APsveicu visus ar shiis paardziivotaas dienas beigaam, ceru ka tos kakjus kaadu laiku vairs neviens negribees publiceet! Shausmas nu ir galaa un tomaar paaris LIELISKAS bildes ar tajaa burzmaa patraapiijaas.
Jaukus visiem sveetkus
(gribeet redzeet tik pat daudz miiljbildes )
niekaa priekaa miilniekaa un turpiniet miileet sevi, blogu, sievietes un viirieshus, kakjus un sunjus un ja ja jaa..!
lkz:APsveicu visus ar shiis paardziivotaas dienas beigaam, ceru ka tos kakjus kaadu laiku vairs neviens negribees publiceet! Shausmas nu ir galaa un tomaar paaris LIELISKAS bildes ar tajaa burzmaa patraapiijaas.
Jaukus visies sveetkus
(gribeet redzeet tik pat daudz miiljbildes )
niekaa priekaa miilniekaa un turpiniet miileet sevi, blogu, sievietes un viirieshus, kakjus un sunjus un ja ja jaa..!
Elik Helovīnu Rīgā (vismaz īru krogos) svinēja jau pirms gadiem desmit, kad vēl studēju... Vai tad tik ilgi jau zem ASV esam? Man gan drīzāk ir sajūta, ka esam zem citas lielvalsts tupeles... Jo viens eirodeputāts tak esot ierosinājis LV ieviest divas valsts valodas... :face-surprise:
ja Tu izteiktos pareizi (vismaz man saprotami), tad mozj nokjertu to domu Haiduk, diemzjeel nav lemc man, laikam a ja niez, var arii pakasiities ar vecajiem bloga "draugiem". es par jaunu Tava vecuma nikjiem :*
+es uz provokaacijaam nekjeros, par nozjeelu Tev ir praatiigaak kaad pukji nopirkt un kaad sieviet apsveikt un taa.. izbaudi labaak sjo dienu
lkz:ja Tu izteiktos pareizi (vismaz man saprotami), tad mozj nokjertu to domu Haiduk, diemzjeel nav lemc man, laikam a ja niez, var arii pakasiities ar vecajiem bloga "draugiem". es par jaunu Tava vecuma nikjiem :*
+es uz provokaacijaam nekjeros, par nozjeelu Tev ir praatiigaak kaad pukji nopirkt un kaad sieviet apsveikt un taa.. izbaudi labaak sjo dienu
šausmas naf kaķos, ainavās, cilvēkos... šausmas ir bildēs... un šausmu rādītāju tekstos : -ceru ka tos kakjus kaadu laiku vairs neviens negribees publiceet! Shausmas nu ir galaa šausmas nekad nebeigsies.
Šausmu iespaidā radās ŠAUSMĪGS TOPIKS Vienkārši dusmas, ka atver to vaļā, bet tur tikai ŠAUMAS, bez idejas.
ei nu, Sensej! Vai pukjes jau sievietei nopirktas? :face-angel: :face-surprise:
nu nevajag jau manu tekstu uztvert vai paarveerst par tradeegjiju!
Haiduks:
šausmas ... šausmas ir... un šausmu...! Shausmas nu ir galaa šausmas nekad nebeigsies.
Šausmu iespaidā radās ŠAUSMĪGS TOPIKS Vienkārši dusmas, ka atver to vaļā, bet tur tikai ŠAUMAS, bez idejas.
mhm, tas gan, spams vispaar ir baigaas shausmu shausmas. spama sadaljaas vispaar labaak neliist un neshausimnaaties, tad mazaak shausmiiga dziive, irA! un ideja jau vienmeer ir, bet tas, ka Tu manejo neuztver, to es atljaushos norakstiit un dazjaadaam paaudzeem atkorkjees vienu kvasinju par to uz Tavu veseliib