Man protams nekas nav pret kaķiem, bet bildēs es viņus vnk nepanesu Tas nav iebildums pret tradīcijām, bet varbūt katra mēneša 13. datumā varētu taisīt tādu ĪPAŠO dienu.. nākammēnes būtu pārtikas diena un pēc tam plikņu diena un tad jau neiztiktu arī bez saulrietu/lēktu bildes un tad nakts bildes.. Tas tik tā pārdomām, cik ļoti ienīstu kaķbildes )
alvil, Tu varētu saskaitīt kura kaķu bilde, kas ievietota 13. feb ir ar lielaako reitinfu un pazinjot uzvarētāju, vismaz būsi nodarbināts un nespamosiv
foto_laaga:Man protams nekas nav pret kaķiem, bet bildēs es viņus vnk nepanesu Tas nav iebildums pret tradīcijām, bet varbūt katra mēneša 13. datumā varētu taisīt tādu ĪPAŠO dienu.. nākammēnes būtu pārtikas diena un pēc tam plikņu diena un tad jau neiztiktu arī bez saulrietu/lēktu bildes un tad nakts bildes.. Tas tik tā pārdomām, cik ļoti ienīstu kaķbildes )
ne ar ko. Tikai vienmēr kaut kas ir jāmāk, un šis jāmāk!!! ir nevis uzbildēt, bet pateikt ko esi bildējis, kāpēc... un naf svarīgi kaķis , vai meitene cigareti sūkā ... KO GRIBĒJI PATEIKT.
nu ko kaķu diena ir izdevusies manuprāt... 205 bildes ar kaķiem! heh, DinoZoo nezin no kā ir attiekušies. Mēs viņiem piedāvājām nosponsoreet uzvareetaajam 5kg kakju bariibas... diemzheel vinji izveeleejaas nesaprast piedaavaajumu
foto_laaga:Man protams nekas nav pret kaķiem, bet bildēs es viņus vnk nepanesu Tas nav iebildums pret tradīcijām, bet varbūt katra mēneša 13. datumā varētu taisīt tādu ĪPAŠO dienu.. nākammēnes būtu pārtikas diena un pēc tam plikņu diena un tad jau neiztiktu arī bez saulrietu/lēktu bildes un tad nakts bildes.. Tas tik tā pārdomām, cik ļoti ienīstu kaķbildes )
ne ar ko. Tikai vienmēr kaut kas ir jāmāk, un šis jāmāk!!! ir nevis uzbildēt, bet pateikt ko esi bildējis, kāpēc... un naf svarīgi kaķis , vai meitene cigareti sūkā ... KO GRIBĒJI PATEIKT.
atskiras ar to, ka uz kakjbildeem ir atteeloti kakji