forum.gif
Panasonic vs FujiFilm. Kursh labaaks???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Panasonic vs FujiFilm. Kursh labaaks???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.06 01:13
 citēt
Doma pirkt fochiku, izveele apstaajusies pie Panasonic DMC-FZ50EG un Fujifilm FinePix S9600(Spogulenei pikji nevaru sagrabinaat). Kaadam ir bijusi dariishana ar shiem, sho firmu aparaatiem? :?:
Publicēts: 30.11.06 09:19
 citēt
Doma pirkt fochiku, izveele apstaajusies pie Panasonic DMC-FZ50EG un Fujifilm FinePix S9600(Spogulenei pikji nevaru sagrabinaat). Kaadam ir bijusi dariishana ar shiem, sho firmu aparaatiem? :?:

nu deem...ja vari atrljauties S9600, tad leetaakaa gala spoguleni toch vari!
Paskaties uz Olimpus E 500, vai lietotiesm Nikon D50, vai Canon 300D
Publicēts: 30.11.06 09:21
 citēt
Bet nu ja runaajam konkreeti par shiem taviem izveeleetajiem, tad mana balss aiziet pa Fujifim;...pats vairaak kaa pusgadu nolietoju ieprieksheejo modeli S9500 un esmu apmierinaats...vieniigaas shtelles, kas man vinjam nepatika shajaa modelii ir atrisinaatas!
T.i. trokshnju liimenis un fokuseeshanas atrums!
Publicēts: 30.11.06 13:03
 citēt

nu deem...ja vari atrljauties S9600, tad leetaakaa gala spoguleni toch vari!
Paskaties uz Olimpus E 500, vai lietotiesm Nikon D50, vai Canon 300D

Šim es piekrītu, bet ja esi nolēmis nepirkt spoguleni, tad es palieku pie Panasonic, jo Leica stikls tomēr paliek Leica stikls... ;) Tā atšķirību tur praktiski nav...
Publicēts: 30.11.06 13:34
 citēt
Dariishana ar konkreetajiem nau bijusi, bet balsoju par panosnjiku!
Publicēts: 30.11.06 15:11
 citēt
Labāks ir tas, ar kuru tu māki labāk rīkoties :lol:

Nu bet tas ljoti var izradiities tas, kuram labaaka optika un pareizaakas labieriiciibas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):