forum.gif
Izklaides Holandē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Izklaides Holandē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.09 18:58
 citēt
fototehnikas testi, ierobežotā kompānijā tepat Lv
Publicēts: 18.02.09 21:15
 citēt
Linkmans jau norges topikā žēli citē Raini a te un citur negatīvs ņemas tā, ka vajadzēs šim broma devu... :face-sad:

marinkai piemērīšot stobru, par dansigu deklarēja, ka tā ''esot jau sen iztīrīta'', pie aviobiļetēm bļau pēc Indijas kāzu ceļojumam, a šeit regulē ar ko un kā dansigai Holandē mašīnā jāsēž....

da vai nav pilnīgi vienalga kur un ar ko viņa sēž, guļ, stāv vai kā šai klājas

projektam ir svarīgi, lai viņa ir pa durīm ārā un var uzsākt pieskatīšanu - negativs Tu visu sačakarēsi ar tām bezvērtajām blakuslietām
Publicēts: 18.02.09 21:27
 citēt
re kaa maris visu par negativu salika pa plauktinjiem ;-))))
Publicēts: 18.02.09 21:30
 citēt
man piemērīs stobru ierobežotā kompānijā? :face-surprise:
Publicēts: 19.02.09 02:25
 citēt
Maris:negativs Tu visu sačakarēsi ar tām bezvērtajām blakuslietām

ar altāri? precības ir BEZvērta lieta? Maris, nu gan Tu dod! :face-crying:
Publicēts: 19.02.09 08:25
 citēt
Maris:Linkmans jau norges topikā žēli citē Raini a te un citur negatīvs ņemas tā, ka vajadzēs šim broma devu... :face-sad:

marinkai piemērīšot stobru, par dansigu deklarēja, ka tā ''esot jau sen iztīrīta'', pie aviobiļetēm bļau pēc Indijas kāzu ceļojumam, a šeit regulē ar ko un kā dansigai Holandē mašīnā jāsēž....

da vai nav pilnīgi vienalga kur un ar ko viņa sēž, guļ, stāv vai kā šai klājas

projektam ir svarīgi, lai viņa ir pa durīm ārā un var uzsākt pieskatīšanu - negativs Tu visu sačakarēsi ar tām bezvērtajām blakuslietām
domāju, ka nav ne mazāko projekta sačakarēšanas pazīmju. projekta bīdīšana uzņems jaunus apgriezienus X stundā, vai pie atbistoša topika parādīšanās
Publicēts: 19.02.09 09:56
 citēt
tad vajg x stundu veicinaat ne regulet kaados apstaaklos dansiga drikst sedet masina, kados ne - VISI apstakli ir labi - katik prom :face-grin:
Publicēts: 19.02.09 09:56
 citēt
marinka:man piemērīs stobru ierobežotā kompānijā? :face-surprise:

var arī neierobežotā - ir tāda opcija ar
Publicēts: 24.02.09 13:33
 citēt
Hi ! Vai mani ņemsat kompānijā ??? (ar noteikumu, ka braucu ar savu auto no LV (nu kurš saprātīgs fotojūzers lido) :)) ???
Publicēts: 24.02.09 13:46
 citēt
glazers:Hi ! Vai mani ņemsat kompānijā ??? (ar noteikumu, ka braucu ar savu auto no LV (nu kurš saprātīgs fotojūzers lido) :)) ???

Tas, manuprāt, pat būtu ļoti pozitīvs variants, jo rezultātā būtu divas mašīnas un var pieteikties vēl kāds, piemēram, Andreass un NilsS, kuri šādu velmi izteica. :) Ko par to saka Beedarts?
Publicēts: 24.02.09 14:23
 citēt
Beedarts saka, ka it kā problēmu nebūtu, ja nu vien jums pašiem jāsaspiežas tad ar gulēšanu.... Zēni augšstāvā - lēdijas apakšstāvā. Un Alvil, nelasai tagad caur rindiņām :D Vai arī glazers & Co pa viesnīcu!...
Publicēts: 24.02.09 14:30
 citēt
Saspiedīsimies! :face-angel:

bet par to augšā/apakšā... gan jau var laika gaitā kombinēt. :D
Publicēts: 24.02.09 14:49
 citēt
man patīk Glazers ideja par braukšanu ar auto.
varam izbraukt kādu dienu ātrāk, lai pa ceļam piestāt var un kaut ko vēl sabildēt.

Glazers, vakarā atrakstīšu PM vai vēl darbā varu paspēt brīvu pieteikt.
Publicēts: 24.02.09 22:47
 citēt
glazers, Andreass, juus man arii pachukstiet, ko buusiet sadomaajushi!
Publicēts: 24.02.09 22:54
 citēt
glazers:Hi ! Vai mani ņemsat kompānijā ??? (ar noteikumu, ka braucu ar savu auto no LV (nu kurš saprātīgs fotojūzers lido) :)) ???

Glāzera variants jau mani arī vilina. Tikai grūti saplānot ar dežūrām divās vietās. Ja nu vienīgi pirms braukšanas gadās "karstais piedāvājums"- ja kāds pēkšņi nevar, bet es varu.
Būs papildu šoferis ekipāžā un lieks Canonists...:)
Publicēts: 24.02.09 22:59
 citēt
Ooo - un vienreiz es tad vareetu panjemt garaas briivdienas un nestuureet ;-)))) Ta muuzhdien sanaak taa, ka pa aarzemeem tik es pie stuures ;-(((((
Publicēts: 24.02.09 23:31
 citēt
Canon vai Nikon, nav nekādas nozīmes, galvenais, lai ir bezfilmas režims
Publicēts: 24.02.09 23:42
 citēt
negatIvs:Canon vai Nikon, nav nekādas nozīmes, galvenais, lai ir bezfilmas režims

CF jau arī ir bezfilmas režīmā...:)))
Publicēts: 24.02.09 23:47
 citēt
Friidis, ne jau aparātā vajag bezfilmu! ;)
Publicēts: 24.02.09 23:50
 citēt
alvils:Friidis, ne jau aparātā vajag bezfilmu! ;)

Ko nu es (vecis) saprotu bezfilmās....:)
Bet ja nopietni, vai vērts dzīties uz Holandi, lai pavadītu vairākas dienas bezfilmā- šeit to izdarīt sanāks krietni lētāk (un drošāk)...
Publicēts: 24.02.09 23:52
 citēt
Friidis, es esmu braucis uz Sicīliju, lai 10 dienas pavadītu plus mīnus bezfilmā. Veiksmīgi atgriezies varu droši teikt: IR VĒRTS! ;) Lai gan šoreiz tāds meistarklases pasākumiņš jau paredzēts tikai pirmā dienā, pēc tam niekošanās ar kamērām... :)
Publicēts: 24.02.09 23:53
 citēt
p.s. un, ja runa ir par kamerām, tad es plānoju ņemt līdz gan filmas, gan bezfilmas. :)
Publicēts: 25.02.09 00:05
 citēt
Bilde no meistarklases Sicīlijā (trīs vai četrus gadus atpakaļ) :)

Publicēts: 25.02.09 00:10
 citēt
alvils:p.s. un, ja runa ir par kamerām, tad es plānoju ņemt līdz gan filmas, gan bezfilmas. :)
labāk nevienu, vai tikai vienu - lētāko un kādu kitenieku
Publicēts: 25.02.09 01:01
 citēt
Andreass:man patīk Glazers ideja par braukšanu ar auto.
varam izbraukt kādu dienu ātrāk, lai pa ceļam piestāt var un kaut ko vēl sabildēt.

Glazers, vakarā atrakstīšu PM vai vēl darbā varu paspēt brīvu pieteikt.

benziintankos foceesiet?
Publicēts: 25.02.09 07:21
 citēt
Maris, vai tad maz ko bildēt. Ja paņem vienu dienu rezervei, tad var arī uz kādu pilsētiņu nogriezties. Var kādu ainavu ceļa malā sabildēt.
Publicēts: 25.02.09 11:45
 citēt
Sveiciens censoņiem !
Paldies par akceptu ! Nedomāju, ka ar gulēšanu būs kāda probļema !
... tiem, kuri cer ar/ap mani jārēķinās ar to, ka :
0) vietas bez manis ir tikai 3 (tie, kuri piesakās, iemaksā manā kontā garantijas depozītu 50,- LVL ! Ja jūs beigās tomēr nebraucat, dabiski, ka savu naudu atpakaļ nedabūjat ! .. ja manis dēļ brauciens nojūk - arī tad jūs savu naudu atpakaļ nedabūjat ! :)))) (shutka) !
1) braucam ar CitroenC4(Picasso) 9l 95' benzīna uz 100 km, kopā plānots nobraukt ` 4200 km !
2) braucam līdz turienei dienas 3 (vismaz) , starts 03'00 27/04/2009 !
3) pa ceļam vienu dienu plānota zirgbildēšana (ceru, ka pa ceļam atradīšu kādu rančo, kurš atļaus fotocensoņiem no tāļās Latvijas iefočēt viņu Quarterhorse & Painthorse ! :)))
4) ekonomiskā krīze nepiespiedīs man to auto atgriezt atpakaļ līzinga kompānijai ! :))) ... ja tā, tad braucu ar Citroen C1 un braucu viens, jo bez manis un manas fotosomas tur iekša nekas nelien ! :)))

... nu tā kaut kā ! :face-devil-grin:
Publicēts: 25.02.09 13:06
 citēt
Glazers, bļin, man pat palika žēl, ka esmu aviobiļeti nopircis. Pēc Tava plāna labrpāt būtu braucis ar Tevi (arī Tavs citrons jau pazīstams, laba hi-fi sistēma iekšā un tā). :)
Publicēts: 25.02.09 14:43
 citēt
... nu piedod, vecais čom Alvil ! Bet toreiz bij forši ! ... aiz Straupes ! ... arī Jonatan tad vēl bija ... :))
Publicēts: 25.02.09 14:45
 citēt
Glazers, vai nav dienu par agru izbraukt? ja paareejie tik 30 peecpusdienaa ir Meppelaa? Ij kad starts no Holandes un kad finishss LV?
Publicēts: 25.02.09 14:57
 citēt
...ļ.cien.Dansiga ! Tur jau ir tā 'sāls' - lai naff jālido ! Ja jau braucam , tad mēs takš ES !!! .. tas ir fototrips ! 12 H brauciens, .. grab slēdzis , aka 5h brauciens , aka grab slēdzis ... un esam .. un aka grab ! ;))
Publicēts: 25.02.09 15:44
 citēt
glazers, nu neesmu es tachu tik briesmiiga blondiine;-ppp;-) tik domaaju ka 3.5 dienas shakataa ir par daudz (arii ar visu sleedzha grabinaashanu) ;-) Es par to, ka jaasaskanjo ar otras komandas darbiibu un ieplaanotajiem braucieniem pa Hollandi.
Publicēts: 26.02.09 21:19 labots
 citēt
dansiga:Glazers, vai nav dienu par agru izbraukt? ja paareejie tik 30 peecpusdienaa ir Meppelaa? Ij kad starts no Holandes un kad finishss LV?

Pārējie ļ.cien. Dansiga Meppel ir 29.aprīlī! Jo 30.aprīlī ir tieši visa nodarbību sāls!!! :face-grin:
Publicēts: 26.02.09 22:32
 citēt
o vellos, kaa es esmu visu nepareizi sapratusi ;-(((((( bet nu labi - lai jau lido, kad veelaas;-pp kas ta man?;-))))
P.S> a ka ta dara 29.04 vakaraa? kaapec nav ierakstiits?!!?!?:face-devil-grin:
Publicēts: 27.02.09 22:41
 citēt
dansiga:... P.S> a ka ta dara 29.04 vakaraa? kaapec nav ierakstiits?!!?!?:face-devil-grin:

IR ierakstīts!!! PM pasākuma dalībniekiem! Konfidenciāla informācija ir un paliek konfidenciāla! kā sacīt jāsaka - intrigas uzturēšanai pārējo spameru vidū!
ĀĀĀāāāa.... zini, varu pačukstēt ko negatIvs ar Mari 29.04 vakarā darīs - pieskatīs dansigas dzīvokli kamēr šamā pa britiem komandējumā :face-grin:
Publicēts: 27.02.09 22:44
 citēt
tas jau pats par sevi saprotams, un tur komentāru nebūs
Publicēts: 27.02.09 23:38
 citēt
... nu labi ! .. ja ne, tad ne ! Man patīk patiess extrēms ! Būšu ar savu C1 30.aprīlī Amsterdamā ! Ceļabiedru naff ! Ceru. ka ar litra motoru uz bāņa jutīšos lapi ! :)))
Publicēts: 15.03.09 21:11
 citēt
Nedaudz nelāgi ir tas, ka tieši tai laikā būs hokeja čempionāts... Mēs Holandē darīsim kaut ko lietas labā, lai LAT spēles noskatītos? :)

Spēļu grafiks.

Publicēts: 15.03.09 21:15
 citēt
alvils:Nedaudz nelāgi ir tas, ka tieši tai laikā būs hokeja čempionāts... Mēs Holandē darīsim kaut ko lietas labā, lai LAT spēles noskatītos? :)

Paņem līdzi savu TV un aizvelc kabeli. Pie reizes Beedarts - pasūti 2x vairāk alu un uzkožamos. ;)
Publicēts: 16.03.09 08:37
 citēt
Linkman:Paņem līdzi savu TV un aizvelc kabeli. Pie reizes Beedarts - pasūti 2x vairāk alu un uzkožamos. ;)

Diez vai tas varētu būt iespējams...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: