eh... te manas nikon maarketinga ziniibas nepaliidzees...
bet nu daudziem tas vareetu buut dreamdarbs... neba 5 maarcinjas stundaa, vai cik jums tur minimaalaa, maksaa kaa kaut kur veerhousaa... varu iedomaaties, esmu daudzas zanjkju stadijas anglijaa izpashiijis
sasar:Ja kadam ir pietiekami labas zinashanas foto & IT jomaa, varu palidzet dabut darbu Nikon, Dublina. Vajadzigs cilveks ar LV/ENG valodas zinashanam.
Nebūtu tas tik tālu no mā - būtu interesanti... Interesanti - vai tech supporta nodaļu nav gudrāk turēt uz vietas Latvijā?
sasar:Ja kadam ir pietiekami labas zinashanas foto & IT jomaa, varu palidzet dabut darbu Nikon, Dublina. Vajadzigs cilveks ar LV/ENG valodas zinashanam.
Nebūtu tas tik tālu no mā - būtu interesanti... Interesanti - vai tech supporta nodaļu nav gudrāk turēt uz vietas Latvijā?
protams, ka nav izdeviigaak... taisiit te ofisu, algot, uzraudziit, menedzeet... a tur noseedina dundukus no 3pasaules valstiim, skaips un aidaa... Tu ta zvani uz Latvijas nummuru... a taalaak zvans aiziet pa skaipu...
Annirs, isti nezinu, cik ir minimala, bet shi ir +/- standarta sakum alga call centros Irija. Palaidniex - hvz. Nodalja pavisam maza, bet kopaa bus apvienotas daudzu valodu atbalsts, viss zem viena jumta & viena vadiba.
lai cik tas stulbi neizklausiitos, bet taa ir iespeeja izsisties - tajaa pashaa nikonaa man ir zinaami liidziigi keisi mikrozaptee - tagad vienaa valstinjaa par direktoru straadaa lielaa departamentaa
Dublinā dzīve dārga - vai Īrijas rietumkrastā neder - ir IT, it anglene, ir arī īru viens foto sertifikāts. Bet tā alga dikti maza - ar savu piedzi un zināšanām varētu runāt par kādi 35 000 plus veselības apdrošīnāšana, mobilais telefons, parkings, privātais pensiju fonds....
priekš viņu cenām - maza alga. ja jau būtu sava māja - ok vēl. a tā jāmeklē sabiedrotie īrēt māja... vismaz tā no māsīcas sapratu, ka vienam grūti tur, ja vien nestrādā kā ogļracējs...
ja man nebuutu darba un sakariigas algas un dziivoklja (tfu tfu tfu - ceru, ka negativs un maris sho nelasiis) - toch kraameetu chemodanau un brauktu ;-)
Billy : Tu gan "No Laukiem" tu zini cik jānomaksā nodokļos un cik maksā "Pusdienas" prastā ēdnīcā kautkādā tizlā paba utt Šitā domā vairums LV mulķu kas nekur citur kā Fermā vai Stroikā nav strādājuši Aizvelkas pastrādā un PIECE ka "Labāk es LV būtu palicis VAIRĀK saņemu"
sasar : Jūs ir divatā un tu tur sen jau dzīvo un zini kas un kā. VIENS ra 1333 Eur var karoti nolikt vai tad jādzīvo ir kopā ar kādiem vienā dzīvoklī vai mājā . DIVATĀ ar ~3000 EUR var dzīvot nornāli bet viens ar 1500 ŠVAKI Māja + transports + paika + drēbes + visskas .