forum.gif
"Manas bildes" kārtošana, iedalīšana kategorijās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / "Manas bildes" kārtošana, iedalīšana kategorijās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.09 09:26
 citēt
Tiem kuriem tās bildes ir vairāk par 1 lapu, domājams tā problēma ir aktuāla.

Personīgajā galerijā stāv bildes >50 gab., labākas bildes ievietotas atkarīgi no tā, kad, kur un kādā veidā bija fotografētās. Kopumā tur atrodas viss dažādāko bilžu klāsts, pār kurām pārskats neveidojas.

Idejas mērķis:
- Iespēja pašam (vēlams) izveidot mapīti (kategoriju), kurā glabāt konkrētas kategorijas bildes. Cits lietotājs uzspiežot uz manis vai kāda cita, redzēs kategorijas (mapes jeb albumus) - portreti, makro, izbraucieni, dabas skati, utt..

Piezīmes:
- Kategoriju jeb albumu nosaukumus var dod arī gatavus, bet nu tie kuri fotogrāfē tikai vienā stilā, arī gribēs iedalīt kaut kā savas bildes.

Negatīvais:
- Pastāv iespēja, ka fotoblogu var izmantot kā bezmaksas bilžu glabātuvi savām personīgajām bildēm.
Publicēts: 11.02.09 09:29
 citēt
iekš fotki.lv ir mapīšu sistēma. nepatīk. :D

bet, kas bloga galerijā ar savām bildēm ir problēma, ir tas, ka, ja bildi izņem no apskates, viņa rindā nostājas kā pirmā. tas vot nepatīk. varēja labāk nostāties beigās vai palikt tur, kur ir...
Publicēts: 11.02.09 09:36
 citēt
izlasīju. ko doma parejie?
Publicēts: 11.02.09 09:42
 citēt
talavietis:vienkāršāk ir izdzēst un nejāt prātu..:))

es tā arī daru, bet tieši tāpēc, ka nepatīk, ka noņemtās no uzskates stāv priekšā. :)
Publicēts: 11.02.09 10:50
 citēt
alvils:iekš fotki.lv ir mapīšu sistēma. nepatīk. :D

bet, kas bloga galerijā ar savām bildēm ir problēma, ir tas, ka, ja bildi izņem no apskates, viņa rindā nostājas kā pirmā. tas vot nepatīk. varēja labāk nostāties beigās vai palikt tur, kur ir...

Neiet runa par tādām mapītēm, tur viņas ir patizlas, bet nu vienkārši ieejot sadaļā Mans Fotoblogs, un uzspiežot uz fotOgalerijas bildes, atvērās koka veida izvēlne, piemēram:

fotOgalerijas bildes: 57
- makro (4)
- portreti (9)
- brauciens "Rīga-Engure" (12)
- daba (34)
- citas (1)
+
- visas (57)

Aptuveni tā.. var jau arī taisīt mapītes, bet tādas mazas un nejau mapju formā, bet vienkārši kategorijas nosaukumus un kaut kāda kategorijas bilde..
Publicēts: 11.02.09 11:07
 citēt
nu nez - daudz interesantaak buutu atverot kaada lietotaaja, arii savu profilu redzeet skatiitaakaas, komenteetaakaas, veerteetaakaas bildes
Publicēts: 11.02.09 11:09
 citēt
+Annirs
Publicēts: 11.02.09 11:19
 citēt
a to piemeeram dansigai tik daudz bildes - ej nu meklee pie kuras bildes bija lielaakaa cepshanaas :D
Publicēts: 11.02.09 11:30
 citēt
talavietis:vienkāršāk ir izdzēst un nejāt prātu..:))
Adobrjam!:)
Publicēts: 11.02.09 11:40
 citēt
nu nez - daudz interesantaak buutu atverot kaada lietotaaja, arii savu profilu redzeet skatiitaakaas, komenteetaakaas, veerteetaakaas bildes

atbalstu
Publicēts: 11.02.09 12:31
 citēt
Taa adminji - domaau, ka pietiekams atbalsts taadam priekshlikumam :D

vispaar, es domaaju, ka biezhaak jaaieklausaas to lietotaaju viedokljos, kas (vienalga pozitiivi vai ne paaraak) taisa cepienu = bazu, jo bez tiem neviens projekts nespeej dziivot :D
Publicēts: 11.02.09 14:27
 citēt
+ Annirs, par to ka kaartoojaas peec skatiitaakajaam, veerteetaakajaam, komenteetaakajaam.
bet te kaut kur nesen bija teema par tiem iistajiem vaardiem, kip ka buus iespeeja kaa savu saitu
zem FB uzchiniit, kip mazu vietiju kur apmesties, jaadomaa, ka tur administraacija vareetu ieviest
shaada tipa kaartiibu/sadali.
Publicēts: 11.02.09 15:12
 citēt
Annirs:nu nez - daudz interesantaak buutu atverot kaada lietotaaja, arii savu profilu redzeet skatiitaakaas, komenteetaakaas, veerteetaakaas bildes

es arī par šādu variantu, kā piemērs varētu būt photodom.com, kur šo fīču es bieži vien izmantoju :)
Publicēts: 11.02.09 15:25
 citēt
+ annirs
Publicēts: 11.02.09 15:27
 citēt
izskataas ka argumentu PAR ir pietiekami daudz un nopietni.
Publicēts: 18.02.09 16:30
 citēt
+ silrak :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):