forum.gif
Izklaides Holandē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Izklaides Holandē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.09 00:11
 citēt
dansiga:maris, hmmm ..... ceri dabuut bagaatu "meiteni"?;-p;-)))))

dansiga šis attiecību modelis nav saistīts ar cerībām, nāktni vai arī ar pūru - viņš vienkārši ir - tā ir tagadnes forma (ļoti jauka un patiesa)

nu es vismaz nešauju briedīšus vai alnīšus, sienas neapkarinu
Publicēts: 18.02.09 00:15
 citēt
Maris, taa - un tagad siikaaak ..... tev ir miiljaakaa, kurai vecss bagaats viirs, vai tev ir ljoooti jauna sieva?;-)))
Publicēts: 18.02.09 00:18
 citēt
vai arī ļoti labas fantāzijas par ļoti jaunu sievu? :D
Publicēts: 18.02.09 00:24
 citēt
Maris:

nu es vismaz nešauju briedīšus vai alnīšus, sienas neapkarinu

un glīšs pēc ģīmja :face-glasses: :face-grin:
Publicēts: 18.02.09 00:39
 citēt
dansiga:Maris, taa - un tagad siikaaak ..... tev ir miiljaakaa, kurai vecss bagaats viirs, vai tev ir ljoooti jauna sieva?;-)))

man nav ļoti jauna sieva
Publicēts: 18.02.09 00:50
 citēt
tad paliek pirmais variants?;-))))
Publicēts: 18.02.09 02:36
 citēt
:face-grin:karoče mans bij izgājis uz šautru turnīru šovakar citā krogā un... atnākot atpakaļ... interesanti zviedzīgi palasīties!
nu tad visu pēc kārtas ;)

negatIvs:... tur pie Tevis ar tām īstajām lapām laikam diezgan brīvi

en.wikipedia.org...

Andreass:visu neizlasīju, bet ja Alvils nebrauc, tad es piesakos. Sen tik labi dzimšanas diena nebūs svinēta.

Alvils BRAUC!!! ... Dauc laimes upfront un.... da ignorē to viņa meistarklasi un fiksi šonakt nopērc biļeti! Vot tad i autiņš pilns būs, i Alvilam sava tačka būs jāorganizē ;)

darvins:Lai kāds arī būtu "vakars", vienmēr tas beigsies "virtuvē" :face-grin:

yeahhh... holandiešiem ir tāds teiciens - neuken in de keuken, kurš nozīmē "šag on a kiččen teibl" un... sadzīvē tas IR rupji, nu gluži kā katru rītu viņi, tevi satiekot uzreiz saka - Xuju morgen!.................. :face-surprise:

NilsS: eu, taga pa nopietno - cik tas pasākums maksā ? Vismaz apmēram, alko uc izpriecas neskaitot :D Moš es ar varu izbradāt NL tulpes

Eur 100 biļete (aptuveni - atkarājās no iegādes ātrrocības) + Eur 50 benža + meitenes lukturu ielā + ledusskapja magnēts Dansigai + lenčšs Izpriecu laikā + šmiga, kas ārpus Meppel kroga iegādāta + ... paša brīva iztēle...
+ A kas tad Māra aparatūru pieskatīs, kad būsi tulpju zemē? :face-sad:

aij... da karoče te vēl daudz spamu bij, bet... lai nu citiem ar tiek!...

P.S. dansigas [url=http://smiles.33b.ru/smile.20821.html] pūra jautāju šeit neapspriežam! Spamojat linkmana Norges plenērā :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 18.02.09 08:38
 citēt
Dansigas jautājums[ pūrs, dzīvoklis ] spontāni var vacelties jebkurā topikā, kreisie spami darbojās kā filtrs, kas šo to izvelk dienas gaismā, šo to atsijā, kāds parāda īsto seju. šāda veida atkāpes no "tēmas" ir foruma sanitārs, tāpat kā mežā vilks
Publicēts: 18.02.09 08:45
 citēt
Beedarts:Alvils BRAUC!!! ... Dauc laimes upfront un.... da ignorē to viņa meistarklasi un fiksi šonakt nopērc biļeti! Vot tad i autiņš pilns būs, i Alvilam sava tačka būs jāorganizē ;)

Par vēlu. Es NOPIRKU biļeti. :) Droši manu dalību var izlabot uz 100%. ;)
Publicēts: 18.02.09 09:07
 citēt
NilsS:eu, taga pa nopietno - cik tas pasākums maksā ? Vismaz apmēram, alko uc izpriecas neskaitot :D Moš es ar varu izbradāt NL tulpes

man biļete turp atpakaļ maksāja 140,- Ls, asteszvaigzne pamanījās nopirkt par 128,-Ls, nezinu, kā viņai tas izdevās...
Publicēts: 18.02.09 10:15
 citēt
jautri jums te iet :face-devil-grin:
Publicēts: 18.02.09 11:20
 citēt
alvils:... man biļete turp atpakaļ maksāja 140,- Ls, asteszvaigzne pamanījās nopirkt par 128,-Ls, nezinu, kā viņai tas izdevās...

Redz Alvil, ir tāds teiciens: "kurš pirmais nopērk biļeti, tas pēdējais iekāpj lidmašīnā" :D:D:D
Publicēts: 18.02.09 11:26
 citēt
alvils, noteikti atstaaji iekhjekseetu iespeeju lidojuma mainju ;-p;-)
Publicēts: 18.02.09 11:34 labots
 citēt
Tātad - gala apkopojums 1 (manai) mašīnai:
- Asteszvaigzne
- Ekoists
- Alvils
+ Marinka ar 0,7 mūs sagaida uz Afsluitdijk mola
+ iespējams Dansīgā, ja komandējuma laikā jau nebūs pie vīra izdota (es gan nezinu kur mēs viņu stūķēsim, nu laikam, ka var arī bagāžniekā :D)

Ja ir vēl interesenti (NilsS, Andreass...), nav problēmu, bet vienam no jums būs jāuzņemās klapatas ar mašīnas īri un stūrēšanu uz Izklaides vietām!

Jau saorganizētajiem dalībniekiem detaļas tiks nosūtītas uz PM :face-wink:
un.... Tiekamies Tulpju zemē [url=http://smiles.33b.ru/smile.15053.html]
Publicēts: 18.02.09 11:38
 citēt
dansiga:alvils, noteikti atstaaji iekhjekseetu iespeeju lidojuma mainju ;-p;-)

Jā, tie 24,- Ls, bet es nekādīgi nevarēju to fīču noņemt... :( Mož jābūt reģistrētam airbaltic klientam, lai to varētu izdarīt... Nu neko darīt, vismaz būs iespēja vēl no brauciena atteikties, ja pēdējā nedēļā nomirs kāds radinieks un būs jābrauc uz bērēm. :D
Publicēts: 18.02.09 11:46
 citēt
nu ko nu vairs iespeejamaa dansiga - vienai man !?!?!? da neee - es tad citreiz ;-)

Alvils, vienkarshi nonjem kjeksi un viss!!!!! Es nupat pameegjinaaju - iegaaju bez jelkadas regjistraacijas)
Publicēts: 18.02.09 11:48
 citēt
dansiga:nu ko nu vairs iespeejamaa dansiga - vienai man !?!?!? da neee - es tad citreiz ;-)

Alvils, vienkarshi nonjem kjeksi un viss!!!!! Es nupat pameegjinaaju - iegaaju bez jelkadas regjistraacijas)

A vot man pie apdrošināšanām un visādiem pārējiem sūdiem bija ķekši, kurus, protams, noņēmu, bet pie tiem 24 ls nebija... :( bet nu, vairs jau neko, ir jau samaksāts.
Publicēts: 18.02.09 12:18
 citēt
dansiga:nu ko nu vairs iespeejamaa dansiga - vienai man !?!?!? da neee - es tad citreiz ;)

viss atkarīgs, kad tu ielido! un vai pārējie 3 ir gatavi uz pakaļējā beņķa saspiesties :P
Jebšu.... citreiz.... vēl jau te svētku Holandē pa pilnam! Brauc ka nu uz Grachtenfestival 12.-14.jūnijā! meppelvolvaart.nl...
Skatos - būs man vēl viens izklaides nodarbību tušiņš jātaisa augšā :>:D<:
moš i Linkmans pieteiksies, jo līdz Norgei ta vēl tik ilgi, ilgi jāgaida :face-crying:
Publicēts: 18.02.09 12:23
 citēt
Linkmans nevar pasūtīt biļetes, jo tur jāklikšķina visādi ķeksīši, a viņam ta kaķis peli nozadzis! :D
Publicēts: 18.02.09 12:25
 citēt
neaizmirsti par bagaazhu!!! un mociit 3 cilv tavaa autinjaa uz pakaljeejaa benjkja ikdienaa - tas ar manaa uztveree ir sadisms;-)))
Publicēts: 18.02.09 12:29
 citēt
dansiga:neaizmirsti par bagaazhu!!! un mociit 3 cilv tavaa autinjaa uz pakaljeejaa benjkja ikdienaa - tas ar manaa uztveree ir sadisms;-)))

vo, vo es jau ar to saku - tāpēc i organizēju es+3 vēl cilvēki grupiņu, lai visiem ērti un viegli. Marinku ar 0,7 gan mēs starp Alvilu un ekoistu viegli iestūķēsim. Protams, ja jamā nepaķers to puspliko meiteņu varzu ar vēl līdzi, kas šai uz avatara...
A bagāžai ierobežojumi būs ;)
Publicēts: 18.02.09 12:34
 citēt
nu re - veel marinka ... ;-)
da katram pa minimaalai bagaazhai, bet fotosoma ir fotosoma - tur nu neko nesamazinaasi ;-)))
Publicēts: 18.02.09 12:38
 citēt
Protams,ka marinka mums pa vidu,neiešu jau gar alvilu spiesties un viņa meistarklasēs klausīties :face-grin:
Publicēts: 18.02.09 12:40 labots
 citēt
Beedarts:
dansiga:neaizmirsti par bagaazhu!!! un mociit 3 cilv tavaa autinjaa uz pakaljeejaa benjkja ikdienaa - tas ar manaa uztveree ir sadisms;-)))

vo, vo es jau ar to saku - tāpēc i organizēju es+3 vēl cilvēki grupiņu, lai visiem ērti un viegli. Marinku ar 0,7 gan mēs starp Alvilu un ekoistu viegli iestūķēsim. Protams, ja jamā nepaķers to puspliko meiteņu varzu ar vēl līdzi, kas šai uz avatara...

pie pēdējā nosacījuma gribētāju jau savāksies pārāk daudz. Deru :)
ak jā, jūtu, ka būs vien jāpaliek uzticīgam pirmmērķim.......Māra fotokolekcijas pieskatīšanā.....gandrīz jau padevos kārdinājumam !:face-crying:
Publicēts: 18.02.09 12:56
 citēt
NilsS, bet ja savācas vēl daži, var tak mierīgi noīrēt (uz visiem) autiņu un aidā, braukāsim divās ekipāžās! :) Maris ar NegatĪvu gan jau tiks galā ar to pirmprojektu! ;)
Publicēts: 18.02.09 12:58
 citēt
NilsS:
Beedarts: vo, vo es jau ar to saku - tāpēc i organizēju es+3 vēl cilvēki grupiņu, lai visiem ērti un viegli. Marinku ar 0,7 gan mēs starp Alvilu un ekoistu viegli iestūķēsim. Protams, ja jamā nepaķers to puspliko meiteņu varzu ar vēl līdzi, kas šai uz avatara...

pie pēdējā nosacījuma gribētāju jau savāksies pārāk daudz. Deru :)
ak jā, jūtu, ka būs vien jāpaliek uzticīgam pirmmērķim.......Māra fotokolekcijas pieskatīšanā.....gandrīz jau padevos kārdinājumam !:face-crying:
jo vairāk gribētāju, jo mazāk izredžu Tev kaut ko pieskatīt
Publicēts: 18.02.09 13:05 labots
 citēt
NilsS: .....gandrīz jau padevos kārdinājumam !:face-crying:

Un?...... rekur Andreass arī sakārdināts riktīgi.... Vien alvils pirmais biļeti + Ls24 nopirka!
Bet tas tak jums neliedz vēl pārīti atrast. Ja vēl pieskaita Dansigo - re jūs jau trijatā = normāla zviedru ģimenīte Holandē!
i negatIvs ar Māri pa to laiku beidzot bez visādas blakusiejaukšanās i dzelžus, i dzīvokļus i fazendas pieskatīs!....
Kā sacīt jāsaka visi "kreisie" pašizceptie apsaimniekotāji būs prom tālajā golaņdjijā :face-grin:
Publicēts: 18.02.09 13:50
 citēt
lai Dansiga ar diviem vīriešiem brauktu vienā mašīnā?!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>nu nē..................
Publicēts: 18.02.09 13:55
 citēt
njaa...
Publicēts: 18.02.09 14:03
 citēt
negatIvs:lai Dansiga ar diviem vīriešiem brauktu vienā mašīnā?!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>nu nē..................

a čo ņegatīvs? Greizsirdīgs? Opppāāā.... [url=http://smiles.33b.ru/smile.128995.html] [url=http://smiles.33b.ru/smile.128996.html]
Publicēts: 18.02.09 14:05
 citēt
negativs, kush kush kush - elpo dziljaak ;-)))
Publicēts: 18.02.09 14:06
 citēt
dansiga:negativs, kush kush kush - elpo dziljaak ;-)))
:face-crying:
Publicēts: 18.02.09 14:08
 citēt
tev neezdodzinju iedot?;-)
Publicēts: 18.02.09 14:18
 citēt
dansiga:tev neezdodzinju iedot?;-)
kopš ar Tevi sapinos esmu gatavs visādiem pavērsieniem, šis jau nav pēdējais trieciens, esmu gatavs
Publicēts: 18.02.09 14:21
 citēt
negativs, ej ej? taa nevar buut!!!! es esmu balta un puukaina un visaadi citaadi nesaapiiga;-) Vai tad tie ir triecieni!?!? :-)
Publicēts: 18.02.09 15:07
 citēt
dansiga:negativs, ej ej? taa nevar buut!!!! es esmu balta un puukaina un visaadi citaadi nesaapiiga;-) Vai tad tie ir triecieni!?!? :-)
balta kā pūka Tu slīdēsi, ja labi uzvedīsies, altāra virzienā........... nav man laika Tevi pieskatīt, momentiem cechā jāieslīd:face-glasses:
Publicēts: 18.02.09 15:36
 citēt
negativs;-)))) oi sasmeejos par sho skatu - es kaa puuka sliidu un tu pa cehu mellu muti ;-))) bet malacis malacis - bez ceha neiztikt;-)))
Publicēts: 18.02.09 15:51
 citēt
nu es 100% zināšu JĀ vai NĒ tik aprīļa viducī... :face-sad:
Publicēts: 18.02.09 16:51
 citēt
marinka:nu es 100% zināšu JĀ vai NĒ tik aprīļa viducī... :face-sad:
līdz tam varētu stobru piemērīt
Publicēts: 18.02.09 18:08
 citēt
marinka:nu es 100% zināšu JĀ vai NĒ tik aprīļa viducī... :face-sad:

nu mēs tevi turēsim lietas kursā ... ;)
negatIvs: