darīšu to tikmēr kamēr aizvērsies iemācīsies paklusē un nebāzīsies virsū ar SAVU KRUTUMU un citu nolikšanu , sēdēs klusu un mierīgi ražos savā nodabā visu ko grib tāpat kā citi
Neviens klusi nesēdēs. Paskatījos esi šajā sarakstē praktiski katrs otrais un visu laiku sevi lieli, tādejādi uzsverot sava viedokļa nozīmīgumu un pareizumu. Reāls viedoklis praktiski ir tikai klientam, kas par tavu darbu maksā. Tā var pērties tikai tāds, kam neviens vairs neko nemaksā ;-).
Dreef : A man pofig tavi klienti dari ko gribi , A vot BĀZĪSIES AR TEKSTIEM gar citu klientiem un modeļiem es tikpat ražīgi aizklaidēšos par tavu tēmu Man zinie Darba laiks taga nenormēts brīvā laika daudz un cieta aldziņa kas mani visnotaļ apmierina. Taka spamot laika atliku likām. A Diāna man kaimiņiene un kadreiz Meitas čomene , māsa viņas joprojām te skraida Muteri un fāteri pazistu gadus 20 vēl no laikiem kad šie uz kuģiem braukāja un Ilva ar Sikajiem mājas sēdēja taga abi nopietni biznesa frukti, viņa meitene zin ko grib un KAS VAR ne velti UZ FHM gāja pie Ločmeļa bildēties nevis vairs pie tevis , LOČMELIS tas ir BRENDS at tu mums vienkarši KAŠĶIGS TIPS kurš prot LABI ATDARĪNĀT Ar Lameriem laibi PAMĒĢINĀT bet kad jāstrādā UZ REZULTĀTU tad izvēlās SPECUS pēc kuriem nevar iedzīvoties "Parsteigumos" ar līgumiem