forum.gif
Sveiki Zinataji!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sveiki Zinataji!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.09 23:34
 citēt
Sveiki! Mani interesetu 1D Mak 2 Cik labs vinjsh i ka fochuks un vai vinjsh butu labs prieksh sporta, tieshi motokrosam! :face-glasses:
Publicēts: 17.02.09 23:35
 citēt
nepiedalos...
Publicēts: 17.02.09 23:36
 citēt
SmallDeree:Sveiki! Mani interesetu 1D Mak 2 Cik labs vinjsh i ka fochuks un vai vinjsh butu labs prieksh sporta, tieshi motokrosam! :face-glasses:

Maks labs ! Tie datori tik ātri nenovecojot un tā.........
Publicēts: 17.02.09 23:51
 citēt
FOTOdurnis:Bat ja nopietni, tad Mark II labs. Diemžēl konstruēts plikņu bildēšanai, ar Mark II sanāk īpaši spici krūšu galiņi. Sportu var bildēt bet tie krūšu galiņi pat caur motociklista bruņām spiedīsies laukā :(

Būs man ar 1D Mak II jāiepērk :D :D :D dēļ krūšu galiņiem vien...
Publicēts: 17.02.09 23:58
 citēt
FOTOdurnis:Bat ja nopietni, tad Mark II labs. Diemžēl konstruēts plikņu bildēšanai, ar Mark II sanāk īpaši spici krūšu galiņi. Sportu var bildēt bet tie krūšu galiņi pat caur motociklista bruņām spiedīsies laukā :(

uj rēcu.. :D
Publicēts: 18.02.09 00:02
 citēt
ja tiešām nopietni, tad MARK, gan II gan III sportam ir paši labākie fočiki, no tiem, ko ražo C
Publicēts: 18.02.09 00:09
 citēt
:D Paldies pa komentariem! :D un ja nopietni dzeki!? :D
Publicēts: 18.02.09 00:14
 citēt
nu nopietni tie krūšu galiņi būs redzami :face-grin: bet ja nopietni no C neko labaku neatrast
Publicēts: 18.02.09 00:21
 citēt
Eidzii, Tu gribēji teikt: no C vispār neko labu neatrast, vai ne? :)
Publicēts: 18.02.09 00:33
 citēt
Da pofig jebkurš MARK ir labs sportam PIRMKĀRT kai sakot ar to ka SŪDI iekšā nelien pa visām škirbām un slikta laika udens netek un AF daudz atraks un precizaks neka visiem citiem CANON razojumiem. vel nav cakara ar mapem un failu nosaukumiem tas tiri viss no praktiskas puzes. Ziema tik atri nesasalst ka citi seviskji MAZAJOS minusos un atkušņos. Ko vēl , nju var nebaidities skraidit ar sjito soma vai placa nesabirs no vibracijas. BET ja runa par MEITENEM tad bildet tas ar MARK ir daudz cakarigak ka ar CITIEM , seviskji Ds MARK III , liela skirtene un zveriga detalizacija Portretos un Skuķbildēs bieži vien ir tik par skadi:):)
Publicēts: 18.02.09 07:34
 citēt
Vari droši pirkt,motokrosam tas būs īstais aparāts.Pats savu pirms pusgada pārdevu,lai nopirktu mk3
Publicēts: 18.02.09 07:37
 citēt
Sportam paņēmu lietotu MkIII 1D,
ar IS 70-200 2,8 vienkārši supper !!!
Publicēts: 18.02.09 08:56
 citēt
Un vispār, foruma temata tēmai jāruna vismaz kaut cik par jautājumu. Varēji kaut vai šo tēmu nosaukt "1DMII", visi saprastu. Bet šobrīd tik uz dullo kāds atver painteresēties, par kādiem tad spečukiem tur runā. :face-surprise:
Publicēts: 18.02.09 09:16
 citēt
Ja tev ar iepriekšējiem fočukiem diez ko labas bildes nesanāca, neceri, ka nopērkot fočuku ar blīvētu korpusu, tev sanāks labākas! :face-devil-grin:
Publicēts: 18.02.09 13:38
 citēt
motokrosam der jebkura kamera. tikai bildetāji parasti pasūdīgi....
Publicēts: 18.02.09 16:59
 citēt
netici, sanāks labākas 100% pat 200% garantēju, tādēļ jau viņi tik maksā !
Tikai iesaku izlasīt vismaz manuāli, ja varēsi :)
Publicēts: 18.02.09 17:22
 citēt
Čau!
Tev profilā manis bildēta bilde no Talsiem, ja kas :)

Baigi svarīgs ir objektīvs!!! Es ņemtu Nikon D300 (jau ir diezgan advancēts autofokuss iekšā) un Nikon 70-200VR 2.8 objektīvu ;) Ja nebūtu kur naudu likt, tad D3 ar to pašu objektīvu. Ja kas, PM.
Publicēts: 18.02.09 17:47
 citēt
SM:Ja nebūtu kur naudu likt, tad D3 ar to pašu objektīvu. Ja kas, PM.

Tjipa D3 un D300 atšķiras tikai ar cenu...:face-devil-grin:
Publicēts: 19.02.09 23:03
 citēt
Nu priekš amatiera - iesācēja varētu būt, ka atšķiras tikai ar cenu. Nu labi, vēl ar svaru :D
Publicēts: 20.02.09 20:53
 citēt
Portreti:Ja tev ar iepriekšējiem fočukiem diez ko labas bildes nesanāca, neceri, ka nopērkot fočuku ar blīvētu korpusu, tev sanāks labākas! :face-devil-grin:

Oponēju. :) Ar elementārām pamatzināšanām par foto var iegut labakas bildes lietojot pro tehniku. Nu ja slinkums palasīt manuāli tad cita lieta..
Bildēju 14 feb. tautisko deju pasākumu ar N D3. Tehnikai IR nozīme! AF precizitāte un ātrums dramatiski atšķiras no iesācēja limeņa spogulenēm + high ISO preformance vispār nav vērts salīdzināt. Tad kad zālē pilnīgi pazūd gaisma un vienīgais gaismas avots brinumsveces tad tik uzgriez ISO uz 6400 un bildē uz 1/20 kā nekas nebūtu noticies...
Publicēts: 20.02.09 21:00
 citēt
D3 un D300 ir vienādi AF moduļi.
Motokrosā gaismas parasti pietiek.

Līdz ar to tavi uzskaitītie plusi tehniski bildē neko nemaina.

Es gan biju domājis fotogrāfijas ne tehnisko pusi...
Publicēts: 20.02.09 21:17
 citēt
Nu i pārpratu jo tu parasti par tehnisko pusi ļoti intresējies :)
Taisniba jau vien protams ir ja skatas uz saturu. Bet runajot par tām pašām dejam man to saturu un emocijas bija vieglak radīt ar d3 nevis d80 :D hi hi hi.
pīsiņš.
Publicēts: 23.02.09 15:29
 citēt
Portret: To es zinu! Vnk man tgd i 4ooD Un pieputejis pa visiem caurumiem! Vnk 1ns delj ka gribu citu jo vinjam palens fokus man i! Un 2kart kad putekli lien ieksha!!!!! :face-glasses: Pld dzeki pa info! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):