Apkopojums par Izklaižu dalībniekiem: - Asteszvaigzne - Ekoists - Alvils - Marinka tiek paķerta pa ceļam kaut kur Holandē, bet... tikai tad, ja ar 0,7 !
ja atrodas vēl 3-4 interesenti kā piemēram NilsS un Andreass, dodat ziņu laicīgi, jo jums tad pašiem auto jāīrē....
Priekšlikums 3 fotoGrāfēt gribētājiem -> praktisku nodarbību izklaides brauciens uz The Netherlands (tautā pazīstamu kā Holande) Skaits, diemžēl atkarīgs no manas mašīnas ietilpības! Protams – nav problēmu, ja vēl kādi 3-4 cilvēki papildus saorganizējas, bet tad jums pašiem savs auto jāīrē!
Nodarbību plāns: - 30.aprīlī mācāmies dzert daudz alus + mācāmies ietērpties oranžā un sadzīvot ar oranžo krāsu un tūkstošiem oranžu un piedzērušu cilvēku visapkārt... - 1.maijā mācāmies skābu gurķi uzēst un piena litrus brūķēt, jebšu... ar ko saslimām, ar to arī ārstējamies
Izklaides plāns: - 2.maijā braucam uz Kinderdijk dzirnas un tām tuvējo apkaimi fotogrāfēt - www.kinderdijk.com - 3.maijā apceļojam Holandes Ziemeļ-austrumu piekrasti, Frisland un pafočējam putnus Lauwersmeer dabas parkā - www.lauwersmeer.org? - 4.maijā dodamies uz Keukenhof grupiņā puķītes paknipsēt - www.keukenhof.nl - 5.maijā apskatām dažus mazos, tikai Hollandei raksturīgos ciematiņus Holandes Ziemeļ-rietumu pusē un vakarā šaujam uz Amsterdam izklaidēties, kur paliekam pa nakti līdz jūsu nākamās dienas atpakaļreisam uz Lettlandi...
Protams, ja gribās izklaides uz vēl vairāk dienām un/vai augstākminētie izklaides ieteikumi neapmierina.... laipni lūgtum - jūsu ierosinājumi, no problem
Par naktsmītni, brokastīm un vakariņām līdz Amsterdamas apmeklējumam galvu nelauziet un kapeikas neskaitiet. Mājā vietas pietiek un virtuve man liela
Plānojamie izdevumi: - Airbaltic Rīga-Amsterdama-Rīga biļetes cena (patreiz vēl var pa lēto nopirkt - Ls 13,- vienā virzienā + nodokļi). Kā rezerves variants šeit vēl der RyanAir uz Dusseldorf Weeze! Vai tas pats RyanAir uz Brēmeni. - degviela izklaides braucieniem ~ Eur 45 bāka un dienā ar 1 bāku vajadzētu pietikt ... - viesnīca Amsterdam + meitenes sarkano lukturu ielā + suvenīri (dansigai leduskapja magnētu, gan uz Latviju atpakaļ obligāti atvedat) + iekošana/iedzeršana pa vidu izklaidēm + ... nu ko vien maks atļauj un sirds vēlas ...
holandieši saprot tos kas runā sūdīgā angļu valodā? (labi zinu, ka somi, zviedri saprot a francūži saprot tikai Parīzē jo cituvietu francūži nesaprot angļu neatkarīgi no sūdīguma pakāpes)
A holandieši saprot arī tos, kuri sūdīgā vācu val. runā! Bet par tiem francūžiem tu kļūdies viņiem goda lieta lauzītā angļu valodā runāt! Pēc augstskolas beigšanas ikviens francūzis runā vēl 4-ās svešvalodās! Tāda nu izglītības sistēma! Man kādu laiku boyfrends francūzis bij Plus.... es angliski visnotaļ labi runāju - varēšu par tulku piestrādāt un šo to arīdzan holandiski runāju
Māra māju nevarēšu pieskatīt - interešu konflikts var izveidoties. ja Briedi izdotos dabūt prom, tad labprāt palīdzētu, par Dansigas dzīvokli, tur viss skaidrs.
Beedarts:A holandieši saprot arī tos, kuri sūdīgā vācu val. runā! Bet par tiem francūžiem tu kļūdies viņiem goda lieta lauzītā angļu valodā runāt! Pēc augstskolas beigšanas ikviens francūzis runā vēl 4-ās svešvalodās! Tāda nu izglītības sistēma! Man kādu laiku boyfrends francūzis bij
nesen ar auto novandijos 2meenesos 7000km pa Franciju - traki patika, bet nost no tūrista takas franči slēpa savu angļu svešvalodu - tas gan netraucēja īpaši - aaa vot pareizi vēl Lionā ļaudis sūdīgo angļu valodu saprata gandriz visi
vajag lietas saukt īstajos vārdos - LV izcelsmes cilvēkam francūzis nav boyfrends, bet sextūrists (un otrādi)
maijs... figviņzin - tas ir baisi tālu - 10 dienas uz priekšu plānot priekš manis jau ir nopietni
Nezinu gan par tiem francūžiem,Parīzē žandarmi ilgi meklēja kādu,kurš runātu angliski,beigās vienu sievieti atrada.Sabaidīti gan viņi ar terorismu,mūs pat aizturēja uz tā pamata.
marinka:ahm, es jums te ar ķepiņu pamāšu labi izplānots
nu, ja labi sarunā, mēs tevi varētu 3.maija rītā iekš Afsluitdijk mola "savākt"...
hmmmm VILINOŠI dikti Tagad jau īsti nevarēšu izplānot, bet, ja gadījumā jums tur kāda brīva vietiņa būs vai pēkšņi uzrādīsies ap to laiku, visu ko var izdomāt
talavietis:superīgs programmiņš, žēl, ka nevaru pieteikties..
tāpē, ka domā pieskatīt manu māju?
Riskus vajag sad alīt ! Tas ir skaidrs. Tātad ES pieskatu tos fotolūžņus. Tālavietis dzīvokli ( laikam )Diez kādas lustes jau nav, bet kādam takš tas krusts jānes
līdz ko būs kāda skaidrība par braucējiem, tiks sastādīts dzīvokļu + fototehnikas [mājās atstātās] pieskatīšanas grafiks. ja brauks Dansiga, viņas miteklis ierindojās saraksta augšdaļā, viņa kā pastāvīgā kliente ārpus konkurences
lieliski, es gaidu precīzus datus, lai pieskaņotos minētajiem pasākumiem. Maris var izteikt arī īpašas vēlmes, attiecībā uz tehnikas pieskatīšanas specifiku.
Prieks, ka NilsS arī pievienojies dzīvokļu pieskatītājiem. Vēl tikai Alvila trūkst, bet nekas, gan jau pēc pāris postiem uzradīsies
es apsveru arī Tavas dzīvesvietas pieskatīšanas plānu tikai kamēr Maris būs tur ( ja būs ) tā štelle ir drošās rokās. Es tikmēr parūpšos par viņa fočuku kolekciju
Nodarbību plāns ekselents! Izklaides nav manā garā, nu ne jau TIK daudz. Ja varētu izklaides pasākumu laikā turpināt to, kas iesākts nodarbībās, tad jau varētu padomāt (izklausītos kārdinoši)...
Nodarbību plāns ekselents! Izklaides nav manā garā, nu ne jau TIK daudz. Ja varētu izklaides pasākumu laikā turpināt to, kas iesākts nodarbībās, tad jau varētu padomāt (izklausītos kārdinoši)...
klau, partner, vai nav laiks pārvietot alkolekciju uz NL ?
NilsS:klau, partner, vai nav laiks pārvietot alkolekciju uz NL ?
Tas izklausās VĒL kārdinošāk! Es PAR! Mani tikai māc bažas par to, vai Beedarts, asteszvaigzne, Ekoists un Marinka varēs mūsu meistarklasi atļauties... Nāksies maksāt baudā!
daudz to pieskatītāju saradies, projekts apdraudēts. Mārim jāapdomā prioritātes, kaut saprotu arī viņu, grūti atteikties no piedāvājuma, kuru Beedarts izteica vakar, citā topikā, zilu acu kontekstā.................. es salūztu...................
negatIvs:daudz to pieskatītāju saradies, projekts apdraudēts. Mārim jāapdomā prioritātes, kaut saprotu arī viņu, grūti atteikties no piedāvājuma, kuru Beedarts izteica vakar, citā topikā, zilu acu kontekstā.................. es salūztu...................
un vēl saka, ka sievietes ir vāji radījumi ...
alvils: Nodarbību plāns ekselents! Izklaides nav manā garā, nu ne jau TIK daudz. Ja varētu izklaides pasākumu laikā turpināt to, kas iesākts nodarbībās, tad jau varētu padomāt (izklausītos kārdinoši)...
alvil... visa dzīve ir viens liels kārdinājums! Redz, negatIvs jau uz robežas...
alvils:
NilsS:klau, partner, vai nav laiks pārvietot alkolekciju uz NL ?
Tas izklausās VĒL kārdinošāk! Es PAR! Mani tikai māc bažas par to, vai Beedarts, asteszvaigzne, Ekoists un Marinka varēs mūsu meistarklasi atļauties... Nāksies maksāt baudā!
Par BeeD@rtu neuztraucies, man tai vīkendā krogā būs 50x50L Grolsch garantēti.... Domāju ka tik daudz pat alvils nevarētu turēt...