Linkmans jau norges topikā žēli citē Raini a te un citur negatīvs ņemas tā, ka vajadzēs šim broma devu...
marinkai piemērīšot stobru, par dansigu deklarēja, ka tā ''esot jau sen iztīrīta'', pie aviobiļetēm bļau pēc Indijas kāzu ceļojumam, a šeit regulē ar ko un kā dansigai Holandē mašīnā jāsēž....
da vai nav pilnīgi vienalga kur un ar ko viņa sēž, guļ, stāv vai kā šai klājas
projektam ir svarīgi, lai viņa ir pa durīm ārā un var uzsākt pieskatīšanu - negativs Tu visu sačakarēsi ar tām bezvērtajām blakuslietām
Maris:Linkmans jau norges topikā žēli citē Raini a te un citur negatīvs ņemas tā, ka vajadzēs šim broma devu...
marinkai piemērīšot stobru, par dansigu deklarēja, ka tā ''esot jau sen iztīrīta'', pie aviobiļetēm bļau pēc Indijas kāzu ceļojumam, a šeit regulē ar ko un kā dansigai Holandē mašīnā jāsēž....
da vai nav pilnīgi vienalga kur un ar ko viņa sēž, guļ, stāv vai kā šai klājas
projektam ir svarīgi, lai viņa ir pa durīm ārā un var uzsākt pieskatīšanu - negativs Tu visu sačakarēsi ar tām bezvērtajām blakuslietām
domāju, ka nav ne mazāko projekta sačakarēšanas pazīmju. projekta bīdīšana uzņems jaunus apgriezienus X stundā, vai pie atbistoša topika parādīšanās
glazers:Hi ! Vai mani ņemsat kompānijā ??? (ar noteikumu, ka braucu ar savu auto no LV (nu kurš saprātīgs fotojūzers lido) ) ???
Tas, manuprāt, pat būtu ļoti pozitīvs variants, jo rezultātā būtu divas mašīnas un var pieteikties vēl kāds, piemēram, Andreass un NilsS, kuri šādu velmi izteica. Ko par to saka Beedarts?
Beedarts saka, ka it kā problēmu nebūtu, ja nu vien jums pašiem jāsaspiežas tad ar gulēšanu.... Zēni augšstāvā - lēdijas apakšstāvā. Un Alvil, nelasai tagad caur rindiņām Vai arī glazers & Co pa viesnīcu!...
glazers:Hi ! Vai mani ņemsat kompānijā ??? (ar noteikumu, ka braucu ar savu auto no LV (nu kurš saprātīgs fotojūzers lido) ) ???
Glāzera variants jau mani arī vilina. Tikai grūti saplānot ar dežūrām divās vietās. Ja nu vienīgi pirms braukšanas gadās "karstais piedāvājums"- ja kāds pēkšņi nevar, bet es varu. Būs papildu šoferis ekipāžā un lieks Canonists...
Ko nu es (vecis) saprotu bezfilmās.... Bet ja nopietni, vai vērts dzīties uz Holandi, lai pavadītu vairākas dienas bezfilmā- šeit to izdarīt sanāks krietni lētāk (un drošāk)...
Friidis, es esmu braucis uz Sicīliju, lai 10 dienas pavadītu plus mīnus bezfilmā. Veiksmīgi atgriezies varu droši teikt: IR VĒRTS! Lai gan šoreiz tāds meistarklases pasākumiņš jau paredzēts tikai pirmā dienā, pēc tam niekošanās ar kamērām...
Sveiciens censoņiem ! Paldies par akceptu ! Nedomāju, ka ar gulēšanu būs kāda probļema ! ... tiem, kuri cer ar/ap mani jārēķinās ar to, ka : 0) vietas bez manis ir tikai 3 (tie, kuri piesakās, iemaksā manā kontā garantijas depozītu 50,- LVL ! Ja jūs beigās tomēr nebraucat, dabiski, ka savu naudu atpakaļ nedabūjat ! .. ja manis dēļ brauciens nojūk - arī tad jūs savu naudu atpakaļ nedabūjat ! ))) (shutka) ! 1) braucam ar CitroenC4(Picasso) 9l 95' benzīna uz 100 km, kopā plānots nobraukt ` 4200 km ! 2) braucam līdz turienei dienas 3 (vismaz) , starts 03'00 27/04/2009 ! 3) pa ceļam vienu dienu plānota zirgbildēšana (ceru, ka pa ceļam atradīšu kādu rančo, kurš atļaus fotocensoņiem no tāļās Latvijas iefočēt viņu Quarterhorse & Painthorse ! )) 4) ekonomiskā krīze nepiespiedīs man to auto atgriezt atpakaļ līzinga kompānijai ! )) ... ja tā, tad braucu ar Citroen C1 un braucu viens, jo bez manis un manas fotosomas tur iekša nekas nelien ! ))
Glazers, bļin, man pat palika žēl, ka esmu aviobiļeti nopircis. Pēc Tava plāna labrpāt būtu braucis ar Tevi (arī Tavs citrons jau pazīstams, laba hi-fi sistēma iekšā un tā).
...ļ.cien.Dansiga ! Tur jau ir tā 'sāls' - lai naff jālido ! Ja jau braucam , tad mēs takš ES !!! .. tas ir fototrips ! 12 H brauciens, .. grab slēdzis , aka 5h brauciens , aka grab slēdzis ... un esam .. un aka grab ! )
glazers, nu neesmu es tachu tik briesmiiga blondiine;-ppp;-) tik domaaju ka 3.5 dienas shakataa ir par daudz (arii ar visu sleedzha grabinaashanu) ;-) Es par to, ka jaasaskanjo ar otras komandas darbiibu un ieplaanotajiem braucieniem pa Hollandi.
o vellos, kaa es esmu visu nepareizi sapratusi ;-(((((( bet nu labi - lai jau lido, kad veelaas;-pp kas ta man?;-)))) P.S> a ka ta dara 29.04 vakaraa? kaapec nav ierakstiits?!!?!?
dansiga:... P.S> a ka ta dara 29.04 vakaraa? kaapec nav ierakstiits?!!?!?
IR ierakstīts!!! PM pasākuma dalībniekiem! Konfidenciāla informācija ir un paliek konfidenciāla! kā sacīt jāsaka - intrigas uzturēšanai pārējo spameru vidū! ĀĀĀāāāa.... zini, varu pačukstēt ko negatIvs ar Mari 29.04 vakarā darīs - pieskatīs dansigas dzīvokli kamēr šamā pa britiem komandējumā
... nu labi ! .. ja ne, tad ne ! Man patīk patiess extrēms ! Būšu ar savu C1 30.aprīlī Amsterdamā ! Ceļabiedru naff ! Ceru. ka ar litra motoru uz bāņa jutīšos lapi ! ))