forum.gif
Lētas aviobiļetes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Lētas aviobiļetes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.09 19:16
 citēt
Čava visiem.

Kur jūs pērkat/meklējat lētākos aviobiļešu variantus?

Zinu tikai vienu saitu - www.flysiesta.lv
Ir vēl kādi tādi saiti? :)

Paldies, ka veltīji laiku lasot!
Publicēts: 18.02.09 19:21 labots
 citēt
[url=www.skyscanner.net]www.skyscanner.net[/url]
Vari redzēt cenu visam mēnesim + piedāvās alternatīvu, tuvāko lidostu tavai izvēlētai, ja biļetes būs izpārdotas...

Un protams [url=www.ryanair.com]www.ryanair.com[/url] . [url=www.easyjet.com]www.easyjet.com[/url] + vēl daudzi lēto aviokompāniju saiti pa Eiropu, kuri gan diemžēl neietver tiešos reisus no/uz Rīgu!!!
Publicēts: 18.02.09 19:37
 citēt
no Riigas shur un tur var aizbraukt ar turku kompaaniju, kas ir stipri leeta un serviss normaals.... pati neesmu lidojusi, bet mana pazinja uz Stambulu lido tikai ar turkiem.
Publicēts: 18.02.09 20:14
 citēt
Uz Indiju arī Turki ved uz pusi lētāk,kad organizēšu fotoplenēru Indijā,noteikti izmantošu.
Publicēts: 18.02.09 20:25
 citēt
par turkiem var interesēties arī domājot par Vidusāzijas plenēru :D
Publicēts: 18.02.09 20:28
 citēt
ekoists:Uz Indiju arī Turki ved uz pusi lētāk,kad organizēšu fotoplenēru Indijā,noteikti izmantošu.
par to Indijas plenēru nedaudz sīkāk, man te kāzu ceļojums jāsāk bīdīt
Publicēts: 18.02.09 20:32
 citēt
ooo - negativs vediis mani uz Indiju?:-)))))) Sen jau ciereeju uz to pusi, bet muuzhiigi sanaak kaut kur citur aizbruakt;-))))
Publicēts: 18.02.09 20:40
 citēt
dansiga:ooo - negativs vediis mani uz Indiju?:-)))))) Sen jau ciereeju uz to pusi, bet muuzhiigi sanaak kaut kur citur aizbruakt;-))))
tikai tie Turki tādi aizdomīgi, ka lidmašina nenokrīt. pirms dažiem gadiem turku kuģa apkalpe aizmiga un s...di sanāca. vēl jau teroristi, aizvedīs vēl uz štatiem Balto namu taranēt
Publicēts: 18.02.09 20:41
 citēt
Tad jau jātaisa kāzu fotoplenērs Indijā,negatīvam ar dansigu būs bezmaksas kāzu foto no vairākiem fotogrāfiem.
Publicēts: 18.02.09 20:45
 citēt
o jaaa - ietaupiisies naudinja uz fotograafa reekjina, vai ne, negativs?;-))))
Publicēts: 18.02.09 20:48
 citēt
ekoists:Tad jau jātaisa kāzu fotoplenērs Indijā,negatīvam ar dansigu būs bezmaksas kāzu foto no vairākiem fotogrāfiem.
tikai ceļojumu, kāzu bildes nopietnā kantorī
Publicēts: 18.02.09 21:24
 citēt
Lido lidmašīna. Pilots informē pasažierus:
- Dāmas un kungi, man prieks, ka esat izvēlējušies mūsu aviokompāniju! Tagad – informācija par lidojumu: mēs atrodamies 10000 m augstumā, lidojam ar ātrumu 900 km/h, temperatūra aiz borta... Ā-ā-ā-ā-ā! KAS TAS IR?!
Salonā iestājas kapa klusums.
Pēc minūtes atkal atskan pilota balss:
- Atvainojiet! Man tikko stjuarte uzlēja karstu kafiju! Ja jūs redzētu, kāda tagad izskatās manu balto bikšu priekšpuse!
Kāds pasažieris pirmajā rindā:
- Tavas bikses ir nieks! Ja tu tagad redzētu, kādas izskatās manējās pakaļpusē...
Publicēts: 18.02.09 21:31
 citēt
negatIvs:
ekoists:Tad jau jātaisa kāzu fotoplenērs Indijā,negatīvam ar dansigu būs bezmaksas kāzu foto no vairākiem fotogrāfiem.
tikai ceļojumu, kāzu bildes nopietnā kantorī

Indijas salonā?
Publicēts: 18.02.09 21:56
 citēt
oi - atceros kaaadas man bildes uztaisiija Taizemee no filminjas ... ak diesssssssss
Publicēts: 19.02.09 00:23
 citēt
Dansiga, a nu ka parādi bilžas!

(nu gan spams panesās, bet man jau šoreiz nekas pret nav:face-angel:)
Publicēts: 19.02.09 00:26 labots
 citēt
Starp citu, visi shitie www.flyfiesta.lv www.lidot.lv u.c. ir jaaizmanto kaa informatiivs materiaals, bet biljete ir jaapasuuta konkreetaas aviokompaanijas maajas lapaa.. Tur ir apmeeram 10ls leetaak :)
Publicēts: 19.02.09 00:45
 citēt
briedis, naac shu - albumaa shamaas;-)
Publicēts: 19.02.09 10:08
 citēt
dansiga:oi - atceros kaaadas man bildes uztaisiija Taizemee no filminjas ... ak diesssssssss

nu normāli - dansigas bildes arī Taizemē ir dansigas bildes
Publicēts: 19.02.09 10:35
 citēt
talavietis:
dansiga:oi - atceros kaaadas man bildes uztaisiija Taizemee no filminjas ... ak diesssssssss

--------------

:face-glasses:... vai šī #
http://www.fotoblog.lv/img/103387/?cid=2117

Nu nez, šitā bilde man uzdzen smaidu :D
..varbūt vnk nesaprotu...
Publicēts: 19.02.09 11:30
 citēt
mazie siikie njirgulji ;-pppppp:-)
Publicēts: 19.02.09 18:49
 citēt
[url=www.edreams.com]www.edreams.com[/url] piedava loti labus variantus!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):