forum.gif
B+W vai Hoya
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / B+W vai Hoya
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.09 12:13
 citēt
Runa par filtriem (konkrēti Cirkulārajiem polarizējošiem 77mm).. kas labāks? Brenda vārds man nav būtisks, bet gribu zināt kādas ir atšķirības uzņemto attēlu kvalitātē? Vai ir vērts maksāt par B+W kas ir 2x dārgāks par Hoyu?
Paldies jau iepriekš.
Publicēts: 18.02.09 12:21
 citēt
vislabaakais jau ir pasham saliidzinaat abus variantus, a to biezhi cilveeki ir paarsteigti, ka reaalais efekts atshkjiras no iedomaataa....
Publicēts: 18.02.09 12:38
 citēt
Annirs:vislabaakais jau ir pasham saliidzinaat abus variantus, a to biezhi cilveeki ir paarsteigti, ka reaalais efekts atshkjiras no iedomaataa....

+ 100% piekrītu ;)
Publicēts: 18.02.09 12:43 labots
 citēt
B+W izgatavo plaanaakus polafiltrus,kas ir noziimiigi pie platlenjkja leecas.Tie gan ir daudz daargaaki par vinju pashu standarta filtriem.. Tie ir B+W kaesemann, 157 $ US eBay....
Publicēts: 18.02.09 12:57
 citēt
plānos filtrus izgatavo arī citas kompānijas...
Publicēts: 18.02.09 13:00
 citēt
ja ir kamera, kas maksa shtuku, stikli, kas ne mazak, gaismas un studija, tad IMHO jautajums par 35 latu santimpishanu uz kopeja fona ir... mazliet nenopietni.

a par teemu - nevienu sudzamies par B+W neesmu dzirdejis, par hoyu - ir nacies, par sigmu - pats sudzos.
Publicēts: 18.02.09 13:33
 citēt
man ir Marumi 77 mm un nevis tas pavisam plaanais B+W, ko man megjinaaja iestastiit, ka vajagot manam objektiivam. Ir ok
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):