forum.gif
Par Dreefu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par Dreefu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.09 18:24
 citēt
Atbildēšu godīgi uz sasāpējušiem jautājumiem no iepriekšējās slēgtās diskusijas. Saprotu, ka lielākā daļa te muld vienkārši muldēšanas pēc vai dzied līdzi Lunim (man vienalga), bet tā vien izskatās, ka jau kuro reizi nefiltrējat informāciju un var fantazēt kaut ko no zila gaisa, vai arī vienkārši gribat pačatot ;-).
Lunis:
Dreef : A man pofig tavi klienti dari ko gribi , A vot BĀZĪSIES AR TEKSTIEM gar citu klientiem un modeļiem es tikpat ražīgi aizklaidēšos par tavu tēmu:):) Man zinie Darba laiks taga nenormēts brīvā laika daudz un cieta aldziņa kas mani visnotaļ apmierina. Taka spamot laika atliku likām. A Diāna man kaimiņiene un kadreiz Meitas čomene , māsa viņas joprojām te skraida :)Muteri un fāteri pazistu gadus 20 vēl no laikiem kad šie uz kuģiem braukāja un Ilva ar Sikajiem mājas sēdēja taga abi nopietni biznesa frukti, viņa meitene zin ko grib un KAS VAR ne velti UZ FHM gāja pie Ločmeļa bildēties nevis vairs pie tevis , LOČMELIS tas ir BRENDS at tu mums vienkarši KAŠĶIGS TIPS kurš prot LABI ATDARĪNĀT:):) Ar Lameriem laibi PAMĒĢINĀT bet kad jāstrādā UZ REZULTĀTU tad izvēlās SPECUS pēc kuriem nevar iedzīvoties "Parsteigumos" ar līgumiem :):)

Neviens pie taviem klientiem un modeļiem nebāžas, jo tev tādu vispār nav ;-). Ja runājam par mani, tad pagaidām visi ir atraduši paši mani un nevienam neesmu neko piedāvājis no saviem pakalpojumiem - pat reklāmu nekur neatradīsi. Ja kāds pats atradis manas bildes un izmanto kalendāriem un esmu it kā pārvilinājis tavus klientus, tad sorry - tāda dzīve un nav ko luņoties, bet jāstrādā ;-). Tādēļ beidz dzejot jaunas pasakas, bet atbildi kā vīrs par savām vecajām pasakām.
Par to čomu būšanu vari stāstīt te saviem Fotoblog cīņas biedriem un tie moš noticēs. Arī pārējie modeļi tev bijuši cīņas biedri, kurus tu pēc tam esi kārtīgi dubļos izvārtījis, šantažējis un vēl visādi piesmējis savās interesēs.
Par to FHM vienkārši norēcos. Reāli saproti par ko pats pasakas dzejo? Jau sen esmu lasījis tās pasakas un visu laiku brīnos kā tā var dzejot neatejot no kases. Ja nezināji, tad FHM pats pasūta konkrētam projektam fotogrāfu un nevis Diāna kaut kur gāja un meklēja fotogrāfu. Tas bija mēneša studentes pasākumam starp citu (jau bijušas fotogrāfijas FHM žurnālā www.fhm.lv...), un nevis Diāna gāja pie Ločmeļa fotografēties, lai iesniegtu FHM žurnāla vāka konkursam bildes. Sagrābsti internetā kaut kādus datus un tad klačojies - pats sevi par diletantu taisi informētu cilvēku acīs.
Par atdarināšanu arī neesi nekādus konkrētus piemērus parādījis - tādas pasakas, kas nesakrīt ar tevis sacīto pirms vairākiem gadiem, kad teici, ka meistarus nevar nokopēt un es par velti cepoties, ka kāds idejas sper ;-). Tagad izrādās es idejas speru un labi protu atdarināt ;-). Pēc tam saki, ka nav stila, pliekanas, parastas un visādi citādi sliktas. Vismaz pats izdomā vienotu koncepciju, nevis pats savos izteicienos putrojies un nonāc pretrunās pats ar sevi.
Pilnīgs čau ar šito pasaku dzejošanu ;-). Vismaz izdomā kaut kādus sakarīgus argumentus, lai pamatotu savas pasakas nevis pazemojies te kā galīgs pajoliņš, kam viens "diletants" biznesu sačakarējis ;-). Savādāk dikti daudz kaut kādi "Fjodori" Latvijā savairojušies, kas paši fotografēt nemāk, bet citus māca, čakarē biznesu un sprauž pie krūtīm sev ordeņus un lielās ar visu ES un drīz jau ar visu pasauli ;-).
Publicēts: 17.02.09 19:33
 citēt
eu, kas tas "FHM" tāds - žurnāls, vai?
Publicēts: 17.02.09 19:36
 citēt
silrak:he hē, bet incantākais jau ir tas ka pēc ēnainā vārdiem "labi, pietiks" un spama slēgšanas, tas re ku turpinās! Gluži kā ar apdzērušos un visiem apnikušu ciemiņu, kurš pusnaktī beidzot veiksmīgi izmests pa durvīm, bet šamais nostreipuļojot gar stūri vēl iebāž galvu pa logu un turpina muldēšanu :face-grin:

Nav zolīdi neatbildēt. Bet ja jums te tā pieņemts, tad uzredzēšanos.
P.S. Pie tam, es nerasktīju labi pietiks, bet gan "Neviens klusi nesēdēs." Tādēļ ja vajadzēs, tad uztaisīsim rakstu gan par Luni, gan par FotoBlogu ar visiem vārdiem, uzvārdiem un nikiem ko kurš teicis, kāda izturēšanās, kāda kultūra un tad varēsiet pērties kā tas bija kādu gadu atpakaļ no raksta Fotokvartālā ;-).
Publicēts: 17.02.09 19:43
 citēt
bla bla bla
Publicēts: 17.02.09 19:47
 citēt
redz,atkal Lunim bijusi taisnība,ka tiek vākti dati par visiem un visu.Dreef,Tu vari pretendēt uz visu Latvijas fotoamatieru enciklopēdijas sarakstīšanu.
harald-FHM ir pats krutākais žurnāls pasaulē,kur bildes ievieto tikai paši krutākie fotogrāfi,par Tevi enciklopēdijā ierakstīs,ka nezināji,kas tas ir.
Dreef-ieteikums Tev,nokāp no visuma valdnieka troņa un pasaule liksies krāsaināka.
Publicēts: 17.02.09 20:17
 citēt
Agrāk šitik garus palagus čatiņā nelasīju, nebij interesanti, bet tagad, kad iedziļinās, gluži kā "Prosto Marija" seriāls, pa pirmo zorti- pilnīgi no nekā uztaisam veselu stõriju.

Nez, Hulio dabūs amnēziju, vai arī atradīsies kāds ārlaulības bērns, kurš ir nofenderēts vai samainīts un tā...? :)

Morāle: Manuprāt čaļi cepjas nevis ap profesionālo fotogrāfiju (sesijas par samaksu Ls Ls Ls), bet gan ap meičām ("modelēm"), tjipa ko kurš kurai teicis, kuru drīkst fočēt, kurš ir ĪSTAIS fotogrāfs, bet kurš NEĪSTAIS (līdz ar to meičas pie viņa drīkst vai nedrīkst fočēties- vēlams pa pliko, protams! :))...un tādā garā...

Neticu, ka cilvēkam, pie kura nāk citi cilvēki fotogrāfēties un par to maksā naudu ir kaut VISMAZĀKĀ vajadzība kaut ko apspriest fotoblogā un pierādīt savu "ĪSTUMU" vai "NEĪSTUMU". Goda Vārds, neticu!!!

Bučas, un...turpiniet! :face-devil-grin::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 17.02.09 20:46
 citēt
Juris tiešām precīzi noformulēja domu :)
Publicēts: 18.02.09 00:53
 citēt
ekoists:harald-FHM ir pats krutākais žurnāls pasaulē, kur bildes ievieto tikai paši krutākie fotogrāfi,par Tevi enciklopēdijā ierakstīs,ka nezināji,kas tas ir.
YnXs, ~ - na nojausma bija. bet vai tiešām krutākais?
Publicēts: 18.02.09 01:07
 citēt
harald, 1no31m1g1!
Publicēts: 18.02.09 01:13
 citēt
skatos ftv midnight hot: krutas beibes, taaaaaaads mega marks, aprikojums, gaismas, vel kads to visu filme ... un rezultats (ikpabridim paviid ekrana kaa foto) IR NEKAADS! :D

iedotu man vinas uz paris stundam .... :D
Publicēts: 18.02.09 09:12
 citēt
FOTOdurnis:iedotu man vinas uz paris stundam ....
........................................................

Liktu viņām traukus mazgāt ?:face-devil-grin:

Kas nevarēji kaut nedaudz perversāku kaut ko izdomāt? Nu kaut vai - likt viņām podu ar zobu birstīti berzt?! :)
Publicēts: 18.02.09 17:51
 citēt
Shadow:harald, 1no31m1g1!
jādomā vai par dārzkopību vai par mēbelēm vai par modi. skatīs.
Publicēts: 18.02.09 23:18
 citēt
par pesticiidu ietekmi uz klimatu Harald :face-smile:
Publicēts: 19.02.09 22:46
 citēt
martc:par pesticiidu ietekmi uz klimatu Harald :face-smile:
nevis par pārnadžu hermafrodītismu. jā - cēloņu seku sakarības tur garas sanāk.
Publicēts: 22.10.09 23:55
 citēt
Esmu pamanījis ka konkrētam cilvēkam patīk savi slavināt un citus "aplikt"

Nu lūk man radās tāds jautājums. Vai ir kāds fotogrāfs kurš ciena, respektē Dreef?

Un vai ir vēl kāds fotogrāfs ar kuru šams nav salecies?

Vēl intresanta dīvainība ir nevis argumentēt savu viedokli, bet gan iepostēt 100 postu ar vienu un to pašu saturu...tāda sava veida masveida demogoģija...
Publicēts: 23.10.09 00:00
 citēt
Piekrtitisu Luxferre.
Dreefam laikam uzmanibas trukums :)

Un ja starpcitu, kad tu mani atblokesi Daini?! :D

Vai es veljoprojam mazgadigs fejks un ka tu teici, pokemons... :)
Publicēts: 23.10.09 00:15 labots
 citēt
Luxferre:Esmu pamanījis ka konkrētam cilvēkam patīk savi slavināt un citus "aplikt"

Nu lūk man radās tāds jautājums. Vai ir kāds fotogrāfs kurš ciena, respektē Dreef?

Vēl intresanta dīvainība ir nevis argumentēt savu viedokli, bet gan iepostēt 100 postu ar vienu un to pašu saturu...tāda sava veida masveida demogoģija...

Par DD :)
Es viņu cienu par to, ka viņam ir enerģija uzturēt to vietu draugos AKTĪVU. Visas pārejās domubiedru grupas par foto un ap foto ir praktiski nedzīvas :)
bet e nevaru viņu saprast, jo ar viņu naf iespējams debatēt, visur viņš saskata sev uzbraukumus, un vienmēr mēģina sevi izcelt un noliekamo fona.
...BET!!! lielais Godmaņa bet!!! vai kads sev var iedomāties labāku reklāmu , kā draugos.lv ar aktīvu domubiedru grupu...
Un visu pēdejais... cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, vai arī jāignorē... vispār.
... bet tepat blogā ir vairāki daudz sliktāki fotogrāfi, bet labāki d...ji, un DD es uzskatu daudz augstāk par zo un Mari kopā saliktus... DD aizstāv sevi, bet pieminētie visu laiku cenšās apd...st citus :D
Publicēts: 23.10.09 00:24
 citēt
valstī krīze un katrs izklaidejas kā tīk. es seriālus neskatos, bet re, šo izlasīju :)
Publicēts: 23.10.09 00:28 labots
 citēt
ER Foto (un Panasonic Lumix) laikos likās sakarīgs čoms. Varbūt sakritība, bet šķiet,ka izmaiņas uzvedībā sākās sinhroni ar Mark'a iegādi...:)
Kaut gan man ar viņu nav bijis iemesla konfliktēt.
Publicēts: 23.10.09 00:28 labots
 citēt
Sjitais ko sveiciens Dreefam vardadienā?:) Jums ko viņš baig traucē vai , nu ja neaiztiek jus un čomus ta nav ko malt un pieminēt . Lai staiga mierīgi ar savu par nopelniem pieškirto "Goda nosaukumu" un darbojās , katrajm savs bizness šim savs jums savs :) Es jums atkartošu to ko man neskaitamas reizes galvoja vecmeistaru kompanija kamēr iega;voja `VIŅA NAV , vienkārši FOTOGRĀFA ar tādiem parametriem Latvijā NAV NEEKSISTĒ NEPAZISTAT NEESAT NEKO DZIRDĒJUŠI , tas arī viss :):) Kad man par šā sen zināmiem gājieniem sāk sūdzēties vai krokodīļa asaras bērt saku A KAS TAS TĀDS neesmu neko par tādu dzirdējis:):) Pssaule ir jauka un taja ir daudz jauku cilvēku un kolēģu tie kas kautka neadekvāti izpaužas MES VIENKARŠI NEREDZAM vispārēja ignorance un aizmirstība lielākais "Sods" jo tadiem vaig PUBLIKU:):)
Publicēts: 23.10.09 00:40
 citēt
Friidis:ER Foto (un Panasonic Lumix) laikos likās sakarīgs čoms. Varbūt sakritība, bet šķiet,ka izmaiņas uzvedībā sākās sinhroni ar Mark'a iegādi...:)

Beidziet, DD vismaz ar savu krāniņu blogā nelielās, kā mūsu superMinhauzenu atmaskotājs :D
Kā jaf teicu, cilvēks ir jauzņem tāds, kāds viņš ir, vai jāignorē!!!

Schnircks:Haiduk:>.nepiekrītu, ka Dreef aizstāv sevi! viņš vienkārši cenšas izlikties balts uz citu fona, kurus ir apmelojis

Nu mani viņš naf apmelojis ... viņš saka, ka par mani dzirdējis :)
Mums katram ir sava uts... tīri esot tikai Portreti, zo un Maris... anekdote :D
Publicēts: 23.10.09 00:43 labots
 citēt
Schnircks:
Lunis:Sjitais ko sveiciens Dreefam vardadienā?:)

Bet viņš taču pelnījis:))))) Guru kvadrātā.... oi, nea.....KUBĀ!:))

Cilvēkus kuri nepelna bet "pelnās" vienkarši nevaig atcerēties un viss:):) Nu vienakrši TEV PRASA tu blisini acis un saki NAV TADA zinu visus TADA NAV , par tādu nekad neko neesmu dzirdējis tev taču ticēs cilvēki kas jautās MANA AR:):) Pavisam vienkarsji , nafig apgrutinat sevi ar sen zinamu gajienu apspriesjanu . NAV UN VISS :):) Taka es pilnībā atbalstu šo opīšu funktieri un man šams netraucē un nekašķejos :)
Publicēts: 23.10.09 00:45 labots
 citēt
Daini, es tevi vienreiz publiski bridinaju un ludzu neizmantot savos tekstos ne manu vardu ne uzvardu.
Iskatas ka ti veljoprojam citigi ej pie savs sejas krasas izmainam un dikcijas traucejumiem

Un tas ir pedejais gadijums kuru es tev vel piedosu...

Lai Tev jauka un prieka pilna varda diena.
Publicēts: 23.10.09 08:12
 citēt
Schnircks:
Shadow:skatos ftv midnight hot: krutas beibes, taaaaaaads mega marks, aprikojums, gaismas, vel kads to visu filme ... un rezultats (ikpabridim paviid ekrana kaa foto) IR NEKAADS! :D

iedotu man vinas uz paris stundam .... :D

Piesakos organizēt atbalsta fondu Shadow;)
Un man
Publicēts: 23.10.09 10:09
 citēt
Vārda dienas svin Daiņi un Dainas.

Viņi svin, bet ko citi jau tā sareibuši, no paša rīta? :)
Publicēts: 23.10.09 11:59
 citēt
Friidis:ER Foto (un Panasonic Lumix) laikos likās sakarīgs čoms. Varbūt sakritība, bet šķiet,ka izmaiņas uzvedībā sākās sinhroni ar Mark'a iegādi...:)

Citi nopērk bembi, Dreef marku, rezultāts līdzīgs, lai gan pēdējais ir apkārtējo veselībām un dzīvībām mazāk kaitīgs ;)
Publicēts: 23.10.09 12:00
 citēt
Gudris:Dainis Dērics ir viens no manuprāt labākajiem Latvijas fotogrāfiem ja neskaita Janbo protams !

:D :D :D :D

P.S. Bet mani nepārsteidz secinājums, no konkrētā personāža mutes ;)
Publicēts: 23.10.09 12:00
 citēt
Schnircks:Haiduk:>.nepiekrītu, ka Dreef aizstāv sevi! viņš vienkārši cenšas izlikties balts uz citu fona, kurus ir apmelojis

+++
Publicēts: 23.10.09 12:04
 citēt
Haiduks:
Luxferre:Esmu pamanījis ka konkrētam cilvēkam patīk savi slavināt un citus "aplikt"

Par DD :)
Es viņu cienu par to, ka viņam ir enerģija uzturēt to vietu draugos AKTĪVU. Visas pārejās domubiedru grupas par foto un ap foto ir praktiski nedzīvas :)
bet e nevaru viņu saprast, jo ar viņu naf iespējams debatēt, visur viņš saskata sev uzbraukumus, un vienmēr mēģina sevi izcelt un noliekamo fona.
...BET!!! lielais Godmaņa bet!!! vai kads sev var iedomāties labāku reklāmu , kā draugos.lv ar aktīvu domubiedru grupu...
Un visu pēdejais... cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, vai arī jāignorē... vispār.
... bet tepat blogā ir vairāki daudz sliktāki fotogrāfi, bet labāki d...ji, un DD es uzskatu daudz augstāk par zo un Mari kopā saliktus... DD aizstāv sevi, bet pieminētie visu laiku cenšās apd...st citus :D

Par reklāmu Tev varu piekrist, bet par Māri un zo, gan - nē. Bet tai pat laikā, arī šāds secinājums mani nepārsteidz, jo Tavi darbi ir tuvāki Dreef darinātajiem, nekā zo vai Māra veikumam, kas norāda, ka Tava gaume un saprašana par foto ir līdzīgāka mūsu kašķīgajam sevi aizstāvošajam pašieceltajam fotoguru, nevis iepriekšminētajiem māksliniekiem (šo vārdu šoreiz nelietoju ironiskā nozīmē).
Publicēts: 23.10.09 12:11
 citēt
P.S. Ar Dreef nav iespējams diskutēt ne par vienu tēmu, kurā viņš pats domā, ka ir kompetents. Vienmēr un visur būs vienāds rezultāts - viņš sāks pretinieku apvainot un, ja pretinieks viņaprāt, nebūs viņa cienīgs, tad tiks izslēgts no tālākās komunikācijas.

Nesen ar viņu diskutēju par ekonomiku/politiku - viņš nepiekrita NEVIENAM manam apgalvojumam, jo nespēju (un daļēji arī negribēju) viņam nevienu rakstisku pierādījumu likt priekšā. Dikusija nebeidzās ar manis izlēgšanu no viņa draugiem tikai tāpēc, ka beigās es pieklājīgi atkāpos, un pieņemu, ka viņš palika apmierināts ar sevi, jo domāja, ka blondīne piekāpās visgudrā guru priekšā :D
Publicēts: 23.10.09 12:29
 citēt
ievish: ***
Nesen ar viņu diskutēju par ekonomiku/politiku - viņš nepiekrita NEVIENAM manam apgalvojumam, jo ***

kāpēc, savos gados, dari ko tik muļķīgu, neatkarīgi ar Dreef vai kādu citu?
Publicēts: 23.10.09 12:33
 citēt
Maris:
ievish: ***
Nesen ar viņu diskutēju par ekonomiku/politiku - viņš nepiekrita NEVIENAM manam apgalvojumam, jo ***

kāpēc, savos gados, dari ko tik muļķīgu, neatkarīgi ar Dreef vai kādu citu?

Raksturs tāds - uzvelkos, reizēm. Bet diskusija nebija galīgi bezjēdzīga - uzzināju vairākas interesantas lietas :)
Publicēts: 23.10.09 12:41
 citēt

haiduks par sevi runaa :)
Publicēts: 23.10.09 12:47
 citēt
Māri, par politiku un ekanomiku tak bieži vien ir interesanti padiskutēt tīri izklaidei.
Publicēts: 23.10.09 12:56
 citēt
Ja par aktuālu politiku nedrīkst/nevar, vienmēr ir iespēja parunāt par supernovām un pirmajiem putniem vai lapu kokiem.
Paredzu, ka šajā tēmā viss var beigties pēc līdakas pavēles: skat. youtube. ;)
Publicēts: 23.10.09 13:03
 citēt
ak34:Māri, par politiku un ekanomiku tak bieži vien ir interesanti padiskutēt tīri izklaidei.

Tieši tā! :)
Publicēts: 23.10.09 13:06
 citēt
Man liekas, ka Dainim nav ne vainas. Bildē normāli, parunāt arī var.

Katrā ziņā, ja salīdzinām, Gudris ir daudz lielāks absurds...
Publicēts: 23.10.09 13:08
 citēt
Par meičām, kuras sevi uzskata par spēcīgām politisko diskusiju jomā, gan neesmu visai augstās domās...
Publicēts: 23.10.09 13:10
 citēt
Vanderfons:Ja par aktuālu politiku nedrīkst/nevar, vienmēr ir iespēja parunāt par supernovām un pirmajiem putniem vai lapu kokiem.
Paredzu, ka šajā tēmā viss var beigties pēc līdakas pavēles: skat. youtube. ;)

(Drīkst?) un var, tikai jāizsakās tā, lai visādi Dreefi pēc tam neieliek savos milzu superarhīvos un nebaltā dienā nevelk ārā, kā pierādījumu kaut kam ;) Bet, ja abas puses nav vienādi informētas, tad ir grūti šādu sarunu risināt un informētajai pusei, lai turpinātu diskusiju tā, lai saprot abi, nākas pierādīt, ka neesi kamielis. Ja pierādīt negribi / nevari, tad diskusija parasti izbeidzas vai nu abām pusēm vienam otru smagi apvainojot un aizejot papūsties katram savā stūrī vai arī gudrākajai pusei piekāpjoties ;)

Par supernovām, pirmajiem / pēdējiem putniem vai lapu kokiem jau arī reizēm ir interesanti parunāties, ja cilvēks zinātkārs un atrod labu informācijas sniegšanas avotu :)

Nav 3x jāmin, kurš šoreiz varētu izteikt līdakas pavēli :D
Publicēts: 23.10.09 13:11
 citēt
Portreti:Man liekas, ka Dainim nav ne vainas. Bildē normāli, parunāt arī var.

Katrā ziņā, ja salīdzinām, Gudris ir daudz lielāks absurds...

Ja runā pa draugam, protams, var sarunāties, ja viņam nepiekrīt, tad nevar.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas