njaā - man atkal savādāka pieredze - 3 gadi atpakaļ atbraucu viens un protams sāku ar minimālo un īrējot vienu istabu (un te pat singli īri tā dara) varēja tīri labi iztikt un vēl pāri palika lai sūtītu uz LV vietējās ekonomikas graušanai. Bet nu jau 2 gadu esam šeit visi 3 un tad gan vajag dubultā jo māja tad jāīrē un viss pārējais...Tā. ka kādam jaunietim ar labām zināšanām tie 20K ir starta alga un ja pēc katriem 6 mēneši to pārskata - tad labas karjeras iespējas...
dansiga:ja man nebuutu darba un sakariigas algas un dziivoklja (tfu tfu tfu - ceru, ka negativs un maris sho nelasiis) - toch kraameetu chemodanau un brauktu ;-)
dans Tu taču visai miglaini nojaut kā kamera darbojās... domā tās ir ''pietiekami labas zināšanas''?
ivars55:Pa kuru Īrijas galu Tu, Sasar, maisies??? Es te pa rietumkrastu - Limerick???
Es pa Dublinu.
Lunis, Vienam dzivojot uz rekiniem/iiri/telefonu menesi iziet ap 600 eiro. Par atlikusho 1000 var itin labi i paest i apgerbties i meitenes pamileet. Te tehnika/dreebes/paika maksa ne vairaak kaa LV. Vienigi paeest kaut kaadaa restuuzii bus daargaak.
zheel man tos emigrantus... pusgadu braukaaju vairaakas reizes meenesii shurputurpu un salu... katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...
Annirs:zheel man tos emigrantus... pusgadu braukaaju vairaakas reizes meenesii shurputurpu un salu... katru reizi kaada maza tragjeedija, skumjas acis, raudoshi beerni... dusmas, naids...
punkts viens - "zheel man TO (ģenitīvs) ..." punkts divi - nu mani galiigi nebuutu par ko zheelot :P