Noteikums ir nevis, kura bilde ir VISLABĀKĀ, bet kura bilde visvairāk atspoguļo mīlestību, un tas jau ir visnotaļ subjektīvi, tāpēc arī nodots tautas balsošanai, lai tauta izlemj, kura bilde visvairā izstaro mīlestību.
Cik ētiski ir uzsākt foruma tēmu, lai aicinātu cilvēkus balsot par kaut ko kaut kur, tas ir cits jautājums...
Bet es pats par to bildi jau vakar nobalsoju, Dambja dēļ. Lai jau šim tiek tas SPA, kas, kā saprotu, ir galvenā balva.
naivi ir ticēt ka Topi atspoguļo vienmēr labākās bildes... paskaties kautvai šeit foto topu. nelec kkā priekšā uzreiz bildītes kas atspoguļo pašreizējo situāciju un laikus valstī&pasaulē.
Man jau vairaak tieshi to uzvaru bildes deelj gribeetos. SPAaaa, protams, patiikama lieta butuu. BEt man vairaak gribeetos uzvinneet taapeec, ka taa bilde tak ir labaaka.
Dambis:Man jau vairaak tieshi to uzvaru bildes deelj gribeetos. SPAaaa, protams, patiikama lieta butuu. BEt man vairaak gribeetos uzvinneet taapeec, ka taa bilde tak ir labaaka.
saprotams Bieži vien nākas redzēt labākus kadrus konkursos pie veicināšanas balvām nevis pie 1 vietas. žēl.
IIsti te nevar saprast, kursh ir asuors - Dambis vai lienjuksrullz, nez kaadeelj Dambis grib vinneet Bilde laba,a r miilu gan nesaistaas, bet nobalsoju
vo ! tagad skaidriite! savaadaak es ar saakumaa apjuku! gaidiiju kaut ko uz kashkji atkalj (kaa jau blogaa pierasts) atveeru tvnet bildi, atveeru bloga un tad saaku domaat, ka kaut kas neriimeejaas