[url=www.skyscanner.net]www.skyscanner.net[/url] Vari redzēt cenu visam mēnesim + piedāvās alternatīvu, tuvāko lidostu tavai izvēlētai, ja biļetes būs izpārdotas...
Un protams [url=www.ryanair.com]www.ryanair.com[/url] . [url=www.easyjet.com]www.easyjet.com[/url] + vēl daudzi lēto aviokompāniju saiti pa Eiropu, kuri gan diemžēl neietver tiešos reisus no/uz Rīgu!!!
no Riigas shur un tur var aizbraukt ar turku kompaaniju, kas ir stipri leeta un serviss normaals.... pati neesmu lidojusi, bet mana pazinja uz Stambulu lido tikai ar turkiem.
dansiga:ooo - negativs vediis mani uz Indiju?))))) Sen jau ciereeju uz to pusi, bet muuzhiigi sanaak kaut kur citur aizbruakt;-))))
tikai tie Turki tādi aizdomīgi, ka lidmašina nenokrīt. pirms dažiem gadiem turku kuģa apkalpe aizmiga un s...di sanāca. vēl jau teroristi, aizvedīs vēl uz štatiem Balto namu taranēt
Lido lidmašīna. Pilots informē pasažierus: - Dāmas un kungi, man prieks, ka esat izvēlējušies mūsu aviokompāniju! Tagad – informācija par lidojumu: mēs atrodamies 10000 m augstumā, lidojam ar ātrumu 900 km/h, temperatūra aiz borta... Ā-ā-ā-ā-ā! KAS TAS IR?! Salonā iestājas kapa klusums. Pēc minūtes atkal atskan pilota balss: - Atvainojiet! Man tikko stjuarte uzlēja karstu kafiju! Ja jūs redzētu, kāda tagad izskatās manu balto bikšu priekšpuse! Kāds pasažieris pirmajā rindā: - Tavas bikses ir nieks! Ja tu tagad redzētu, kādas izskatās manējās pakaļpusē...
Starp citu, visi shitie www.flyfiesta.lvwww.lidot.lv u.c. ir jaaizmanto kaa informatiivs materiaals, bet biljete ir jaapasuuta konkreetaas aviokompaanijas maajas lapaa.. Tur ir apmeeram 10ls leetaak