Andreass:visu neizlasīju, bet ja Alvils nebrauc, tad es piesakos. Sen tik labi dzimšanas diena nebūs svinēta.
Alvils BRAUC!!! ... Dauc laimes upfront un.... da ignorē to viņa meistarklasi un fiksi šonakt nopērc biļeti! Vot tad i autiņš pilns būs, i Alvilam sava tačka būs jāorganizē
darvins:Lai kāds arī būtu "vakars", vienmēr tas beigsies "virtuvē"
yeahhh... holandiešiem ir tāds teiciens - neuken in de keuken, kurš nozīmē "šag on a kiččen teibl" un... sadzīvē tas IR rupji, nu gluži kā katru rītu viņi, tevi satiekot uzreiz saka - Xuju morgen!.................. :face-surprise:
NilsS: eu, taga pa nopietno - cik tas pasākums maksā ? Vismaz apmēram, alko uc izpriecas neskaitot Moš es ar varu izbradāt NL tulpes
Eur 100 biļete (aptuveni - atkarājās no iegādes ātrrocības) + Eur 50 benža + meitenes lukturu ielā + ledusskapja magnēts Dansigai + lenčšs Izpriecu laikā + šmiga, kas ārpus Meppel kroga iegādāta + ... paša brīva iztēle... + A kas tad Māra aparatūru pieskatīs, kad būsi tulpju zemē?
aij... da karoče te vēl daudz spamu bij, bet... lai nu citiem ar tiek!...
P.S. dansigas [url=http://smiles.33b.ru/smile.20821.html] pūra jautāju šeit neapspriežam! Spamojat linkmana Norges plenērā
Dansigas jautājums[ pūrs, dzīvoklis ] spontāni var vacelties jebkurā topikā, kreisie spami darbojās kā filtrs, kas šo to izvelk dienas gaismā, šo to atsijā, kāds parāda īsto seju. šāda veida atkāpes no "tēmas" ir foruma sanitārs, tāpat kā mežā vilks
Beedarts:Alvils BRAUC!!! ... Dauc laimes upfront un.... da ignorē to viņa meistarklasi un fiksi šonakt nopērc biļeti! Vot tad i autiņš pilns būs, i Alvilam sava tačka būs jāorganizē
Par vēlu. Es NOPIRKU biļeti. Droši manu dalību var izlabot uz 100%.
Tātad - gala apkopojums 1 (manai) mašīnai: - Asteszvaigzne - Ekoists - Alvils + Marinka ar 0,7 mūs sagaida uz Afsluitdijk mola + iespējams Dansīgā, ja komandējuma laikā jau nebūs pie vīra izdota (es gan nezinu kur mēs viņu stūķēsim, nu laikam, ka var arī bagāžniekā )
Ja ir vēl interesenti (NilsS, Andreass...), nav problēmu, bet vienam no jums būs jāuzņemās klapatas ar mašīnas īri un stūrēšanu uz Izklaides vietām!
Jau saorganizētajiem dalībniekiem detaļas tiks nosūtītas uz PM un.... Tiekamies Tulpju zemē [url=http://smiles.33b.ru/smile.15053.html]
dansiga:alvils, noteikti atstaaji iekhjekseetu iespeeju lidojuma mainju ;-p;-)
Jā, tie 24,- Ls, bet es nekādīgi nevarēju to fīču noņemt... Mož jābūt reģistrētam airbaltic klientam, lai to varētu izdarīt... Nu neko darīt, vismaz būs iespēja vēl no brauciena atteikties, ja pēdējā nedēļā nomirs kāds radinieks un būs jābrauc uz bērēm.
dansiga:nu ko nu vairs iespeejamaa dansiga - vienai man !?!?!? da neee - es tad citreiz ;-)
Alvils, vienkarshi nonjem kjeksi un viss!!!!! Es nupat pameegjinaaju - iegaaju bez jelkadas regjistraacijas)
A vot man pie apdrošināšanām un visādiem pārējiem sūdiem bija ķekši, kurus, protams, noņēmu, bet pie tiem 24 ls nebija... bet nu, vairs jau neko, ir jau samaksāts.
dansiga:nu ko nu vairs iespeejamaa dansiga - vienai man !?!?!? da neee - es tad citreiz
viss atkarīgs, kad tu ielido! un vai pārējie 3 ir gatavi uz pakaļējā beņķa saspiesties :P Jebšu.... citreiz.... vēl jau te svētku Holandē pa pilnam! Brauc ka nu uz Grachtenfestival 12.-14.jūnijā! meppelvolvaart.nl... Skatos - būs man vēl viens izklaides nodarbību tušiņš jātaisa augšā :><: moš i Linkmans pieteiksies, jo līdz Norgei ta vēl tik ilgi, ilgi jāgaida
dansiga:neaizmirsti par bagaazhu!!! un mociit 3 cilv tavaa autinjaa uz pakaljeejaa benjkja ikdienaa - tas ar manaa uztveree ir sadisms;-)))
vo, vo es jau ar to saku - tāpēc i organizēju es+3 vēl cilvēki grupiņu, lai visiem ērti un viegli. Marinku ar 0,7 gan mēs starp Alvilu un ekoistu viegli iestūķēsim. Protams, ja jamā nepaķers to puspliko meiteņu varzu ar vēl līdzi, kas šai uz avatara... A bagāžai ierobežojumi būs
dansiga:neaizmirsti par bagaazhu!!! un mociit 3 cilv tavaa autinjaa uz pakaljeejaa benjkja ikdienaa - tas ar manaa uztveree ir sadisms;-)))
vo, vo es jau ar to saku - tāpēc i organizēju es+3 vēl cilvēki grupiņu, lai visiem ērti un viegli. Marinku ar 0,7 gan mēs starp Alvilu un ekoistu viegli iestūķēsim. Protams, ja jamā nepaķers to puspliko meiteņu varzu ar vēl līdzi, kas šai uz avatara... A bagāžai ierobežojumi būs
pie pēdējā nosacījuma gribētāju jau savāksies pārāk daudz. Deru ak jā, jūtu, ka būs vien jāpaliek uzticīgam pirmmērķim.......Māra fotokolekcijas pieskatīšanā.....gandrīz jau padevos kārdinājumam !
NilsS, bet ja savācas vēl daži, var tak mierīgi noīrēt (uz visiem) autiņu un aidā, braukāsim divās ekipāžās! Maris ar NegatĪvu gan jau tiks galā ar to pirmprojektu!
Beedarts:
pie pēdējā nosacījuma gribētāju jau savāksies pārāk daudz. Deru ak jā, jūtu, ka būs vien jāpaliek uzticīgam pirmmērķim.......Māra fotokolekcijas pieskatīšanā.....gandrīz jau padevos kārdinājumam !
jo vairāk gribētāju, jo mazāk izredžu Tev kaut ko pieskatīt
Un?...... rekur Andreass arī sakārdināts riktīgi.... Vien alvils pirmais biļeti + Ls24 nopirka! Bet tas tak jums neliedz vēl pārīti atrast. Ja vēl pieskaita Dansigo - re jūs jau trijatā = normāla zviedru ģimenīte Holandē! i negatIvs ar Māri pa to laiku beidzot bez visādas blakusiejaukšanās i dzelžus, i dzīvokļus i fazendas pieskatīs!.... Kā sacīt jāsaka visi "kreisie" pašizceptie apsaimniekotāji būs prom tālajā golaņdjijā