forum.gif
Izklaides Holandē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Izklaides Holandē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.09 12:59
 citēt
alvils: ... Bet Grolsch gan nav no labākajiem aliem... :face-glasses: Nevar iemainīt pret kādu lādzīgāku?

Vecīt, kļūdies! man ar grolsch nu riktīgi negaršoja, bet... ar laiku tu iemācies un... īstenībā Grolsch Holandē IR vislabākais alus! Heineken ir vēl negaršīgāks un Amstel tāds ūdentiņš vien ir!
Diemžēl citu nevaru, jo tāds kontrakts ... ;)
Publicēts: 17.02.09 13:02
 citēt
Nezinu, kāds viņš ir Amsterdamā un IZLEJAMAIS, bet bundžās, kas ir nopērkamas RIMI, MAXIMĀ, STOCKMANĀ utt, Heineken ir daudz labāks par Grolsch. :)
Publicēts: 17.02.09 13:03
 citēt
Meppel, vecīt Meppel un... IZLEJAMAIS! :face-grin:
Publicēts: 17.02.09 13:05
 citēt
Nu labi, ieraksti mani sarakstā (uz 70%, vairāk pagaidām negarantēju, bet tomēr tas ir vairāk par "?" vai "50/50")! :)
Publicēts: 17.02.09 13:06 labots
 citēt
negatIvs:daudz to pieskatītāju saradies, projekts apdraudēts. Mārim jāapdomā prioritātes, kaut saprotu arī viņu, grūti atteikties no piedāvājuma, kuru Beedarts izteica vakar, citā topikā, zilu acu kontekstā.................. es salūztu...................

jācer, ka līdz zilām acīm pasākums gan nenonāks :D:D:D:D:D:D
PS negatīvs, neuztraucies - kamēr jūs ar Māri piesamniekosiet D kundzes kambarus :face-monkey: kādam tak jāparūpējās, lai uz Māra fočikiem nesakrājās putekļi....
Publicēts: 17.02.09 13:07 labots
 citēt
alvils:
NilsS:klau, partner, vai nav laiks pārvietot alkolekciju uz NL ?:)

Tas izklausās VĒL kārdinošāk! :) Es PAR! Mani tikai māc bažas par to, vai Beedarts, asteszvaigzne, Ekoists un Marinka varēs mūsu meistarklasi atļauties... Nāksies maksāt baudā! :D

Ekoistam ar vai :face-glasses:
vot moloģjož :face-grin:
Publicēts: 17.02.09 13:08
 citēt
Beedarts:Meppel, vecīt Meppel un... IZLEJAMAIS! :face-grin:

Nav gadījies ieprovēt. Bet bieži vien izlejamais ar fasēto ir kā diena pret nakti. Piem., Guinness bundžās, kas nopērkamas LV man šķiet nekam nederīga žļūrga (metāla lodīte, kas tajā iemesta, arī nepadara viņu labāku), bet Glāzgovā vienā pasācienā dzēru izlejamo Guiness, un bija pat diez gan o.k., kādus trīs kausus izdzēru. :face-glasses:
Publicēts: 17.02.09 13:09
 citēt
NilsS:Ekoistam ar vai :face-glasses:

Nu, ar ekselentu zirgu bildi nepietiks, lai šis saņemtu mūsu "pakalpojumu" bez maksas! :face-angel:
Publicēts: 17.02.09 13:10
 citēt
alvils:
Beedarts:Meppel, vecīt Meppel un... IZLEJAMAIS! :face-grin:

Nav gadījies ieprovēt. Bet bieži vien izlejamais ar fasēto ir kā diena pret nakti. Piem., Guinness bundžās, kas nopērkamas LV man šķiet nekam nederīga žļūrga (metāla lodīte, kas tajā iemesta, arī nepadara viņu labāku), bet Glāzgovā vienā pasācienā dzēru izlejamo Guiness, un bija pat diez gan o.k., kādus trīs kausus izdzēru. :face-glasses:

par šo 100% piekrītu, Guinness bundžās ir draza
Publicēts: 17.02.09 13:15
 citēt
NilsS:... Ekoistam ar vai :face-glasses:
vot moloģjož :face-grin:

NilsS [url=http://smiles.33b.ru/smile.119049.html]
Publicēts: 17.02.09 13:16
 citēt
Guinness bundžās = Uirinness
Publicēts: 17.02.09 13:24
 citēt
alvils:
NilsS:klau, partner, vai nav laiks pārvietot alkolekciju uz NL ?:)

Tas izklausās VĒL kārdinošāk! :) Es PAR! Mani tikai māc bažas par to, vai Beedarts, asteszvaigzne, Ekoists un Marinka varēs mūsu meistarklasi atļauties... Nāksies maksāt baudā! :D

Alvil diez kā gan Tu mani plāno tajā jomā kaut kā pārsteigt,Tev vēl jānāk pie manis pamācīties(dažādi triki,kā piedzerties bez naudas,kā laicīgi nozust,kā atrast domubiedrus utt.)
Publicēts: 17.02.09 13:26
 citēt
NilSs, ekoists no mūsu meistarklases saraksta svītrojams. Es tiko atcerējos, ka viņš alko vispār nelieto... Tad arī atkrīt jautājumi par maksāšanu baudā. :face-angel:
Publicēts: 17.02.09 13:29
 citēt
Beedarts:Tātad:
- Asteszvaigzne => biļete jau nopirkta!
- Ekoists => pērk biļeti
- 0,5 no Marinkas :face-grin:

gaidam trešo un ceturto ....

fuh, es jau domāju būs jāliek visi 0.7 :face-devil-grin:
Publicēts: 17.02.09 13:30
 citēt
marinka, kuru 0.3 atstāsi mājās? krūtis un dibenu? vai galvu?! :)
Publicēts: 17.02.09 13:51
 citēt
Beedarts:- Alvils 70% - > tie 30 laikam nevar izsvērt vai ņemt Heineken uz Holandi līdzi vai arī sakostiem zobiem pasniegt meistarklasi Grolsch dzeršanā :D

Vairāk gan tos 30% (var atstāt arī 20%, rakstīt iekšā 80%, bet 100% vēl nē) sastāda iespēja tikt pie atvaļinājuma, kā arī finansiālais pārskats. Air bOULtic tas piedāvājums par 13 latiem jau tikai dažiem pirmajiem, kas piesakās, vai ne? Un kā ir ar Ryanair?

Vēl jautājums par ierašanās plānojumu: 29. vai 30.aprīlī? Skaidrs ir tas, ka atpakaļ 6.maijā. Bet par ierašanos 100% skaidrs nav. :)

asteszvaigzne nopirkta tieši to AirBaltic biļeti? Cik maksāja turp atpakaļ (ieskaitot nodokļus un nodevas)? Un uz 29. vai 30.apr.?
Publicēts: 17.02.09 13:59
 citēt
alvils:marinka, kuru 0.3 atstāsi mājās? krūtis un dibenu? vai galvu?! :)
ja uzliek tiklības jostu arī dibengalu var ņemt līdz...........
Publicēts: 17.02.09 14:04
 citēt
Glāzgovā vienā pasācienā dzēru izlejamo Guiness, un bija pat diez gan o.k., kādus trīs kausus izdzēru...

Šoreiz nevaru nepiezīmēt: bērni, alus sākas no seši, neatkarīgi no šķirnes un gaišuma, ar izņēmumu Minhenē, tur no 3... :)
Publicēts: 17.02.09 14:06 labots
 citēt
marinka:
Beedarts:Tātad:
- Asteszvaigzne => biļete jau nopirkta!
- Ekoists => pērk biļeti
- 0,5 no Marinkas :face-grin:

gaidam trešo un ceturto ....

fuh, es jau domāju būs jāliek visi 0.7 :face-devil-grin:

man drīkst, esmu pilngadīgs:face-angel:
Publicēts: 17.02.09 14:06
 citēt
UldisS, es alu vairāk par 5 NEKAD nedzeru. Nāk putas pa muti. :D Glāzgovā tā niekošanās ar alu bija tikai slāpju remdēšanai pasākuma laikā. Pēc pasākumā atgriezāmies motelī un turpinājām dzert Jack Daniel's. ;)
Publicēts: 17.02.09 14:08 labots
 citēt
alvils:UldisS, es alu vairāk par 5 NEKAD nedzeru. Nāk putas pa muti. :D Glāzgovā tā niekošanās ar alu bija tikai slāpju remdēšanai pasākuma laikā. Pēc pasākumā atgriezāmies motelī un turpinājām dzert Jack Daniel's. ;)

redzu, ka dažiem nāksies iziet kvalifikācijas/tarifikācijas paaugstināšanas kursus :D:D:D:D:D:D:D:D
tā jau vēl ļaunāmāksla ar 50 grolšiem nodzers gar zemi lektoru nr 1
Publicēts: 17.02.09 14:29
 citēt
negatIvs:daudz to pieskatītāju saradies, projekts apdraudēts. Mārim jāapdomā prioritātes, kaut saprotu arī viņu, grūti atteikties no piedāvājuma, kuru Beedarts izteica vakar, citā topikā, zilu acu kontekstā.................. es salūztu...................

Negatīv, ar Māri, Nilu un Alvilu dibiniet kooperatīvu, sadaliet amatus, izstrādājiet grafikus, utt., utjp. :face-wink:
Turās veči! :face-glasses:
Publicēts: 17.02.09 14:38
 citēt
ChrisTaps:

Negatīv, ar Māri, Nilu un Alvilu dibiniet kooperatīvu, sadaliet amatus, izstrādājiet grafikus, utt., utjp. :face-wink:

nē nē un vēlreiz NĒ - visādos sia mia un as mūsu jūtīgi trauslās māxlenieku dvēsles vienkārši nonīktu :)
esam radīti spontānai un neprognozējamai darbībai, tas nu reiz skaidrs
Publicēts: 17.02.09 14:43
 citēt
NilsS:
ChrisTaps:.......

nē nē un vēlreiz NĒ - visādos sia mia un as mūsu jūtīgi trauslās māxlenieku dvēsles vienkārši nonīktu :)
esam radīti spontānai un neprognozējamai darbībai, tas nu reiz skaidrs pilnībā piekrītu:face-wink:
Publicēts: 17.02.09 15:15 labots
 citēt
alvils:
Beedarts:- Alvils 70% - > tie 30 laikam nevar izsvērt vai ņemt Heineken uz Holandi līdzi vai arī sakostiem zobiem pasniegt meistarklasi Grolsch dzeršanā :D

Vairāk gan tos 30% (var atstāt arī 20%, rakstīt iekšā 80%, bet 100% vēl nē) sastāda iespēja tikt pie atvaļinājuma, kā arī finansiālais pārskats. Air bOULtic tas piedāvājums par 13 latiem jau tikai dažiem pirmajiem, kas piesakās, vai ne? Un kā ir ar Ryanair?

Vēl jautājums par ierašanās plānojumu: 29. vai 30.aprīlī? Skaidrs ir tas, ka atpakaļ 6.maijā. Bet par ierašanos 100% skaidrs nav. :)

asteszvaigzne nopirkta tieši to AirBaltic biļeti? Cik maksāja turp atpakaļ (ieskaitot nodokļus un nodevas)? Un uz 29. vai 30.apr.?

Asteszvaigzne nopirka no 29.-6. Uzsit viņai PM
30.aprīlī OBLIGĀTI jābūt Holandē!!! Tur jau tā visa nodarbību sāls - piedzeršanās par godu Karalienes dienai :D willothewisp.org...
Un... mums kroga durvjpriekšā notiks Beattrix Festivāls ar 10+ mūzikas grupām :face-wink:
Publicēts: 17.02.09 15:20
 citēt
NilsS:esam radīti spontānai un neprognozējamai darbībai, tas nu reiz skaidrs

tieši tā!
Publicēts: 17.02.09 15:31
 citēt
Visi kā uz vienu roku, aizdomīgi!
Droši vien jums ir savs konspiratīvais dzīvoklis! :D
Publicēts: 17.02.09 15:33 labots
 citēt
ChrisTaps:Visi kā uz vienu roku, aizdomīgi!
Droši vien jums ir savs konspiratīvais dzīvoklis! :D

prasīt D kundzei un minkām...
bet vispār - mūsu nodomi ir tik bezgrēcīgi un labi, ka nav jākonspirējas
Publicēts: 17.02.09 16:20
 citēt
vo vellos, kas te notiek, kameer es rinjkjii dauzos-))))
Publicēts: 17.02.09 16:24 labots
 citēt
nu re, d kundze, nav ko apkārt vazāties! vai arī laikus jābrīdina par vazāšanos, lai dzīvoklis, tai skaitā - tavs fotobloga konts, tiek pienācīgi pieskatīts! :face-glasses:
Publicēts: 17.02.09 16:29
 citēt
dansiga:vo vellos, kas te notiek, kameer es rinjkjii dauzos-))))
parolīti no konta te uzsit, gan jau te publika tavā vietā pakomentēs bišku... :) kamēr apkārt dauzīsies.
Publicēts: 17.02.09 16:31
 citēt
UldisS:
dansiga:vo vellos, kas te notiek, kameer es rinjkjii dauzos-))))
parolīti no konta te uzsit, gan jau te publika tavā vietā pakomentēs bišku... :) kamēr apkārt dauzīsies.

lai nav garlicīgi mājās pārnākot.....a tā minkas tik un minkas.....cik ta var
Publicēts: 17.02.09 16:35
 citēt
piecas dienas atpakaļ arī te bija tik minkas un minkas vien. :)
Publicēts: 17.02.09 16:50
 citēt
he heeee - da jums augt un augt, lai manaa stilaa vareetu pakomenteet;-ppp;-))))

Bet ja par braukshanu (ja nav par veelu) - jaacheko darba kalendaars .. baaigi lielas aizdomas, ka 29-30.04 komandeejums :-(((
Publicēts: 17.02.09 16:57
 citēt
dansiga:... Bet ja par braukshanu (ja nav par veelu) - jaacheko darba kalendaars .. baaigi lielas aizdomas, ka 29-30.04 komandeejums :-(((

Labāk vēlāk nekā nekad ;) Tu no Londonas, tad pa taisno uz karalistes zemi!... [url=http://smiles.33b.ru/smile.54250.html]
Publicēts: 17.02.09 17:02
 citēt
beedarts, ja nu vieniigi taaa;-) bet to es tik riit vareeshu apskatiites - shodien sen kaa jau beigusi stradaat :-)
Publicēts: 17.02.09 17:05 labots
 citēt
dansiga:he heeee - da jums augt un augt, lai manaa stilaa vareetu pakomenteet;-ppp;-))))

Bet ja par braukshanu (ja nav par veelu) - jaacheko darba kalendaars .. baaigi lielas aizdomas, ka 29-30.04 komandeejums :-(((

Nama Mātes priekšā, Dziļā Cieņā noliecam galvas
Publicēts: 17.02.09 17:08
 citēt
NilsS, taa taaa - tas aiz kadiem apsveerumiem!!?!?
Publicēts: 17.02.09 17:20
 citēt
dansiga:NilsS, taa taaa - tas aiz kadiem apsveerumiem!!?!?

gribās vaktēt Māra fotodzelžus.
Tātad aiz merkantīliem
Publicēts: 17.02.09 17:31
 citēt
dansiga:he heeee - da jums augt un augt, lai manaa stilaa vareetu pakomenteet;-ppp;-))))

:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: