Portreti:P.S. Es laikam esmu daunis vai piedzēris, bet mana izpratne par mākslu ir citādāka. Piedodiet, ja kas ne tā...!
piedzeeries danis... tas buutu biistami...
man tikai jautaajiens - nafig pats lej uz vinja dzirnavaam uudeni? protams, ka tas ir pilniigs meesls un maarketings - nu vismaz "meistarklases" vinsh maak paardot...
Forša bilde, neko daudz neatšķirās no šīs www.portreti.lv... tikai viens izmantojis visu dabīgo apgaismojumu , otram vajadzējis daudz papildgaismas. Viena bilde ir tēmēta uz kādu no krievijā cienītiem kalendaru lapas, par otru, kam tieši domāta, topika autors pats pateiks BET BILDES ABAS LABAS!!!! Vasaras jūrmalas bildes, ir visām meitenēm, iegūt naf liela māksla , bet uzbildēt ekstrēmas, nenodarot neko meitenei, tomēr ir jāmāk noorganizēt. Un kas vainas šādai bildei www.photodom.com... Bet ko tādu likt blogā, kur uzreiz 3 spīdeklī visu apķēza (Portreti tas naf par tevi, un NilsS, naf par tevi , ), trakam jābūt
Haiduks:Forša bilde, neko daudz neatšķirās no šīs www.portreti.lv... tikai viens izmantojis visu dabīgo apgaismojumu , otram vajadzējis daudz papildgaismas. Viena bilde ir tēmēta uz kādu no krievijā cienītiem kalendaru lapas, par otru, kam tieši domāta, topika autors pats pateiks BET BILDES ABAS LABAS!!!!
taa topika saakuma bilde daudz neatshkjiraas no taviem ''shedevriem''
Haiduks:Forša bilde, neko daudz neatšķirās no šīs www.portreti.lv... tikai viens izmantojis visu dabīgo apgaismojumu , otram vajadzējis daudz papildgaismas. Viena bilde ir tēmēta uz kādu no krievijā cienītiem kalendaru lapas, par otru, kam tieši domāta, topika autors pats pateiks BET BILDES ABAS LABAS!!!!
taa topika saakuma bilde daudz neatshkjiraas no taviem ''shedevriem''
Kas tev dēliņ to liedz, ko darīt, ja akniņa paviegla, atliek tikai paspīdēt ar tekstiņiem.
ev Veči .... man raudiens nak šito hujņu lasot vai jus ar kraniņiem meraties vai ?ne jau kads te var arhipovu parmacit ne alvilu ne Haiduks ta pe jau meicas var izieveleties pie ka bildeties
Daži komentē, raksta, izsaka viedokli. Daži rej, rej, rej, rej ... rej.....re....! Tādi tie latvieši. RIKTĪGI latvieši. Neļausim šim gēnam izzust. :face-monkey:
Varu tik piebilst, ka šoreiz biju vīlies ! Bet nekādā gadījumā netaisos to PUBLISKI apspriest . No plenēru meistarklasēm gan ieguvu ļoti daudz ! Ne velti Arhipovs pats deklarē, ka neieredz studiju...
Stereo:Jāpekrīt Anniram - ja cilvēks pats nemāk mācīties tad no Arkhipova grūti kaut ko paņemt jo nav viņš tas labākais skolotājs ! Bet tas nemazina viņa kā Lielmeistara vērtību !
a kas vinju ir pasludinaajis par lielmeistaru? Taa ir kaada vispaarzinaama patiesiiba? Prasiiju guugles tante- foto+lielmeistari... neko taadu neraadiija...
FOTOdurnis:Cilvēki ir gatavi maksāt lielu naudu lai varētu pieskārties Arkhipovam. Jebšu cilvēki maksā lielu naudu lai Arkhipovs pieskārtos viņiem - viņām
Ko tu te meklē, tāpat, ka bomzis piečurā liftus un trepu telpas, dodies un turpini viesu grāmatas pieķēzīt Esi blogā jaunu modi ienesis.
Ko tu te meklē, tāpat, ka bomzis piečurā liftus un trepu telpas, dodies un turpini viesu grāmatas pieķēzīt Esi blogā jaunu modi ienesis.
Ko dirsies huiduk ? Ar Tevi nerunāju
Tad ko , kā piecgadīgs puišelis skrien un viesu grāmatas pieķēzi??? ieliec kaut ko, lai vari parādīt, ka esi cienīgs saviem vārdiem FOTOdurnis Autorsērija fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0