forum.gif
Darbs Nikon'a
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Darbs Nikon'a
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.09 15:47
 citēt
Pa kuru Īrijas galu Tu, Sasar, maisies??? Es te pa rietumkrastu - Limerick???
Publicēts: 20.02.09 15:54
 citēt
njaā - man atkal savādāka pieredze - 3 gadi atpakaļ atbraucu viens un protams sāku ar minimālo un īrējot vienu istabu (un te pat singli īri tā dara) varēja tīri labi iztikt un vēl pāri palika lai sūtītu uz LV vietējās ekonomikas graušanai. Bet nu jau 2 gadu esam šeit visi 3 un tad gan vajag dubultā jo māja tad jāīrē un viss pārējais...Tā. ka kādam jaunietim ar labām zināšanām tie 20K ir starta alga un ja pēc katriem 6 mēneši to pārskata - tad labas karjeras iespējas...
Publicēts: 20.02.09 15:59
 citēt
dansiga:ja man nebuutu darba un sakariigas algas un dziivoklja (tfu tfu tfu - ceru, ka negativs un maris sho nelasiis) - toch kraameetu chemodanau un brauktu ;-)

dans Tu taču visai miglaini nojaut kā kamera darbojās... domā tās ir ''pietiekami labas zināšanas''?

ai nesit tik
Publicēts: 20.02.09 16:04
 citēt
Maris, nu un ka miglaini? galvenais lai darba deveejs to nenojaush ;-p;-)
Publicēts: 20.02.09 16:13
 citēt
pareiz ir - ''katik labs cilveeks'' - par fotolietām runā tikai ar visaugstāko priekšniecību - mārketinga šefu u.t.t. - tad problēmām nevajadzētu būt
Publicēts: 20.02.09 16:18
 citēt
Maris, kaapec vispar par to jaarunaa?;-)
Publicēts: 20.02.09 16:29
 citēt
jā - taisnība - padodos
Publicēts: 20.02.09 16:35
 citēt
vo vellos - kaut kas negaidiits;-)
Publicēts: 20.02.09 16:37
 citēt
ivars55:Pa kuru Īrijas galu Tu, Sasar, maisies??? Es te pa rietumkrastu - Limerick???

Es pa Dublinu.

Lunis, Vienam dzivojot uz rekiniem/iiri/telefonu menesi iziet ap 600 eiro. Par atlikusho 1000 var itin labi i paest i apgerbties i meitenes pamileet.
Te tehnika/dreebes/paika maksa ne vairaak kaa LV. Vienigi paeest kaut kaadaa restuuzii bus daargaak.
Publicēts: 20.02.09 16:43 labots
 citēt
zheel man tos emigrantus... :face-crying:
pusgadu braukaaju vairaakas reizes meenesii shurputurpu un salu... katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...
Publicēts: 20.02.09 16:48
 citēt
monstrs Annir esi - dusmas un naids uz bērniem - būrī tādu
Publicēts: 20.02.09 16:48
 citēt
Annirs:...katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...

Tieshi sho es piedzivoju pirms 2 nedeljam ciemojoties LV...
Publicēts: 20.02.09 17:21
 citēt
sasar:
Annirs:...katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...

Tieshi sho es piedzivoju pirms 2 nedeljam ciemojoties LV...
tādas skumjas acis var redzēt jebkurā valstī, ap 1600 eiro pagaidām Latvijā var nopelnīt, protams ne ar Nikon saistītā darbā, īpaši nesaspringstot
Publicēts: 20.02.09 17:37
 citēt
+par izsishanos.

ir ziniami lidzigi stasti ka Anniram, taja pashaa burka par kuru vinjsh.
Publicēts: 20.02.09 17:54
 citēt
Annirs:zheel man tos emigrantus... :face-crying:
pusgadu braukaaju vairaakas reizes meenesii shurputurpu un salu... katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...

punkts viens - "zheel man TO (ģenitīvs) ..."
punkts divi - nu mani galiigi nebuutu par ko zheelot :P
Publicēts: 20.02.09 18:25
 citēt
hi hi hi hi Laba tēma kādai foto sesijai: skumjas acis, raudoši bērni...dusmas un naids...
Publicēts: 20.02.09 20:04
 citēt
talavietis, tu taisies muus pamest!?!?!?!?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):