Schnircks:Vanderfons:>.pārgudrītiu- Tu nezini vai speciāli izliecies nezinām, kuram un par ko Ingmārs uzbrēca savu slaveno TURI MUTI! varu padalīties ar aculiecinieka pieredzi- tas bija tēmēts Mežacūciniekam un Balodniekam par vēlmi mainīt Latvijas valstiskumu. Un tur ir vajadzīga Līdakas pavēle!
Shnircks, nevajag taču visu tik saasināti uzreiz uztvert. Esmu gandrīz 100% pārliecināta, ja Vanderfons zina par ko brēca Līdaka un piekrīt, ka tā vajadzēja. Tāpat arī es. Ja būtu uzmanīgāk lasījis Vanderfona tekstu augstāk, būtu sapratis.
Kad uzzinaaju, par ko Liidaka taa uzbreeca, man bij acis lielas - kaa kaads vispaar var ko taadu iedomaaties, atcelt taas dienas!!! Tur ne tikai uzbreekt, bet gad iedot bietee, nogriezt meeli, un vispaar, izsuutiit no valsts.. Taadas luuk, ir manas domas..
Jonatan, tas kopumā jāskatās plašākā kontekstā kopā ar opozīcijas darbību Saeimā vispār. Smuki viss pa plauktiņiem tika salikts ceturtdienas 900 sekunžu debatēs, kur Līdaka bija pret vienu krievu gala partijas keksu (neatceros vārdu). Tur arī viss konteksts lieliski tapa skaidrs pat priekš tiem, kas līdz šim nav sekojuši līdz Saeimas sēžu peripetijām.
Portreti:Par meičām, kuras sevi uzskata par spēcīgām politisko diskusiju jomā, gan neesmu visai augstās domās...
Es pieņemu, ka Tu uzskati, ka meičas neko sakarīgu nespēj pateikt arī par mašīnām, datoriem un fototehniku?
Neviena no tevis uzskaitītajām tēmām man neliekas saistoša. Ja tu varētu parunāt par to, kāpēc meitenes fotogrāfējas un publicē bildes draugos...vai kāpēc viņām ir spēcīgāks orgasms, ja atdodas nevis pirmajā randiņā, bet trešajā...
Es pieņemu, ka Tu uzskati, ka meičas neko sakarīgu nespēj pateikt arī par mašīnām, datoriem un fototehniku?
Neviena no tevis uzskaitītajām tēmām man neliekas saistoša. Ja tu varētu parunāt par to, kāpēc meitenes fotogrāfējas un publicē bildes draugos...vai kāpēc viņām ir spēcīgāks orgasms, ja atdodas nevis pirmajā randiņā, bet trešajā...
Varam parunāt arī par šādām tēmām, ja Tevi tas interesē...
1) Sievietēm arī patīk izrādīties, tāpēc arī viņas bildējas un publicējas draugos. Veči, lai izrādītos, lielākoties iepērk dažādas dārgas spēļmantiņas vai zīmējas ar prāta vai fiziskām spējām. Sievietes sabiedrība un liela daļā arī pašas sevi uztver kā skaistuma objektus, tādēļ galvenais izrādīšanās veids ir izskats, un kas vēl labāk iemūžina skaistumu kā skaista bilde. Jo sevišķi, ja to vēl piešopo un visādi citādi izskaistina. Tādās bildēs pat sievietes, kas sev nešķiet skaistas, var sevi ieraudzīt citā gaismā. Vēl ir arī pāris citi iemesli - iemūžināt sevi, kamēr esi jauna un skaista, jo sieviete ar gadiem nepaliek skaistāka (principā jau paliek, bet pašlaik sabiedrībā valdošais uzskats ir pretējs) un, ja vecis grib izrādīties, kāda viņam skaista un iekārojama draudzene/sieva, tad varētu būt arī veča pamudinājums sabildēties.
2) Jo daļai sieviešu (nepateikšu, cik lielai, jo neesmu iedziļinājusies tēmā), lai izjustu kārtīgu orgasmu vajag emocionālu pieķeršanos un pirmajā randiņā tāda var arī nerasties.
Maris:nez fizmats vispar spej parversties atpakalj par meiteni?
Labs jautājums Bet diemžēl neesmu kompetenta šājā tēmā. Pazīstu tikai vīriešu kārtas fizmatus. Bet IT speciālistes, kas sievišķību nezaudē ne studiju laikā, ne pēc tam, gan pazīstu vairākas.
Maris:nez fizmats vispar spej parversties atpakalj par meiteni?
Labs jautājums Bet diemžēl neesmu kompetenta šājā tēmā. Pazīstu tikai vīriešu kārtas fizmatus. Bet IT speciālistes, kas sievišķību nezaudē ne studiju laikā, ne pēc tam, gan pazīstu vairākas.
IT speciālistes vai personas kas mācījušās šai jomā?
IT speciālistes vai personas kas mācījušās šai jomā?
interesanti, cik gadi jāstudē fizmatos, lai neatgriezeniski zaudētu sēju pārvērsties atpakaļ par meiteni? labi, es no fizmatiem aizmuku, bet istabas biedrenes pabeidza... un kaut kā nejūtu, ka viņas runātu vīriešu balsī, ka augtu bārda un valkātu bikses... ja nu vienīgi domā daudz loģiskāk un prātīgāk par daudziem vīriešiem
interesanti, cik gadi jāstudē fizmatos, lai neatgriezeniski zaudētu sēju pārvērsties atpakaļ par meiteni? labi, es no fizmatiem aizmuku, bet istabas biedrenes pabeidza... un kaut kā nejūtu, ka viņas runātu vīriešu balsī, ka augtu bārda un valkātu bikses... ja nu vienīgi domā daudz loģiskāk un prātīgāk par daudziem vīriešiem
Bet sava taisnība ir arī Mārim, jo ir sievietes, kas "vīrišķīgās" jomās baidās izrādīt savu sievišķību, ka tik vīrieši nepadomā, ka tukšgalve un blondīne.
Nē, bet daļā "vīriešu pasauļu" sievišķības izpausmes var tikt tā uztvertas vai pareizāk sakot, daļa sieviešu iedomājas, ka tā tās tiks uztverts un tāpēc ģērbjas, izturas un uzvedas vīrišķīgi, lai būtu savējais džeks.
Vīriešu puses viedokli labāk jau laikam prasīt Fotobloga puišiem Kāds vēlas izpausties?
viedoklis ir logisks, bet nesievishkigs - tiesa nezinu vai sievishkiiba Tevii zuda tajaa fizmatu posmaa vai jau agrak (vai veelaak) + nevaru apgalvot ka taa ir zudusi neatgriezeniski - saku tik par so fraazi
varbūt kāda arī tāpēc tā ģērbjas un uzvedas, lai būtu savs džeks... bet tad tās patiešām ir blondīnes, kas to negrib atzīt... sāku pat domāt, kā jāuzvedas, lai būtu savējais džeks?
Piem., sieviete, kas no darba brīvajā laikā ģērbjas visai sievisķīgi, un kurai etiķete ļautu tā ģērbties arī ofisā, uz darbu velk garlaicīgus kostīmus, kas līdzinās vīriešu uzvalka sieviešu variantam.
ievish:Piem., sieviete, kas no darba brīvajā laikā ģērbjas visai sievisķīgi, un kurai etiķete ļautu tā ģērbties arī ofisā, uz darbu velk garlaicīgus kostīmus, kas līdzinās vīriešu uzvalka sieviešu variantam.
ja ņem strikti etiķeti- tad patiešām sanāk garlaicīgais kostīma variants... man piem. frizieris jautā, kādu amatu ieņem, ka vari atļauties tik košus matus...
stings: ja ņem strikti etiķeti- tad patiešām sanāk garlaicīgais kostīma variants... man piem. frizieris jautā, kādu amatu ieņem, ka vari atļauties tik košus matus...
Tā gluži nav. Pavisam nesen lasīju pasvaigu etiķetes grāmatu, kurā skaidri un gaiši bija rakstīts, ka mūsdienās iepriekš striktie etiķetes noteikumi ir krietni brīvāki. Un, piem., kāpēc man būtu jāvelk garlaicīgi pelēks vai melns kostīms ar taisniem noteikta garuma brunčiem un garlaicīga piegriezuma žaketi, ja tā vietā varu izvēlēties tāda paša garuma brunčus, bet mazliet interesantāka piegriezuma un mazliet interesantāku toni? Kaut vai paskaties uz mūsu ek-prezidenti. Esmu 100% pārliecināta, ka viņa ģērbās (vai pareizāk sakot - viņu ģērba) pēc etiķetes, tajā jomā savādāk nevar, bet tai pat laikā tas bija sievišķīgi.
Nevienā etiķetes grāmatā nav rakstīts, ka matiem ir jābūt tumšiem vai gaišiem kaut kādā garlaicīgā tonī, vienkārši Tavam frizierim ir visai stereotipiska domšana, manuprāt
nu prezidente var atļauties etiķetes neievērošanu, tāpat kā Bils Geits.... nu prezidentes preses sekratāre nevar atļautos to , ko prezidente... tāpat kā, ejot uz kāzām jāgērbjas tā lai neaizēnotu līgavu vai viesībāss ejot, mājas saimnieci.... smalka lieta es frizierim atbildu, ka esmu māksliniece
Varam parunāt arī par šādām tēmām, ja Tevi tas interesē...
1) Sievietēm arī patīk izrādīties, tāpēc arī viņas bildējas un publicējas draugos. Veči, lai izrādītos, lielākoties iepērk dažādas dārgas spēļmantiņas vai zīmējas ar prāta vai fiziskām spējām. Sievietes sabiedrība un liela daļā arī pašas sevi uztver kā skaistuma objektus, tādēļ galvenais izrādīšanās veids ir izskats, un kas vēl labāk iemūžina skaistumu kā skaista bilde. Jo sevišķi, ja to vēl piešopo un visādi citādi izskaistina. Tādās bildēs pat sievietes, kas sev nešķiet skaistas, var sevi ieraudzīt citā gaismā. Vēl ir arī pāris citi iemesli - iemūžināt sevi, kamēr esi jauna un skaista, jo sieviete ar gadiem nepaliek skaistāka (principā jau paliek, bet pašlaik sabiedrībā valdošais uzskats ir pretējs) un, ja vecis grib izrādīties, kāda viņam skaista un iekārojama draudzene/sieva, tad varētu būt arī veča pamudinājums sabildēties.
2) Jo daļai sieviešu (nepateikšu, cik lielai, jo neesmu iedziļinājusies tēmā), lai izjustu kārtīgu orgasmu vajag emocionālu pieķeršanos un pirmajā randiņā tāda var arī nerasties. -------------------
Ak dies, Ieviņ, tač es tikai pajokojos, a tu visā nopietnībā meties pierādīt savu GUDRUMU!!!
Vaarna:Ievish, necepies ar fotobloga puikām, tie tak puišeļi! Nāc apakaļ uz veco štābiņu - tur vēl joprojām tusē vīrieši šā apzīmējuma labākajā nozīmē ))
(Veci onkas, kuri saspringst uz jebkuru, kurai ir brunči, sevišķi pacmit gadus jaunāku).
Vaarna:Ievish, necepies ar fotobloga puikām, tie tak puišeļi! Nāc apakaļ uz veco štābiņu - tur vēl joprojām tusē vīrieši šā apzīmējuma labākajā nozīmē ))
(Veci onkas, kuri saspringst uz jebkuru, kurai ir brunči, sevišķi pacmit gadus jaunāku).
No onkām vismaz nav jābaidās, ka šiem savajadzēsies kaut ko kaut kur iebakāt
Bet es atgriežos pie sava sākotnējā lūguma - par tēmu, biedri, par tēmu spamojam!
Scnircks:Ievish:..par VVF- jā, viņai bija izcili veiksmīga garderobe, kura neizgāja no etiķetes. Un ne par velti tapa tas joks- atrodi prezidentu kopbildē Latvijas prezidenti Visi apkārt pelēki, bet viņa koši sarkana, vai tirkīzzila
Es necepos, es izklaidējos
Vecais štābs beidzot ir kļuvis ātrāks? Kādu brīdi atpakaļ tas netika manam raksturam līdzi.