forum.gif
kustība mežā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / kustība mežā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.06 15:59
 citēt
kas ir Kumadiņš? jebšu kur tas ir?:P
Publicēts: 30.11.06 17:26
 citēt
Amata taks ir pillīgā skumjā visuma pa****!!! Tur ne vilciens ne lāga avtobuss... trakums tur... za to nāvīgi skaisti, galīgās lauku ģerevņas un skutkas, riktīga lauku dzīve... to upi nezinu, bet nu sounds gūd.... patiesībā.... svētdienā tur ir viens autiņš, kas aizvedīs no amatas... tā ap kādiem pussešiem, to toč zinu... tad jau uz lielās šosejas ka virsā, tad jau viss riekstā....:P visi Alūksnes, Balvu, Madonas autiņi tur kapā garām...
a var arī uz cēsīm kapāt un tad mājā ar vilcīti...:)

aij, nē, viss kedā, laižam uz Amatu!
Publicēts: 30.11.06 17:57
 citēt
Man jau patīk šitādi pasākumi, bet es labāk iesaku Irbenes pamesto pilsētu :>

tad es offic piedalos
Publicēts: 30.11.06 18:08
 citēt
kas tas par miestu? un kurā āfrikas pusē?
:P
Publicēts: 30.11.06 18:28
 citēt
labi... nometu slinkumu un pate paskatījos... VOT tas gan ir visuma pakaļā!!!cik no rīgas - kādas stundas trīs? četras? un ar ko?

man personīgi nolaižas rokas, moš var to atlikt uz vasaru/pavasari, kad nesalst pauti un ar teltīm aizlaist? tad ar ļudīm gribēsies vairāk izkustēt... te rādās pēc pers. auto nepieciešamības... liekas... tā ja gan....

man nau, diary, cik zināms, arī nau... SaDDoG?

(ps. diary, moš daigonim varētu prasīt, bet nu diez vai jamā uz taaaadu čuhņu brauks... maz ticams... )
Publicēts: 02.12.06 01:07
 citēt
labi... nometu slinkumu un pate paskatījos... VOT tas gan ir visuma pakaļā!!!cik no rīgas - kādas stundas trīs? četras? un ar ko?

man personīgi nolaižas rokas, moš var to atlikt uz vasaru/pavasari, kad nesalst pauti un ar teltīm aizlaist? tad ar ļudīm gribēsies vairāk izkustēt... te rādās pēc pers. auto nepieciešamības... liekas... tā ja gan....

man nau, diary, cik zināms, arī nau... SaDDoG?

(ps. diary, moš daigonim varētu prasīt, bet nu diez vai jamā uz taaaadu čuhņu brauks... maz ticams... )

nesalst pauti? :o vai ir kautkas tāds ko vēlies mums pastāstīt? :D

man mašīna nav ;( man ir motorolleris 8) lecam virsū visi un braucam :D
Publicēts: 02.12.06 02:26
 citēt
muahahaa, atklaajaas, kas ir pasaakuma svariigaakie instrumenti... :lol:
Publicēts: 02.12.06 02:35
 citēt
A es varu piedāvāt traktora transportu, uz to laiku jau tiesības būs dabūtas, tad tik piekabīti un puk -puk :)))))))

nesalst pauti? vai ir kautkas tāds ko vēlies mums pastāstīt?

nu saddog, Tev var arī pastāstīt! :P
personīgajā ;)
Publicēts: 03.12.06 18:53
 citēt
ziemā pie -25*C

:D
Publicēts: 03.12.06 20:48
 citēt
Man arii -25 netrauceetu..

Hehe, es gribeetu redzeet cik tava bačeni izvikls ;)

A redz, man nav bateriju ko izlādēt:p
Publicēts: 03.12.06 21:37
 citēt
nu ja, es arī naktī vienreiz bildēju, bij ritīgi auksts, kādi -15-20(nu labi, nav jau tik traki:D), bet man atlika vienreiz nejaushi uz objektīva uzpūst elpu, un viss smuki aizsala :D
Publicēts: 03.12.06 22:26
 citēt
oi nee, pagaajshgad man bija zeniits, tas salaa bezmazvai sasala un pleesa filmu :)

a vot shoziem esmu noBRIEDIS miinusies ar citu aparaatu, cerams tik viegli nesalstoshu:)

(cerams diizelis nepievils :D)
Publicēts: 06.12.06 23:58
 citēt
diary, vai piedaavaajums veel joprojaam speekaa? shodien izdomaaju, ka man vajag sveetceljojumu uz mezhu :)
Publicēts: 07.12.06 00:13
 citēt
ja pastāv varbūtība, ka pa sestdienas vakaru var uzraut 4 protokolus fizikā un vēl izmācīties augu anatomijas eksāmenam un uztaisīt evolūcijas mājas darbu un uztaisīt plakātu, tad es arī braucu!!!

Tu man tici??? :P
Publicēts: 07.12.06 00:16
 citēt
:( tikai ne sestdienas vakars :( a kaadaa darbadienaa nevar?, piemeeram no treshdienas uz ceturdienu
Publicēts: 07.12.06 00:18
 citēt
aaa.. paga doma ir par sveetdienu? jaa sveetdiena vareetu dereet! hmm.. kaads iisti bija plaans? nakshnjoshana arii paredzeeta?
Publicēts: 07.12.06 00:22
 citēt
nu man tjipa ir mashiina, bet gribeetos pilnigi wild pasaakumu ar lielo mugursomu un sabiedrisko transportu... pat savu smartfonu nenjemshu liidzi... vajag attiiriities no Riigas
Publicēts: 07.12.06 00:36
 citēt
ok, tad gaidu no tevis zinju.

Iespeejams palikshu pats ar nakshnjoshanu.
Publicēts: 08.12.06 00:38
 citēt
ja ir intrese par piejūras mežiem no Ventspils līdz Jūrkalnei... Užava dabas liegums, sārnates purvs, vecie militārie objekti u.t.t. tad dodied ziņu
Publicēts: 08.12.06 16:19
 citēt
nu ko krokši??? neviens nevēlas izlocīt kājas šajā brīnišķīgajā ziemā???

saņemam nu sevi rokās un laižam pa mežiem pabradāt!!!!:P
Publicēts: 09.12.06 13:09
 citēt
Es lakam shoreiz tomeer nee... Man shovakar/shonakt viens jautrs pasaakums un nez vai 6:35 es vareeshu buut Riigaa
Publicēts: 09.12.06 13:18
 citēt
vecie kuslie krabji :evil:
Publicēts: 09.12.06 17:09
 citēt
trīspirkstu DZENIS!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >