Doma pirkt fochiku, izveele apstaajusies pie Panasonic DMC-FZ50EG un Fujifilm FinePix S9600(Spogulenei pikji nevaru sagrabinaat). Kaadam ir bijusi dariishana ar shiem, sho firmu aparaatiem? :?:
Doma pirkt fochiku, izveele apstaajusies pie Panasonic DMC-FZ50EG un Fujifilm FinePix S9600(Spogulenei pikji nevaru sagrabinaat). Kaadam ir bijusi dariishana ar shiem, sho firmu aparaatiem? :?:
nu deem...ja vari atrljauties S9600, tad leetaakaa gala spoguleni toch vari! Paskaties uz Olimpus E 500, vai lietotiesm Nikon D50, vai Canon 300D
Bet nu ja runaajam konkreeti par shiem taviem izveeleetajiem, tad mana balss aiziet pa Fujifim;...pats vairaak kaa pusgadu nolietoju ieprieksheejo modeli S9500 un esmu apmierinaats...vieniigaas shtelles, kas man vinjam nepatika shajaa modelii ir atrisinaatas! T.i. trokshnju liimenis un fokuseeshanas atrums!
nu deem...ja vari atrljauties S9600, tad leetaakaa gala spoguleni toch vari! Paskaties uz Olimpus E 500, vai lietotiesm Nikon D50, vai Canon 300D
Šim es piekrītu, bet ja esi nolēmis nepirkt spoguleni, tad es palieku pie Panasonic, jo Leica stikls tomēr paliek Leica stikls... Tā atšķirību tur praktiski nav...