FOTOdurnis:Bat ja nopietni, tad Mark II labs. Diemžēl konstruēts plikņu bildēšanai, ar Mark II sanāk īpaši spici krūšu galiņi. Sportu var bildēt bet tie krūšu galiņi pat caur motociklista bruņām spiedīsies laukā
Būs man ar 1D Mak II jāiepērk dēļ krūšu galiņiem vien...
FOTOdurnis:Bat ja nopietni, tad Mark II labs. Diemžēl konstruēts plikņu bildēšanai, ar Mark II sanāk īpaši spici krūšu galiņi. Sportu var bildēt bet tie krūšu galiņi pat caur motociklista bruņām spiedīsies laukā
Da pofig jebkurš MARK ir labs sportam PIRMKĀRT kai sakot ar to ka SŪDI iekšā nelien pa visām škirbām un slikta laika udens netek un AF daudz atraks un precizaks neka visiem citiem CANON razojumiem. vel nav cakara ar mapem un failu nosaukumiem tas tiri viss no praktiskas puzes. Ziema tik atri nesasalst ka citi seviskji MAZAJOS minusos un atkušņos. Ko vēl , nju var nebaidities skraidit ar sjito soma vai placa nesabirs no vibracijas. BET ja runa par MEITENEM tad bildet tas ar MARK ir daudz cakarigak ka ar CITIEM , seviskji Ds MARK III , liela skirtene un zveriga detalizacija Portretos un Skuķbildēs bieži vien ir tik par skadi
Un vispār, foruma temata tēmai jāruna vismaz kaut cik par jautājumu. Varēji kaut vai šo tēmu nosaukt "1DMII", visi saprastu. Bet šobrīd tik uz dullo kāds atver painteresēties, par kādiem tad spečukiem tur runā. :face-surprise:
Čau! Tev profilā manis bildēta bilde no Talsiem, ja kas
Baigi svarīgs ir objektīvs!!! Es ņemtu Nikon D300 (jau ir diezgan advancēts autofokuss iekšā) un Nikon 70-200VR 2.8 objektīvu Ja nebūtu kur naudu likt, tad D3 ar to pašu objektīvu. Ja kas, PM.
Portreti:Ja tev ar iepriekšējiem fočukiem diez ko labas bildes nesanāca, neceri, ka nopērkot fočuku ar blīvētu korpusu, tev sanāks labākas!
Oponēju. Ar elementārām pamatzināšanām par foto var iegut labakas bildes lietojot pro tehniku. Nu ja slinkums palasīt manuāli tad cita lieta.. Bildēju 14 feb. tautisko deju pasākumu ar N D3. Tehnikai IR nozīme! AF precizitāte un ātrums dramatiski atšķiras no iesācēja limeņa spogulenēm + high ISO preformance vispār nav vērts salīdzināt. Tad kad zālē pilnīgi pazūd gaisma un vienīgais gaismas avots brinumsveces tad tik uzgriez ISO uz 6400 un bildē uz 1/20 kā nekas nebūtu noticies...
Nu i pārpratu jo tu parasti par tehnisko pusi ļoti intresējies Taisniba jau vien protams ir ja skatas uz saturu. Bet runajot par tām pašām dejam man to saturu un emocijas bija vieglak radīt ar d3 nevis d80 hi hi hi. pīsiņš.
Portret: To es zinu! Vnk man tgd i 4ooD Un pieputejis pa visiem caurumiem! Vnk 1ns delj ka gribu citu jo vinjam palens fokus man i! Un 2kart kad putekli lien ieksha!!!!! Pld dzeki pa info!