Sveicināti visi, kas ir un nav sastapušies ar fotoaparātu „Pentax K10D” remontu! Jautājums ir tāds: „Kas iekš LR var saremontēt „Pentax K10D”?”, 90% jāmaina detaļa (kaut kāda tur plate, kas atbild par SD karti ir pārlauzta. Fotoaparāts nav pirkts ELKORA beigusies arī garantija. Dzirdēju, ka ELKORS neņem uz remontu preci kas nav pirkta viņu tīklā, vai tā ir taisnība?
Maris Man arī gadījās nomest, kas pats sāpīgākais skaidrā prātā (aizķērās pleca siksna aiz roktura un izrāvās no rokas). Man nav kā cienījamajam j.u., viss it kā funkcionē tikai raksta, ka nav atmiņas kartes. Biju iedevis vienam specam no „BFS” tas atvēra vaļā un pateica, ka viena plate ir pārlūzusi. Vēl es baidos vai iedodot remontā ELKORA nebūs tā, ka saremontēt varbūt arī saremontēs, bet pēc pusgada vai vairāk un par cenu kādu es varētu nopirkt jaunu (mazlietotu) fotoaparātu.
teorētiki pačakaŗejoties var dabūt kopā pārplēstās joslas, Bet tas ir laikietilpīgs darbs. Un lēti nebūs. Tā ka.. Vari vēl mēģināt no jēbaja sūtīt jaunu plati.
Elkora darbnīcā pie VEF fotospečuks nopietns, PENTAX istDl pēc kritiena (korpusa defekts) palīdzēja reanimēt pa ļoti saprātīgu naudiņu. K100d gan tika aizsūtīts uz garantijas remontu uz Vāciju. Diemžēl izskatās ka ar PENTAX detaļām viņam uz vietas bēdīgi, ja kādu pasūta, tad viņas cena var būt virs aparāta tirgus vērtības. Bet mēģināt laikam var.